agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni52Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 23-09-2011, 22:47   #11
Ağaç Dostu
 
zenfree's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-03-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 5,657
Galeri: 341
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Halil Önen Mesajı Göster
Evet küçük bir ilave ile...

Karışıma yarım bardak acı biber turşu suyu ilave ettim.

Eklenti 246949

Bu acı biberden ( tatlı bibere göre çok güzel) yarım bardak.

Bu da yeşil domatesten. Küçük olanlar kesilmiyor. Bütün yapılıyor.

Eklenti 246951

Yeşil domates tatlı bibere göre çok çok güzel.

Eklenti 246952

Peki küçük dolmalık bibere ne dersiniz? En tazelerinden...

Isırdığınızda ustalaşmak istenebilir. Benim gibi üç defa hanımın yüzüne fiskiyelerseniz üç defa özür dilemek yetmeyebilir.

Saygılar

(Acını etkisinden midir, resimlerin yerlerini kaçırmışım.
Halil Bey çok teşekkürler bu tarif için. Yarın ilk işim pazara gidip yeşil domates aramak olacak. Acı biber turşu suyu bulamam, onsuz da güzel olur diye düşünüyorum. Ya da acılık vermesi için bir kaç acı biber atabilirim.

zenfree Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 02:11.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025