agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Sebze Yemekleri > Yabani Ot Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni90Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 03-05-2007, 17:04   #1
Ağaç Dostu
 
Penelophe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-04-2007
Şehir: İzmir
Mesajlar: 5,468
Galeri: 373
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi rikeb Mesajı Göster
Arapsaçı ile Dereotu görüntüde bire bir aynı.Arapsaçı anasona kokar.Dere otunun kendine has farklı bir kokusu vardır.Rezene anasona kokar ama daha evvel yeşil olarak görmedim.
İzmir'de oturduğunuz için bunları çok kolay bula bilirsiniz.Karşıyaka bostanlı pazarını tavsiye edebilirim.Alsancak pazarındada mevcut.
İtiraf etmeliyim bende ot kültürü sıfır. Yani o zaman tarhun da olabilir, arapsaçıda. Çok teşekkür ederim.

Penelophe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-05-2008, 22:31   #2
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
 
izzeterisen's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-01-2007
Şehir: Muğla-Ortaca
Mesajlar: 1,316
Galeri: 66
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi memet Mesajı Göster
Arapsaçı, rezene, sıra.
Dereotuna benziyor muydu?
Sn.memet, bu otları bildiğinize göre benim çok sevdiğim bir ot var pazarda "sarı ot" adı adıyla satılır, her hafta alırım, tabii ki kışın, şimdi yok. Bu otu internette aradım ama bulamadım. Sitede sarı ot diye yazılmış bir bitki var . Opopanax hispidus. Bu benim dediğim ot değil. Sapını kırdığınız zaman sarı bir sıvı akar.Temizlenir, yıkanır, tam hamur olmadan biraz dirice haslanır, biraz sıkılır ve yumurta-soğan-yağ ile pişirilir. harika bir lezzettir.
Bu otu bilebiliyor musunuz?

izzeterisen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-05-2007, 10:55   #3
Ağaç Dostu
 
Derya Özen's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-11-2006
Şehir: ANKARA
Mesajlar: 1,517
Galeri: 158
Onunda resmini yüklerim. Şuan yok ama mutlaka yükleyeceğim.

Derya Özen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-05-2007, 09:21   #4
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 29-03-2007
Şehir: İzmir-Çanakkale
Mesajlar: 329
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi qxyl Mesajı Göster
Teşekkür ederim ilginize resmi bekliyorum
Biraz kötü resimler ama kusura bakmayın cep telefonu ile ancak bu kadar oluyor.Daha sonra belki yeni ekleye bilirim

Eklenen Resimler
  
Bekir S. Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-05-2007, 09:48   #5
Ağaç Dostu
 
Penelophe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-04-2007
Şehir: İzmir
Mesajlar: 5,468
Galeri: 373
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi rikeb Mesajı Göster
Biraz kötü resimler ama kusura bakmayın cep telefonu ile ancak bu kadar oluyor.Daha sonra belki yeni ekleye bilirim
Hayır bu ot değil. gövdesi ve dalları daha kalındı. o zaman demekki tarhun. Çok teşekkür ederim.

Penelophe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-05-2007, 23:37   #6
Aylin
 
anne pingu's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-05-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 2
Öncelikle hepinize merhaba.
Aslen GİRİTLİ olduğumuz için ot kültürümüz çok fazla.Hatta annem ve teyzemin gittiğimiz her piknikte ellerinde bağ makası ve poşetleriyle ot yolma sorunsalını ancak yaşamak gerekir

Karadenizli ve genellikle et kökenli beslenen bir ailede gelin olduğum için UTANMASANIZ BAHÇEDEKİ ÇİMLERİ DE YİYECEKSİNİZ şeklinde komik yaklaşımları bile olmuştu vaktinde
Neyse uzatmadan....

Arapsaçı,hardal,radika,şevket-i bostan,börülce ve deniz börülcesi,kenger,labada,eşek helvası,sinavri,kapırcak vs....

İstanbul'da fazlaca bulmadığım için annem tarafından taze taze toplanır,ayıklanır,yıkanır,buzdolabı poşetlerine konup kargoyla bana yollanır Pişirmesi ve afiyetle yemesi benden!

anne pingu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-05-2007, 07:13   #7
Ağaç Dostu
 
Penelophe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-04-2007
Şehir: İzmir
Mesajlar: 5,468
Galeri: 373
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi anne pingu Mesajı Göster
Öncelikle hepinize merhaba.
Aslen GİRİTLİ olduğumuz için ot kültürümüz çok fazla.Hatta annem ve teyzemin gittiğimiz her piknikte ellerinde bağ makası ve poşetleriyle ot yolma sorunsalını ancak yaşamak gerekir

Karadenizli ve genellikle et kökenli beslenen bir ailede gelin olduğum için UTANMASANIZ BAHÇEDEKİ ÇİMLERİ DE YİYECEKSİNİZ şeklinde komik yaklaşımları bile olmuştu vaktinde
Neyse uzatmadan....

Arapsaçı,hardal,radika,şevket-i bostan,börülce ve deniz börülcesi,kenger,labada,eşek helvası,sinavri,kapırcak vs....

İstanbul'da fazlaca bulmadığım için annem tarafından taze taze toplanır,ayıklanır,yıkanır,buzdolabı poşetlerine konup kargoyla bana yollanır Pişirmesi ve afiyetle yemesi benden!
Ne kadar güzel. Bende ise sıfır ot kültürü. Bir yerlerde denk gelirse ve hiç yemediğim bir şeyse çok garip ama heyecanlanıyorum.

Penelophe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-05-2007, 23:45   #8
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 10-02-2007
Şehir: şile istanbul
Mesajlar: 38
Kuzukulağı Metro'da paketlenmiş olarak satılıyor, talep var ki üretim başlamış!
Hodan'ın en iyi bilindiği ve en çok tüketildiği yer Kastamonu'dur, yerel adı ıspıt'tır, genelde çiçekli filizleri yumurta ve soğanla kavrulurak tüketilir, mısır unu ve kuru nane ile iç hazırlanarak yapraklarından dolma yapılır ve üzerine yoğurt dökülerek yenir, çok basit bir yemek gibi görünse de inanılmaz lezzetlidir. Hodan, Şile, Ağva, ve Kandıra bölgesinde de çok iyi biliniyor, bu bölgelerde Kastamonu'dan farklı olarak, çiçek açmadan bir iki ay önce, köküyle birlikte sökülerek pazara getirilmeye başlanıyor. Yanlız bu hali oldukça topraklı, ayıklaması ve yıkaması çok zahmetli, tadıda biraz toprağımsı. Bu bölgedeki yaşlıların hepsi hodan için aynı şeyi söylüyor, vucutta biriken toksinleri atmak için, senede en az bir kere yemeli!
Girit'e hiç gitmedim ama gittiğim yerler içerisinde yabani otlar açısından en zengin pazar yerleri, İzmir, Balıkesir ve Çanakkale üçgeni ( Özellikle Tire ve Edremit ), Lakin Edremit pazarı çok büyük, köylüler sağa sola, kenar sokaklara parça parça tıkıştırılmış, diğer pazarcıları geçip köylü pazarına ulaşmak bana sıkıntı verdi. Bu yüzden, mesela Çanakkale Ayvacık pazarı, bence çok daha otantik ve keyifli, bütün köylüler bir yokuş boyunca dizilmiş, sıra sıra tazecik ve incecik börülceler, hayatınızda hiç görmediğiniz çeşit patlıcanlar ve taze fasulyeler ( Ben bile ilk gördüğümde saşırdım! ), ve envai çeşit otlar...

kaktüs beğendi.
hüseyin suat duman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-05-2007, 00:12   #9
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 10-02-2007
Şehir: şile istanbul
Mesajlar: 38
Sevgili arkadaşlar..
Bir hekim olarak hiç rastgelmedim ama kazayağı toplarken, yanlış ot toplayıpta yedikten sonra zehirlenenlere dair anlatımlar işittim. Kazayağına benzeyen ama tüketilmesi sakıncalı olan bir ot var mı?


Düzenleyen hüseyin suat duman : 11-05-2007 saat 09:14 Neden: imla
hüseyin suat duman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-05-2007, 12:20   #10
Doğadelisi
 
Billur Korkmaz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-03-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 277
Galeri: 67
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hüseyin suat duman Mesajı Göster
Sevgili arkadaşlar..
Bir hekim olarak hiç rastgelmedim ama kazayağı toplarken, yanlış ot toplayıpta yedikten sonra zehirlenenlere dair anlatımlar işittim. Kazayağına benzeyen ama tüketilmesi sakıncalı olan bir ot var mı?
Sn. Hüseyin Suat Duman Beyefendi,
Bu olayın en somut örneğini ben yaşadım, yenen yabani bitkilerle ilgili acemi bir araştırmacı sıfatıyla doğaya analize çıkan ve hatta toplayıp pişiren bir doğadelisi olarak, geçtiğimiz pazar günü kazayağı diye topladığım baldıranotlarını neredeyse pişiriyordum.. Komşuma danışmasaydım nolucaktı halimiz bilmem..:

Ayrıca geçtiğimiz ay Kastro ormanlarından topladığım ıspıtın yumurtalısı nefisti, en azından senede bir kez şifa niyetine yemiş oldum..

Saygılar..

Billur Korkmaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-03-2020, 16:48   #11
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 11-08-2005
Şehir: istanbul
Mesajlar: 47
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hüseyin suat duman Mesajı Göster
Sevgili arkadaşlar..
Bir hekim olarak hiç rastgelmedim ama kazayağı toplarken, yanlış ot toplayıpta yedikten sonra zehirlenenlere dair anlatımlar işittim. Kazayağına benzeyen ama tüketilmesi sakıncalı olan bir ot var mı?
Baldıran otu ile karıştırabilir.Zehirlidir.

galanth Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-05-2007, 11:57   #12
Ağaç Dostu
 
Derya Özen's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-11-2006
Şehir: ANKARA
Mesajlar: 1,517
Galeri: 158
Hüseyin Bey. Bahsettiğiniz gibi Kazayağı'na benzeyen zehirli bir ot olduğunu bende duydum. Fakat bu sitede Kazayağı diye değişik ot resimleri yayınlandı. Kısmet olursa bir gün, benim köyüm de yetişen Kazayağını siteye yükleyeceğim.

Derya Özen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-05-2007, 12:26   #13
Doğadelisi
 
Billur Korkmaz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-03-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 277
Galeri: 67
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi deryaözen Mesajı Göster
Hüseyin Bey. Bahsettiğiniz gibi Kazayağı'na benzeyen zehirli bir ot olduğunu bende duydum. Fakat bu sitede Kazayağı diye değişik ot resimleri yayınlandı. Kısmet olursa bir gün, benim köyüm de yetişen Kazayağını siteye yükleyeceğim.
Sevgili deryaözen arkadaşımız sayesinde yenen yabani otları tanıyoruz ya, sağolsun.. Kazayağının yanısıra hani şu dikenlerin iç kısmı yeniyormuş ta, şifası çokmuş diyorlar ya, o konuda bilginiz var mı? Koskocaman eşekdikeni diyorlarmış ona?
Sevgilerimle deryaözen..

Billur Korkmaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-05-2007, 20:47   #14
Ağaç Dostu
 
Sebahattin Sargın's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-12-2006
Şehir: Sakarya
Mesajlar: 4,157
Galeri: 345
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Billur Korkmaz Mesajı Göster
Sevgili deryaözen arkadaşımız sayesinde yenen yabani otları tanıyoruz ya, sağolsun.. Kazayağının yanısıra hani şu dikenlerin iç kısmı yeniyormuş ta, şifası çokmuş diyorlar ya, o konuda bilginiz var mı? Koskocaman eşekdikeni diyorlarmış ona?
Sevgilerimle deryaözen..

Evet dikenler yeniliyor. Arkadaşımı ziyaret ettiğimde annesi toplarken göstermişti bana. Yapraklarının kenarlarını temizleyip, ortalarını küçük parçalara ayırdıktan sonra yağ ve salça ile kavurup bir güzel yemekteler . İyi ki fotoğraflarını çekmişim. Bir de buralarda bu ota "eğşi otu" demekteler.
Name:  Untitled-1.jpg
Views: 30223
Size:  65.7 KB

Bu o dikenler...

Name:  Untitled-2.jpg
Views: 14491
Size:  50.3 KB

Buda temizlenmiş hali

Sebahattin Sargın Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-05-2007, 12:38   #15
Ağaç Dostu
 
Derya Özen's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-11-2006
Şehir: ANKARA
Mesajlar: 1,517
Galeri: 158
O dikenide resimleye bilirim inşallah. Evet bilgim var. Lezzeti de hiç de yabana atılır türden değil.

Derya Özen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-05-2007, 21:07   #16
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 10-02-2007
Şehir: şile istanbul
Mesajlar: 38
Sevgili Billur Korkmaz...
Oldukça fazla kazayağı tüketen ve kuzineli sobada nefis kazayağı böreği yapan biri olarak diyorum ki..
Bilenler asla karıştırmazsa da iyi bilmeyen biri, baldıranı ( Conicum Maculatum, Ağuotu ) rahatlıkla kazayağı ile karıştırabilir, özellikle de yeni filizlenmiş olanları! Batıl inanışa göre baldıran, cadıların en sevdiği bitkilerden birisidir, Rus ve Alman folklorunda Şeytan'ın bitkisidir! Meşhur Yunan düşünür Sokrates, zamanın yönetimi tarafından baldıran özü içerek ölüme mahkum edilmiş ve baldıran zehirlenmesi sebebiyle ölmüştür! Altı gram baldıran özü, bir insanı rahatlıkla öldürebilir!

hüseyin suat duman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-05-2007, 20:53   #17
Doğadelisi
 
Billur Korkmaz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-03-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 277
Galeri: 67
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hüseyin suat duman Mesajı Göster
Sevgili Billur Korkmaz...
Oldukça fazla kazayağı tüketen ve kuzineli sobada nefis kazayağı böreği yapan biri olarak diyorum ki..
Bilenler asla karıştırmazsa da iyi bilmeyen biri, baldıranı ( Conicum Maculatum, Ağuotu ) rahatlıkla kazayağı ile karıştırabilir, özellikle de yeni filizlenmiş olanları! Batıl inanışa göre baldıran, cadıların en sevdiği bitkilerden birisidir, Rus ve Alman folklorunda Şeytan'ın bitkisidir! Meşhur Yunan düşünür Sokrates, zamanın yönetimi tarafından baldıran özü içerek ölüme mahkum edilmiş ve baldıran zehirlenmesi sebebiyle ölmüştür! Altı gram baldıran özü, bir insanı rahatlıkla öldürebilir!
Aman Allahım!.. Ben topladıktan sonra şöyle bir tadına da baktım da, zehir gibiydi, hatta pişirirsem geçer belki dedim di.. Sonra komşum müdahele etti de ölümden döndüm.. Epey ciddi bir vakıa atlatmışım meğer.. Sanırım artık karıştırmam..
Sağolasınız aydınlattığınız için Sn. Hüseyin Suat Bey.

Billur Korkmaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-05-2007, 20:50   #18
Ağaç Dostu
 
Ophrys's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-10-2006
Şehir: HATAY-İZMİR
Mesajlar: 2,272
Galeri: 25
Yaprak üstlerinde diken kalmıyor mu?
Tadı güzel mi bari?
Doğrusunu istersen hiç cazip görünmüyor.

Ophrys Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-05-2007, 11:11   #19
Ağaç Dostu
 
Sebahattin Sargın's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-12-2006
Şehir: Sakarya
Mesajlar: 4,157
Galeri: 345
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi adabayrakoglu Mesajı Göster
Yaprak üstlerinde diken kalmıyor mu?
Tadı güzel mi bari?
Doğrusunu istersen hiç cazip görünmüyor.
Sevgili adabayrakoğlu ben orada acele ile temizlettirdim, nasıl temizlendiğini basit bir şekilde açıklamak için. İyice temizleniyor bu yüzden diken kalmıyor. İyice de yıkanıyor. Ben yemedim ama tadının çok güzel olduğunu söylediler...

Sebahattin Sargın Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-05-2007, 15:36   #20
Ağaç Dostu
 
Penelophe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-04-2007
Şehir: İzmir
Mesajlar: 5,468
Galeri: 373
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi adabayrakoglu Mesajı Göster
Yaprak üstlerinde diken kalmıyor mu?
Tadı güzel mi bari?
Doğrusunu istersen hiç cazip görünmüyor.
Kesinlikle katılıyorum, cidden yenmez gibi geldi.

Penelophe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-05-2007, 16:18   #21
Ağaç Dostu
 
Sebahattin Sargın's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-12-2006
Şehir: Sakarya
Mesajlar: 4,157
Galeri: 345
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi qxyl Mesajı Göster
Kesinlikle katılıyorum, cidden yenmez gibi geldi.
İlk başta ben de çok şaşırmıştım. Ama önyargılı olmamak lazım tadı çok güzelmiş ve çok tüketilirmiş.

Sebahattin Sargın Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-05-2007, 16:26   #22
Ağaç Dostu
 
Penelophe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-04-2007
Şehir: İzmir
Mesajlar: 5,468
Galeri: 373
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sebo_17 Mesajı Göster
İlk başta ben de çok şaşırmıştım. Ama önyargılı olmamak lazım tadı çok güzelmiş ve çok tüketilirmiş.
O zaman kesinlikle bulup bulup denemek lazım. Ama nasıl?

Penelophe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-05-2007, 20:59   #23
Doğadelisi
 
Billur Korkmaz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-03-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 277
Galeri: 67
Sevgili Sebo_17 kardeşim,
Ben bu dikenleri yol kenarlarında gördüm ama bu kadar ufak değildi, kalın ve uzun.. Sanırım onlarda işe yarar fazla azman olsalarda..
Nasıl ayıklanacağı konusundaki resim beni ziyadesiyle memnun etti inanın.. Size çok teşekkür ederim öğretici bilgileriniz ve resimleriniz için..
Sevgilerimle..

Billur Korkmaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-05-2007, 11:09   #24
Ağaç Dostu
 
Sebahattin Sargın's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-12-2006
Şehir: Sakarya
Mesajlar: 4,157
Galeri: 345
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Billur Korkmaz Mesajı Göster
Sevgili Sebo_17 kardeşim,
Ben bu dikenleri yol kenarlarında gördüm ama bu kadar ufak değildi, kalın ve uzun.. Sanırım onlarda işe yarar fazla azman olsalarda..
Nasıl ayıklanacağı konusundaki resim beni ziyadesiyle memnun etti inanın.. Size çok teşekkür ederim öğretici bilgileriniz ve resimleriniz için..
Sevgilerimle..
Billur hanım yanlış bilmiyorsam eğer onlar çok kart oluyorlar. Tazeleri kullanılıyor sanırım. Asıl ben teşekkür ederim yararlı bir şeyler yaptıysam....

Sebahattin Sargın Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-05-2007, 21:53   #25
Doğadelisi
 
Billur Korkmaz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-03-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 277
Galeri: 67
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sebo_17 Mesajı Göster
Billur hanım yanlış bilmiyorsam eğer onlar çok kart oluyorlar. Tazeleri kullanılıyor sanırım. Asıl ben teşekkür ederim yararlı bir şeyler yaptıysam....
O halde daha çıtır çıtır olanlarını gözleriz yol kenarlarında.. Özellikle de İstanbul Tekirdağ otoyolu kenarında bol miktarda gördüm..
Sevgiler sevgili sebo..

Billur Korkmaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-05-2007, 16:42   #26
Ağaç Dostu
 
Sebahattin Sargın's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-12-2006
Şehir: Sakarya
Mesajlar: 4,157
Galeri: 345
Eh orasıda artık size kalmış . İnanın yol kenarlarına, kırlara falan bakarsanız bulabilirsiniz.

Sebahattin Sargın Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-05-2007, 16:55   #27
Ağaç Dostu
 
Penelophe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-04-2007
Şehir: İzmir
Mesajlar: 5,468
Galeri: 373
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sebo_17 Mesajı Göster
Eh orasıda artık size kalmış . İnanın yol kenarlarına, kırlara falan bakarsanız bulabilirsiniz.
Fotoğrafın çıktısını alıyorum. Eğer rastlarsam sizede haber veririm .

Saygılar.

Penelophe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-05-2007, 22:02   #28
Ağaç Dostu
 
Sebahattin Sargın's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-12-2006
Şehir: Sakarya
Mesajlar: 4,157
Galeri: 345
Afiyet olsun şimdiden

Sebahattin Sargın Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-05-2007, 05:50   #29
Ağaç Dostu
 
Halit Togay's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-09-2005
Şehir: Ataköy-İstanbul
Mesajlar: 726
Galeri: 130
Yemlikten bahsedilmiş miydi?
Sivas'ta bilinen ve ekmekle çiğ yenen bir ot.

Halit Togay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-05-2007, 09:18   #30
Ağaç Dostu
 
Derya Özen's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-11-2006
Şehir: ANKARA
Mesajlar: 1,517
Galeri: 158
Yemlik den bahsedildi. Geçen hafta bizim köyde, Hıdırellez etkinliklerinde DarkYES arkadaşımız resmini çekti. Resimler bu hafta içinde bana ulaşacak, o zaman resimlerini de yüklerim.

Derya Özen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:42.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025