agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni623Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 19-07-2012, 09:35   #10
Ağaç Dostu
 
hberbul's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-11-2011
Şehir: Kırıkkale
Mesajlar: 731
Şimdi yazdıklarınızı okuyunca benim beklentim daha mı fazla ekmek yaptımda olmadığını mı düşünüyorum dedim.
Geçen yaptığım ekmeğin fotoları ekledim olup olmadığına siz karar verin.
Hamuru yoğurdum...

Name:  DSCN2122.jpg
Views: 1665
Size:  32.0 KB

1 saat sonra kabarmıştı.

Name:  DSCN2143.jpg
Views: 1697
Size:  32.1 KB

Zarf şeklinde katlayarak gazını aldım ama akşam yemeğine yetişmesi için mayalanmasını bekleyemedim.
Name:  DSCN2144.jpg
Views: 1925
Size:  27.8 KB
Döküm tencereyi fırında ısıtıp hamuru koydum, üstüne su sürdüm ve 180 derecede pişirdim.

Name:  DSCN2147.jpg
Views: 1981
Size:  33.0 KB

Name:  DSCN2146.jpg
Views: 1617
Size:  35.5 KB

mrduran beğendi.
hberbul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:42.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025