agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Kaktüs ve Sukulentler > Üyelerin Kaktüs ve Sukulentleri
(https)

Beğeni Düzeni9799Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 18-11-2013, 09:44   #211
Ağaç Dostu

kopshtar's Avatar

Giriş Tarihi: 28-03-2007
Galeri: 16
Sarı güzel çiçekler açıyor galiba Loveforlife. Ben de bu yıl taşın üzerine diktim.

loveforlife beğendi.
kopshtar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-11-2013, 18:53   #212
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Giriş Tarihi: 21-05-2012
Galeri: 2
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kopshtar Mesajı Göster
Sarı güzel çiçekler açıyor galiba Loveforlife. Ben de bu yıl taşın üzerine diktim.
Ben henüz çiçeğini görmedim ama görmeyi çok istiyorum doğrusu. Umarım ikimizin sayfalarını da süsler en kısa sürede güzel sarı çiçekleri... Böylesine güzel çiçeklere kim hayır diyebilir ki?
Name:  sedumreficeberg.jpg
Views: 1982
Size:  55.3 KB

loveforlife Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-12-2013, 18:07   #213
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Sedum sieboldii...

Soğuktan kızaran yapraklarıyla ayrı bir güzellik sergiliyor sieboldii. Bir yandan da minik yavrucuklarını gösteriyor...
Name:  IMG_4596.jpg
Views: 2058
Size:  38.2 KB

Name:  IMG_4597.jpg
Views: 2041
Size:  39.0 KB

Name:  IMG_4598.jpg
Views: 2041
Size:  41.3 KB

Eski 20-12-2013, 20:09   #214
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Kalanchoe calandiva...

Kalanchoe calandiva, merdiven boşluğunda, parlak mustafa misali ışıldayan yapraklarıyla oldukça sağlıklı görüntüler sergiliyor. Çiçek açmaya da niyeti var ama ne zamana kısmet olur bilinmez...
Name:  IMG_4632.jpg
Views: 2692
Size:  48.9 KB

Name:  IMG_4635.jpg
Views: 8563
Size:  41.0 KB

Name:  IMG_4634.jpg
Views: 3521
Size:  33.9 KB

Name:  IMG_4633.jpg
Views: 3681
Size:  31.1 KB

Eski 04-01-2014, 21:31   #215
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Senecio rowleyanus

Isıtılmayan iç mekanda olanlardan biri de senecio rowleyanus. Baharda Güler Abla'nın çiçeğine kıyamadığım için 10 cm kadar bir dal koparıp almıştım. Toprağa yatırdım. Köklendi ama yaz boyu neredeyse hiç gelişim göstermedi. Sonbaharda atağa geçti. Ben de yeni çıkan boncukları hep toprağa yatırdım ki, dizi dizi incilerim olsun. Şimdilerde pek bir memnun. 2 haftada bir topladığım yağmur sularıyla suluyorum. Umarım dizi dizi olur bu yeşil inciler...
Name:  IMG_4684.jpg
Views: 1822
Size:  34.4 KB

Name:  IMG_4685.jpg
Views: 1934
Size:  44.6 KB

Eski 05-01-2014, 09:40   #216
Ağaç Dostu

ngr33's Avatar

Giriş Tarihi: 03-04-2013
konyada yasarken bir komşumuz vermişti bize sieboldii den bir dal bakımı çok kolay diye..ismini bilmediğimiz bu çiçek bizi kendine hayran bırakmıştı evimiz mustakildi o zamanlar bir köşede coştukça cosmustu..annem hala arar bu çiçekten ismini de bilmiyoruz kendince anlatmaya calisir sayenizde ismini öğrenmiş oldum anneme soylemeliyim ..

ngr33 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-01-2014, 19:55   #217
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Fincan Hanım dışarıda duranları kontrol etti...
Name:  IMG_4718.jpg
Views: 1773
Size:  33.6 KB

Name:  IMG_4716.jpg
Views: 1805
Size:  38.3 KB

Name:  IMG_4714.jpg
Views: 1762
Size:  33.6 KB

Name:  IMG_4713.jpg
Views: 1801
Size:  29.5 KB

Şu sıralar bir kaybımız yokmuş, öyle dedi!

Eski 05-01-2014, 22:35   #218
Ağaç Dostu

Muda's Avatar

Giriş Tarihi: 12-02-2013
Galeri: 8
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife Mesajı Göster
Soğuktan kızaran yapraklarıyla ayrı bir güzellik sergiliyor sieboldii. Bir yandan da minik yavrucuklarını gösteriyor...
Eklenti 461295

Eklenti 461296

Eklenti 461297
Sedum sieboldiyi bir arkadaşımdan tek kök olarak almıştım. Tek olduğundan mıdır nedir çok güzel ve büyük çiçek açtı. Ankara'ya gittiğim zaman da oradan bir saksı almıştım. Yaşayacağını düşünerek benim dağbağa dikmiştim. Ancak soğuk olduğu bir zaman oldu. Çiçek açamadan bütün yaprakları ölmüş. Büromda olan ise çok uzun zaman sonra çok soğuklar başlayınca dondu. Tabi saksıda bir sürü tomurcuk var. En güzel tarafları kışın ölmemeleri baharda yeniden canlanmaları. Dışarıda da olsa Bursa'da ölmeden yaşayabiliyorlar. Bizde sadece tomurcukları yaşayabiliyor. İlkbaharda toprağını değiştirebilirseniz tabi kuşlar da izin verirse çok daha güzel ve büyük çiçek açacaklar.

Muda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-01-2014, 19:16   #219
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Giriş Tarihi: 06-10-2011
Sevgili loveforlife, 245. mesajdaki kaktüs harika görünüyor, Meksika çöllerindeki dev kaktüslerin minyatürü sanki... Diğerlerine haksızlık etmemeliyim, rapunzellere bayıldım...

berçin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-01-2014, 21:40   #220
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Muda Mesajı Göster
Sedum sieboldiyi bir arkadaşımdan tek kök olarak almıştım. Tek olduğundan mıdır nedir çok güzel ve büyük çiçek açtı. Ankara'ya gittiğim zaman da oradan bir saksı almıştım. Yaşayacağını düşünerek benim dağbağa dikmiştim. Ancak soğuk olduğu bir zaman oldu. Çiçek açamadan bütün yaprakları ölmüş. Büromda olan ise çok uzun zaman sonra çok soğuklar başlayınca dondu. Tabi saksıda bir sürü tomurcuk var. En güzel tarafları kışın ölmemeleri baharda yeniden canlanmaları. Dışarıda da olsa Bursa'da ölmeden yaşayabiliyorlar. Bizde sadece tomurcukları yaşayabiliyor. İlkbaharda toprağını değiştirebilirseniz tabi kuşlar da izin verirse çok daha güzel ve büyük çiçek açacaklar.
Sedum sieboldii soğuklara meydan okuyan güçlü bir yapıya sahip. -45 derecelere kadar yaşayabildiğini okumuştum yabancı kaynaklarda. Yaşam döngüsü bu şekilde onun. Her kışa girişte bütün dallar kuruyor, bir yandan minicik yavrucuklar oluşuyor kökte ve kurumakta olan dalların ucunda. Sonra yeniden tutunuyor o minikler yaşama... Şu sıralar neredeyse tüm dalları kurudu ama mink yavrucuklar yolda.
Name:  IMG_4898.jpg
Views: 1691
Size:  50.5 KB

Eski 17-01-2014, 21:43   #221
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berçin Mesajı Göster
Sevgili loveforlife, 245. mesajdaki kaktüs harika görünüyor, Meksika çöllerindeki dev kaktüslerin minyatürü sanki... Diğerlerine haksızlık etmemeliyim, rapunzellere bayıldım...
Can arkadaşım,
Teras katın ısısı ona yetmedi ne yazık ki ve dondu Ama kurtarmaya çalışıyorum birkaç dalını. Birinin yolu Samsun'a düşer, belli mi olur?

berçin beğendi.
Eski 17-01-2014, 21:47   #222
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Sedum album...

Bütün kışı terasta,açık havada geçirdi. Soğuk ona vız geldi. Hoş daha kışı bitirmedik ama...

Araya birkaç dal sedum reflexum da sıkışmış... Sedumların en güzel yanı soğuğa karşı böylesine dik duruşları bence...
Name:  IMG_4706.jpg
Views: 1754
Size:  68.1 KB

Name:  IMG_4707.jpg
Views: 2035
Size:  63.5 KB

Name:  IMG_4708.jpg
Views: 1735
Size:  56.2 KB

Eski 17-01-2014, 23:20   #223
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Giriş Tarihi: 06-10-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife Mesajı Göster
Can arkadaşım,
Teras katın ısısı ona yetmedi ne yazık ki ve dondu Ama kurtarmaya çalışıyorum birkaç dalını. Birinin yolu Samsun'a düşer, belli mi olur?
Üzüldüm arkadaşım çok güzel gelişmiş oysa, ama şundan eminim sen küllerinden yeniden doğurursun o dikenli güzeli...

loveforlife ve efeege beğendi.
berçin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-01-2014, 00:09   #224
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 21-07-2011
Sevgili Loveforlife;
Birkaç gecedir kaktüs ve sukulentlerinizi gezdim.İyiydiler,güzeller.Hala iyidirler umarım.Ellerinize sağlık.
Ankara'da kuşların saksılara konmasını engellemek için mika gibi bir plastikten kuş tuzağı dedikleri bir şey yapmışlar.Tuzak demişler ama sadece kuşların saksı kenarına konmasına engel oluyor,kuşlara zarar vermeden.Ben balkonumdaki uzun saksılarda olan sedum sieboldiileri öyle kurtardım.Öyle bir şey gördünüz mü?(Resim yüklemesini halâ öğrenemedim)
Bir çok ortak kaktüsümüz varmış.Latince isimlerini sizden yazdım.Ezberlemek oldukça zor.Zamanla olur gibime geliyor.
9.uncu doğum gününde bana sedum palmeri fidecikleri vermiştiniz.Onları Çamlıdere'de taşların arasına ektim,soğuklara dayanabiliyor diye.Yazın sondaj yaptırdık.Bahçeyi fıskiye ile sulamışlar.Onu görünce fideciklerimi sulanmayan kuru bir yere taşıdım ama nafile.
10 doğum gününe geleceğinizi biliyorum.(Ankaralı'lara o6 için çağrı yaparken ben varım diyecektim ama onca insanın sırasını bozmayayım dedim.) Gelirken budayacağınız kaktüsleriniz olursa ben talibim.Sevgiyle kalın

Nevin Marangoz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-01-2014, 19:02   #225
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Nevin Marangoz Mesajı Göster
Sevgili Loveforlife;
Birkaç gecedir kaktüs ve sukulentlerinizi gezdim. İyiydiler,güzeller. Hala iyidirler umarım. Ellerinize sağlık.
Ankara'da kuşların saksılara konmasını engellemek için mika gibi bir plastikten kuş tuzağı dedikleri bir şey yapmışlar. Tuzak demişler ama sadece kuşların saksı kenarına konmasına engel oluyor,kuşlara zarar vermeden. Ben balkonumdaki uzun saksılarda olan sedum sieboldiileri öyle kurtardım.Öyle bir şey gördünüz mü?(Resim yüklemesini halâ öğrenemedim)
Bir çok ortak kaktüsümüz varmış.Latince isimlerini sizden yazdım. Ezberlemek oldukça zor. Zamanla olur gibime geliyor.
9.uncu doğum gününde bana sedum palmeri fidecikleri vermiştiniz.Onları Çamlıdere'de taşların arasına ektim,soğuklara dayanabiliyor diye. Yazın sondaj yaptırdık.Bahçeyi fıskiye ile sulamışlar. Onu görünce fideciklerimi sulanmayan kuru bir yere taşıdım ama nafile.

10 doğum gününe geleceğinizi biliyorum. (Ankaralı'lara 06 için çağrı yaparken ben varım diyecektim ama onca insanın sırasını bozmayayım dedim.) Gelirken budayacağınız kaktüsleriniz olursa ben talibim.Sevgiyle kalın
Ziyaretiniz ve beğenileriniz için çok teşekkür ederim. Hala iyi olanı da var, olmayanı da. İlla ki kayıplarımız da olacak. Kaybede kaybede öğreniyoruz yaşatmayı. Bir de benim ısıtılan yere alma şansım olmadığından kayıplar kaçınılmaz oluyor.

Ben hayvanlar ve çiçekleri bir arada bakmayı sürdürmeliyim sanırım. Bu yüzden rüzgar gülünden fazla bir şey yapmayacağım gibi görünüyor. Tarif ettiğiniz gibi bir şey görmedim. Görsem de o kadar çok saksı var ki, hangisine koyacaksın?

Sedum palmeri, en kolay ve çabuk ürettiğim sukulentim. Şimdiye kadar o kadar çok paylaştım ve paylaştıkça öyle çoğaldı ki! Seve seve tekrar paylaşırım. Elbette doğum günü toplantısına da getireceğim. Daha önce vermediğim arkadaşlar isteyecektir sanırım. Şimdilerde çiçek hazırlığına girişi bile. Yakında sarı sarı göz kırpacak...
Name:  IMG_4897.jpg
Views: 1848
Size:  23.8 KB

06 konusundaki teklifim halen geçerli, yeter ki siz kesin gelmeye niyetli olun ve kocaman bir aile toplantısı gerçekleştirelim...

Sevgi ve selamlarımla...

Eski 20-01-2014, 19:10   #226
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Bugün uzaklardan gelen bir kargo beni çok sevindirdi. Gönderen arkadaşım sağ olsun, özene bezene sarıp sarmalamış ama MNG kargo tepetaklak etmiş kutuları. Evi de bulmayı beceremediler, sonunda gidip ben aldım şubeden. Klasik kargocu hikayeleri işte...

Kutuları açtım, özenli paketler...
Name:  IMG_4926.jpg
Views: 1852
Size:  29.7 KB
Bir bir paketleri açmaya başlayınca, her biri ayrı heyacan ve mutluluk kaynağı...
Name:  IMG_4927.jpg
Views: 1855
Size:  22.1 KB
Toprakları epey dökülmüş ama olsun varsın, hepsi de birbirinden güzeller!
Name:  IMG_4928.jpg
Views: 1854
Size:  44.9 KB
Bu güzelleri benim için sevgiyle köklendiren ve gönderen değerli arkadaşıma çok teşekkür ederim...

Eski 20-01-2014, 20:19   #227
Ağaç Dostu

sakdag's Avatar

Giriş Tarihi: 26-09-2011
Galeri: 6
Oooo!! Ne kadar güzel, dolu dolu bir kargoymuş Sevgili Loveforlife. Kıskandım vallahi...
Detaylı tanıtımlarını merakla bekliyoruz...

sakdag Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-01-2014, 20:25   #228
Ağaç Dostu

sumeyra47's Avatar

Giriş Tarihi: 12-07-2013
Güle güle büyütün,

Yeni bitkileriniz hayırlı olsun ablacım. Senin adına çok sevindim.

sumeyra47 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-01-2014, 23:46   #229
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 11-08-2013
yeni çiçekleriniz hayırlı olsun loveforlife, insanın ne kadar çiçeği olursa olsun kargo geldiği zaman insan büyük bir heyecanla açıyor. bu sevinç ne kadar güzel bir sevinç. güle güle sağlıkla büyütün. zaten çiçeklerin hiç şansı mecburen sizin elinizde kısa sürede coşacaktır.

helin-123 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-01-2014, 19:07   #230
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sakdag Mesajı Göster
Oooo!! Ne kadar güzel, dolu dolu bir kargoymuş Sevgili Loveforlife. Kıskandım vallahi...
Detaylı tanıtımlarını merakla bekliyoruz...
Kıskanma Sevgili Sakdağ. Paylaşılabilecek kadar geliştiklerinde, paylaşmaktan memnuniyet duyacağımı biliyorsundur mutlaka. Biraz kaynaşalım, yol yorgunluklarını atsınlar detaylı tanışılacak mutlaka. Seninkilerin yanında pek bir çelimsiz kalacaklar ama kendi çapında aranjman oluşturma gayretindeyim ben de. Eskiler yeniler bir araya gelince böyle bir şeyler çıkıyor ortaya...
Name:  IMG_4944.jpg
Views: 1865
Size:  39.0 KB

Name:  IMG_4941.jpg
Views: 1842
Size:  39.3 KB

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sumeyra47 Mesajı Göster
Güle güle büyütün,

Yeni bitkileriniz hayırlı olsun ablacım. Senin adına çok sevindim.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi helin-123 Mesajı Göster
yeni çiçekleriniz hayırlı olsun loveforlife, insanın ne kadar çiçeği olursa olsun kargo geldiği zaman insan büyük bir heyecanla açıyor. bu sevinç ne kadar güzel bir sevinç. güle güle sağlıkla büyütün. zaten çiçeklerin hiç şansı mecburen sizin elinizde kısa sürede coşacaktır.
Çok teşekkür ederim. Umarım kısa sürede gelişir, güzelleşirler... Daha da güzelleri sizin olsun...

Eski 21-01-2014, 19:36   #231
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 04-06-2007
Güle güle büyüt canım. Kargon geldiğindeki sevincini tahmin edebiliyorum.
Kocaman bir gülümsemeyle açtın paketleri.
Güzel gülüşün hiç solmasın.

Benol Hazaroğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-01-2014, 21:41   #232
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 23-08-2013
Sevgili Loveforlife gelişim sürecinde neler yaptığınızı da paylaşırsanız çok sevinirim zira elinizde güzelleşmeyip büyümeyecek bitki yok sanırım)Bende yanlış uygulamalarımı görmüş olurum diye düşündümSu verdiniz mi saksı değiştirince?

eceyıldız beğendi.
Narinkhn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-01-2014, 07:25   #233
Ağaç Dostu

Seabert74's Avatar

Giriş Tarihi: 12-07-2013
Ne heyecan.. Harikalar, güle güle büyütün

Seabert74 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-01-2014, 08:01   #234
Ağaç Dostu

hira's Avatar

Giriş Tarihi: 04-06-2012
Yeşil seven bi insana verilebilecek en muhteşem hediye..

Bol çiçekli ve yavrulu olsunlar dilerim

hira Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-01-2014, 10:45   #235
Ağaç Dostu

sakdag's Avatar

Giriş Tarihi: 26-09-2011
Galeri: 6
Sukulentlerden aranjman oluşturmak en iyisi Sevgili Loveforlife. Hem yerden tasarruf sağlıyorsun, hem de güzel görüntüler oluşuyor. İçiçe geçmiş, dolu dolu görüntüler ortaya çıkıyor. Kimisi soğukta, sıcakta, karda renk değiştirerek aranjmanda sürekli bir farklılık yaratıp, aranjmanı daha zevkli hale getiriyor.

Hatta ben aranjman işini biraz fazla abarttım herhalde, üyelerin bitkilerini incelerken ''şunla şunu biraya getirip şöyle bir aranjman yapılsa ne güzel olur'' derken yakalıyorum kendimi bazen...

sakdag Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-01-2014, 20:22   #236
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Benol Hazaroğlu Mesajı Göster
Güle güle büyüt canım. Kargon geldiğindeki sevincini tahmin edebiliyorum.Kocaman bir gülümsemeyle açtın paketleri.
Güzel gülüşün hiç solmasın.
Hem de ne kocaman bir gülümseme! Hala gidip gelip gözlerinin içine bakıyorum cancağızlarımın

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Seabert74 Mesajı Göster
Ne heyecan. Harikalar, güle güle büyütün
Gerçekten de harikalar! Çiçek açma hazırlığı yapanı bile var...

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hira Mesajı Göster
Yeşil seven bir insana verilebilecek en muhteşem hediye.
Bol çiçekli ve yavrulu olsunlar dilerim
Zaten sitedeki dostlardan gelen hediyeler hayatım boyu beni en mutlu eden hediyeler oluyor

sakdag, berçin, hira ve 4 kişi beğendi.
Eski 25-01-2014, 20:37   #237
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Narinkhn Mesajı Göster
Sevgili Loveforlife gelişim sürecinde neler yaptığınızı da paylaşırsanız çok sevinirim zira elinizde güzelleşmeyip büyümeyecek bitki yok sanırım)Ben de yanlış uygulamalarımı görmüş olurum diye düşündümSu verdiniz mi saksı değiştirince?
Sevgili Narinkhn,

Hepimiz deneye yanıla (ne yazık ki zaman zaman cancağızlarımızı kaybetme pahasına öğreniyoruz onları yaşatmayı. Bu kış epey bir kaybım oldu aslında benim de. Sağlık sorunlarım olunca yeterince koruyamadım onları.

Gönderen arkadaşımız sağ olsun çok güzel ve özenle hazırlamış saksıları. Toprakları da epeyce nemliydi. Ben henüz saksıların çoğuna dokunmadım. Birkaçını evde mevcut olan minişlerle beraber aranjmanlarda topladım. Bu günlerde doktora git gel işlerim fazla olunca onlara bile tam vaki ayıramadım.En kısa sürede ayrıntılı resimler yayınlayacağım kısmetse... Sukulentlerin toprağına biraz da yanmış ahır gübresi ekliyorum. Bunu Sevgili Cemo Abla ve Sakdağ'ın tecrübelerine dayanarak uygulamaya başladım. Sonuçlar gayet iyi. Ama elbette süzek olması için kum ve lav taşı eklemeyi, biraz da mangal kömürü kırığı katmayı da ihmal etmiyorum. Kendi çapımda yapmaya gayret ettiğim komposttan da bir ölçü ekledim son zamanlarda hazırladığım saksı harçlarında. Onun dışında zaten bahçe toprağı kullanıyorum. Hediye gelen bitkilerin toprakları oldukça nemliydi ama benimkilerde yer değiştirdiklerime çok az su fısfısladım...

Umarım yardımcı olabilmişimdir...

Eski 25-01-2014, 20:39   #238
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sakdag Mesajı Göster
Hatta ben aranjman işini biraz fazla abarttım herhalde, üyelerin bitkilerini incelerken ''şunla şunu biraya getirip şöyle bir aranjman yapılsa ne güzel olur'' derken yakalıyorum kendimi bazen...
Sevgili Sakdağ,

O kendi kendine konuştuğun anlarda şayet benim bitkilerime bakıyorsan, bunu bana da söylemen beni çok mutlu eder. Zira senin aranjmanlarını çok beğeniyorum

sakdag, berçin ve yağmur beğendi.
Eski 26-01-2014, 22:38   #239
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Aranjmanlar...

Aranjman demişken... Safları sıklaştıralım dedik. Saksı alınca düzenlemeler devam edecek. Malum ne saksı yetişiyor, ne toprak, ne de yer bulunuyor saksıları sığdıracak. Bakın neler çıktı ortaya... Bu arada çiçek müjdelerimiz de var.

Name:  IMG_5008.jpg
Views: 1537
Size:  33.2 KB

Name:  IMG_5014.jpg
Views: 1630
Size:  34.5 KB

Name:  IMG_5016.jpg
Views: 1426
Size:  25.2 KB

Name:  IMG_5017.jpg
Views: 1417
Size:  42.8 KB

Name:  IMG_5020.jpg
Views: 1443
Size:  42.7 KB

Eski 27-01-2014, 09:50   #240
Ağaç Dostu

Bayçalı's Avatar

Giriş Tarihi: 07-06-2012
yeni çiçekleriniz hayırlıolsun bol çiçeklerini görmeniz dileğiyle salıcakla kalın

Bayçalı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:45.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025