![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-04-2009
|
Sn. Selmaa İyi dilekleriniz ve görüşleriniz için çok teşekkür ederim. Umarım herkes birgün hayal ettiği eve kavuşur. Çok şükür Allaha, eşim ve ben uzun çileli bir yoldan sonra aynen tasarladığımız evimize kavuştuk. Allah herkesin gönlüne göre versin. Sağlıcakla kalın. Sn. aslan k, Öncelikle fotografçı olmanıza çok sevindim. Kayaköy muhteşem bir yerdir ve benim çıkış noktamdır. Can dostum Faruk Akbaş'a sevgilerinizi de ayrıca ulaştırırım. Mutlaka önümüzdeki günlerde fotografları ve ayrıntıları sizlerle paylaşacağım. Ama sizlerinde öğrenmek istediği ayrıntıları bana sormasını diliyorum. Her türlü yardıma imkanlarım elverdiğince hazırım ve zevk duyarım. Çünkü bu evde bir daha yaparsam böyle yapmam dediğim anlar ve detaylar var. Bunları size aktarabilirim. Sağlıcakla kalın Sn. lerdemir, Fotografları en yakın zamanda koyacağım. Aklıma gelenleri bir önveki yazımda yazdım. Sizlerin öğrenmek istediği konuları da cecaplamaya hazırım. Bilgim yettiği kadar. Sağlıcakla kalın. Sn. BalıkçıSerdar, İyi dilekleriniz ve olumlu görüşleriniz için çok teşekkür ederim. Usta seçimi konusunda haklısınız. Ben ustadan çekmedim ama bir marangoz vardı evlere şenlik. Bir geldim inşaat meyhaneye dönmüş. Sonuçta ne kadar dikkat ederseniz edin gelip sizi buluyorlar. Esenlikler diliyorum. Sn. feridun usta, Evet verdiğiniz oranda haklısınız. Ben usta yönünden şanslıyım derken ana konularda sıkıntı çekmedim. Başladı ve bitirdi. Ama bunun yanında ne nazlanmalar oldu ne istekler, vay ellerine düşmeyesiniz. Esenlikler dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
|
|