agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Sebze Yemekleri > Yabani Ot Yemekleri
(https)

Beğeni Düzeni90Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 14-04-2007, 20:38   #1
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 14-04-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sukranayalp Mesajı Göster
Halk içinde Gavur pancarı olarak da bilinen Yılanyastığının yumrulu kökleri un haline getirilip yağda kavrululduktan sonra, sedef hastası olan kişiye önce duş aldırtılıp ardından macun halinde vücuda sürülerek sadece bir gün bekletildikten sonra vücutta sedef hastalığından eser kalmamaktadır.
ıyı aksamlar ben sedef hastasıyım hastalıgım için gavur pancarını onerdeıler bana gavur pancarının resmını vede nerde bulabılecegımızı solermısınız ben istanbulda oturuyorum ama aslen sıvaslıyım sıvas yoresınde gavur pancarının bılınenn ismını ogrenebılırmıyım ve sıvasta bulabılırmıyım bunuları ogrenebeılırmıyım tesekkur edrım ıyı aksamlar

gülümse Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-04-2007, 22:35   #2
Doğadelisi

Billur Korkmaz's Avatar

Giriş Tarihi: 26-03-2007
Galeri: 67
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gülümse Mesajı Göster
ıyı aksamlar ben sedef hastasıyım hastalıgım için gavur pancarını onerdeıler bana gavur pancarının resmını vede nerde bulabılecegımızı solermısınız ben istanbulda oturuyorum ama aslen sıvaslıyım sıvas yoresınde gavur pancarının bılınenn ismını ogrenebılırmıyım ve sıvasta bulabılırmıyım bunuları ogrenebeılırmıyım tesekkur edrım ıyı aksamlar
Sewgili Gülümse, memet arkadaşımızın da belirttiği gibi bu forumun 1. sayfasında, 15. no lu mesajda Yılanyastığı bitkisinin fotoğrafı mevcut..Bilgilerinize..
Geçmiş olsun..

Billur Korkmaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-04-2009, 16:17   #3
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 22-04-2009
iyi günler tüm üyelere sevgi ve saygılarımı gönderiyorum arkadaşlar ben gavur pancarını sedef hastslıgında kullanan arkadaş varsa onunla irtibata geçmek istiyorum benim oğlumda sedef hastası tüm vucudunda var başka bildiğiniz yabani bitki sedefe iyi gelen varsa bize lütfen yardımcı olun

Düzenleyen saribas : 01-05-2009 saat 20:16 Neden: kelimelerdeki yanlışlıktan
saribas Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:46.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025