View Single Post
Eski 20-01-2014, 19:02   #225
loveforlife
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Giriş Tarihi: 21-05-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Nevin Marangoz Mesajı Göster
Sevgili Loveforlife;
Birkaç gecedir kaktüs ve sukulentlerinizi gezdim. İyiydiler,güzeller. Hala iyidirler umarım. Ellerinize sağlık.
Ankara'da kuşların saksılara konmasını engellemek için mika gibi bir plastikten kuş tuzağı dedikleri bir şey yapmışlar. Tuzak demişler ama sadece kuşların saksı kenarına konmasına engel oluyor,kuşlara zarar vermeden. Ben balkonumdaki uzun saksılarda olan sedum sieboldiileri öyle kurtardım.Öyle bir şey gördünüz mü?(Resim yüklemesini halâ öğrenemedim)
Bir çok ortak kaktüsümüz varmış.Latince isimlerini sizden yazdım. Ezberlemek oldukça zor. Zamanla olur gibime geliyor.
9.uncu doğum gününde bana sedum palmeri fidecikleri vermiştiniz.Onları Çamlıdere'de taşların arasına ektim,soğuklara dayanabiliyor diye. Yazın sondaj yaptırdık.Bahçeyi fıskiye ile sulamışlar. Onu görünce fideciklerimi sulanmayan kuru bir yere taşıdım ama nafile.

10 doğum gününe geleceğinizi biliyorum. (Ankaralı'lara 06 için çağrı yaparken ben varım diyecektim ama onca insanın sırasını bozmayayım dedim.) Gelirken budayacağınız kaktüsleriniz olursa ben talibim.Sevgiyle kalın
Ziyaretiniz ve beğenileriniz için çok teşekkür ederim. Hala iyi olanı da var, olmayanı da. İlla ki kayıplarımız da olacak. Kaybede kaybede öğreniyoruz yaşatmayı. Bir de benim ısıtılan yere alma şansım olmadığından kayıplar kaçınılmaz oluyor.

Ben hayvanlar ve çiçekleri bir arada bakmayı sürdürmeliyim sanırım. Bu yüzden rüzgar gülünden fazla bir şey yapmayacağım gibi görünüyor. Tarif ettiğiniz gibi bir şey görmedim. Görsem de o kadar çok saksı var ki, hangisine koyacaksın?

Sedum palmeri, en kolay ve çabuk ürettiğim sukulentim. Şimdiye kadar o kadar çok paylaştım ve paylaştıkça öyle çoğaldı ki! Seve seve tekrar paylaşırım. Elbette doğum günü toplantısına da getireceğim. Daha önce vermediğim arkadaşlar isteyecektir sanırım. Şimdilerde çiçek hazırlığına girişi bile. Yakında sarı sarı göz kırpacak...
Name:  IMG_4897.jpg
Views: 1848
Size:  23.8 KB

06 konusundaki teklifim halen geçerli, yeter ki siz kesin gelmeye niyetli olun ve kocaman bir aile toplantısı gerçekleştirelim...

Sevgi ve selamlarımla...

loveforlife Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön