View Single Post
Eski 25-03-2007, 22:34   #34
Balıkcı
Ağaç Dostu
 
Balıkcı's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-01-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 2,252
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi öğretmen Mesajı Göster
Bir de Denizli çevresinde kırmızı pancar vardır,bilir misiniz?Haşlayıp kavurur,sarımsaklı yoğurtla yersiniz.Bir de haşladıktan sonra başından turşu yaparsınız.Yani günlük turşu.Sarımsak,ekşi,tuz ve zeytinyağı ile.Çok güzel olur.
Evet, acele turşu derler.

Suyu da kıpkırmızı olur.

Annem rahmetli severdi, benim yıldızım hiç barışmadı, sanki toprak kokusu vardı, sevmedim, zaten sirke sevmem.

Balıkcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön