![]() |
Ablacım raflar çok güzel olmuş.Ellerine sağlık. Tam istediğin gibi oldular şimdi :)
Arkası yarın diyerek Trt radyolarındaki masal anlatanlara benzedin. Aslında herkes kendi masalını yaşıyor.Kendi istediği gibi olmasada istediği gibi hareket ediyor :) Raflara üç tane mi sığıyor dört tane mi? |
Hatice hanım raflar gerçekten harika olmuş. Birde hoyalar yerleşince muhteşem bir görüntü olacak. Korkarım yakında eve gidemeyip cafede kalmaya başlayacaksınız :) Her şey gönlünüzce olsun
|
Çok güzel olmuşlar ellerinize sağlık hatice hanım.
|
sayın hatice hanım ;
çok güzel olmuş ellerinize sağlık , hoya cenneti gibi.. maaşallah.. |
Hoya cafeye internet bağlantımı kurdurdum nihayet, bugüne kısmetmiş tamda rafları yerleştirdiğim güne denk gelmesi güzel oldu. Fotoğrafları tek tek Sizlere sunabileceğim:p Çok güzel ama çookkk güzel oldu.
|
Hatice hanım ellerinize sağlık çok güzel olmuşlarr herşey çorap söküğü gibi peş peşe geliyor sıra kızımızda hayırlısıyla.
|
Nilgün hanım,
Teşekkür ederim. Çorap söküğü güzel bir benzetme oldu;) |
Alıntı:
öncelikle hoşgeldiniz diyorum. Hoyalara gönül vermiş birisi iseniz bol bol hoyalarla ilgili yorumları okumanızı tavsiye ederim. Ben yorumları okumanın çok faydasını gördüm. Umarım Sizde aynı fikirde olursunuz. Arada bir görsel şölen çiçekler varki onlarında seyrine doyum olmuyor. Size keyifli Saatler dilerim. |
Hatice hanım raflar düşündüğümden de güzel olmuş, renkler harika, dizayn zaten müthiş, hoyalara söyleyecek kelime bulamıyorum zaten, ayrıca internet bağlantısına ekstra sevindim sıcağı sıcağına foto yükleyebileceksiniz bizde güzelliklerden hemen haberdar olacağız....
|
2 Eklenti(ler)
Sevgili Yeşillim,
maalesef bugün işçiler gelmedi yarına ertelendi. Bende bunu fırsat bilip hazır olan rafları yerleştirdim. Bu akşam yine kalabalık. enişteden daha güzel bir haber aldımki ona çok sevindim. 3 tane ahşap masa sandelye hediye alacakmış bana içerisi için. Bu hal alınca yakışmaz plastik masa sandelye dedi. Enişteye Teşekkürlerini ilettim, belki bununda etkisi oldu. Çok Teşekkür ederim. Sevgili iris, Damadımız çok yakışıklı ama, hele birde dişi yavrularımız olurda damada çekerse aman ne tatlı olurlar:p Damadımız çok havalı ve yakışıklı saçları sanki röfleli birde uzun kirpikleri varki süper yakışıklı:D Damadımız tabiiki havalı olacak baba oluyor:D buda size ayırdığım hoya kenejiana variegate ve hoya carnosa tricolor Eylülde gönderirim. Eklenti 238707 Eklenti 238708 Sayın bozo, Teşekkür ederim. Dahada güzel oldu hoyalar yerlerine yerleşince. Dilerim hoya diversifolia ve bir gecelik gelinde çiçekleriyle Sizi mutlu eder. |
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Sevgili a1919,
koltuk gelecek pencerenin önüne batı kısmına, ancak ozaman derimki çok geç oldu şurda kıvrılıp yatayım;) arada bir öyle yaparsam hiç şaşırmayacağınıza eminim:D Sevim hanım çok Teşekkür ederim... |
Alıntı:
Annemden bana geçen bir sevgi galiba bu, çok eskiden bir tane vardı annemde ve çiçek açmasını 4 gözle beklerdik. Çok güzel koktuğunu hatırlıyorum. Sonradan ne oldu onu hatırlayamıyorum, belki de kurudu. Ama hayallerimde kalmış işte ;) Bu sitenin insanlara bilgi açısından çok şey kattığını gördüm. Şimdilik tavsiyelerinize uyup sadece okumak ve öğrenmekle yetineceğim. Günün birinde, hazır olduğumda mutlaka yetiştireceğimi düşünüyorum. (Sizin sevginiz kadar olurmu bilmem ama deneyeceğim en azından ;) ) ( Bu arada bu kadar çok çeşidi olduğunu da yeni öğrendim :eek: ) |
Hatice Hanım ziyaretimizden sonra epey yol katetmişsiniz, tebrikler gerçekten de... Raflar çok hoş ve kullanışlı olmuş... Sizi ziyaretimiz biraz ayak üstü oldu, 12 saat yol geldik ve inanılmaz bir sıcak vardı, dağıldık desek tam olur. =) Dönüşte size uğramayı düşünüyorduk ama çok sevdiğimiz bir arkadaşımınızın acı haberini alınca dün gece Adana'ya döndük uçakla, beraber geldiğimiz arkadaşlar hala tatildeler. Kısmetse bir daha yolumuz Antalya'ya düşerse tekrar sizi ziyaret ederiz. Teşekkürler güzel sohbetiniz ve paylaştığınız türler için... Sevgiler.
|
Alıntı:
|
kenejiana Kocaman yapraklarıyla muhteşem gözüyor :p hoya carnosa tricolorum saksı degişiminden sonra uc verdi 1 ay kadar kısa bir sürede .n p k li gübre baktım bu gün hangi birimlerde almam gerektigini bilmedigimden vaz gectim. Sizce oranları ne olmalı
|
Sayın Missmenas saatlerdir sayfanızdayım, her cümleyi her yorumu tek tek okuyorum, çok keyifli fotoğraflar süper, hoylarınız muhteşem. Tutkunuzu çok güzel yansıtıyor, çok ilham verici. Antalya'ya döndüğümde sizinle tanışmayı çok isterim. Sevgiler...
|
Hatice Hanım, gelişmeler yok mu?
Bu rafların tekerleri var ya, frenleri de var mı? |
Hatice abla raflar gerçekten çok güzel olmuş, ellerinize sağlık. Bitmiş halini merakla bekliyordum, değdi doğrusu. Damadımız' da çok yakışıklıymış doğrusu, e kızımız zaten çok güzel yavrular da çok şirin olacaktır, sağlıklı doğsunlar, Merakla bekliyoruz hayırlı haberleri.
|
Pembe dizi izler gibiyiim:D her sabah uyanınca mutlaka sayfana bakma ihtiyacı hissediyorum...acaba bugün ne güzellikler paylaştın diye.Raflar gerçektende çok çok güzel olmuşş.. Şiriin ve Aşkitosu o kadar tatlıı görünüyorlar ki bebişleride gelincesi tam bi aile saadeti yaşıyacaklarına şüpe yok :D
Bol boll resiim istiyoruz internette bağlanmış deymeyin keyfimize :D |
Sevgili missmenas her bakışta bir yenilik görüyorum ne güzel. Hatta şaşkınlık yaratan düzenlemeler. Sizin hoyalarınıza baktıktan sonra sitelere bakıyorum, değişik hoyalara, çiçeklerine. İnanılmaz güzellikler. Çiçekten ziyade yaprak yapılarını beğendiğim bazı hoyalar var. Birkaç tane sarkan türler. Bir süre daha araştırmaya devam edeceğim galiba ben, o kadar değişik şeyler var ki. Müthiş bir dünyayla buluşturdunuz bizi:) Enerjiniz, sevginiz hiç bitmesin. sevgiler:)
|
Merhaba sevgili mismenas,ne kadar güzel hoyalarla olan diyaloğunuza hayran olmamak elde değil.hepsiyle teker teker bebek büyütür gibi ilgi göstermek,içimizdeki hoya aşkını ortaya çıkardığınız için teşekkürler ellerinize sağlık,sayenizde euphorbia milii ve mum çiçeği arar oldum gördüğüm pencerelerde sevgiler takipçinizim...
|
Sevgili Gülenmelek,
hoyaların çeşidi konusunda sanki dipsiz bir kuyu gibi. Her türünün ayrı bir güzelliği ve kokusu var kokusuz olanlarda yaprakları ve çiçekleri bir başka güzel . Koleksiyon için her türü ayrı bir güzel vazgeçilecek bir türü yok gibi benim için. Sevgili İlkin, Acı haber dediniz ya bunun üstüne sitem etmeye hakkım yok... Bir dahaki sefere diyoruz. Asıl ben Teşekkür ederim benimle paylaştığın türler için. Hepside birbirinden güzeller. Sevgili Bozo.0606, hediyelerimin böyle hayata bağlandığını ve yaşama sarıldığını duymak gerçektende güzel ve Mutluluk verici. Sevgili iris41, Hoya kenejiana gerçektende güzel bir tür. Dilerim kök gelişimi tam anlamıylen gerçekleşir ve sağlıklı bir şekilde size ulaşır. Hoya tricolor unuzun olmasına sevindim ve özellikle sevgi dolu ellerde olması ve sahibini mutlu etmeye çalışması Sevgiye emeğe cevap vermek için mücadele etmesi özellikle güzel bir haber. Variagate türleri hoyalarda çok zor gelişim gösterdiğine şahit oluyorum.... Sevgili Esin hanım, tanışacağımız günü bizde bekliyoruz... Tutkumuza değer veren her hoya ve doğaseverler herzaman için gönlümüzde yeri ayrıdır.... Sevgili Yeşillim, Gelişmeler çok güzel gidiyor. Raflar yerlerine kavuştu ama memnun değilim ahşaplara bu hafta sonu bir elemen gelecek ve zımpara ve cila yapacak. Bu haliylen silme ve temizlik işlemi zor gözüküyor. Parmaklarıma kıymık batma ihtimali çok yüksek. Hoya boğor aynı çiçek saplarında yine tomurcuklar büyütmeye başladı. Hoya obscura yine çiçek açmak üzere kokusunu özleyebileceğin kadar güzel diyebilirim. Rafların tekerlekleri adlandırılması çok komik diyebilirim ''sarhoş teker'' diye adlandırılıyor frenleri yok yani. Gerek olacağını da düşünmüyorum. Kimbilir belkide güneş ışığına doğru hoyalar direksiyonu ele alırsa fren yaptırırım:D. Yapmış olduğun jest çok mükemmel Çok ama çok Teşekkür ederim. Hepside çok sağlıklılar. Kıymetini 2 kat artırdılar jestinin karşısında. Dilerim hayatınızda hep pozitif olaylarla karşılaşırsınız. Aklıma geldikçe duygusallaşıyorum.... Sevgili Kedicik hoyalarla ve yaşantımızla Şirin'imizin bu gebelik olayı ve romantizimle ilgili olaylarımız gerçektende sanki bir pembe diziye dönüştü. Dün Paşa hazretlerimizin Sahipleri şirin'e ziyerete geldiler Paşa yoktu o günkü görüşmede garibim epeyce üzülmüş. Şirin'in özel mamalara ve ilgiye ihtiyacı var diye Kayınvalide ve kayınpeder diyeyim artık ' gülüyoruz bu durumumuza'' Ördekli mamalar getirmişler Paşanın adına ... Bu olay hernekadar Sirin'in hoşuna gitmesede Ziyaret hoştu. Sıra Şirinde ama şirin çok sıcaklara dayanamıyor. Klimalı ortamda tutuyoruz zar zor nefes alabiliyor :(sadece akşamları cafeye geliyor...Karnında yavruların kıpırtısı artık iyice hissedilmeye başladı... Sevgili SevimK. hanım, Öyle güzel bir deryaki hoyalar. Kendinizi alamıyorsunuz oda güzel buda güzel demekten. Herbirisinin ayrı bir çekiciliği var, bu deryaya fazla derine gitmeyin. Kurtuluşu yok gibi birşey aman dikkat edin :D bu güzellikleri tek başına yaşamak inanınki o0 kadar güzel olacağını sanmıyorum. Güzele güzel katmak paylaşmakatan geçer...:p Sevgili İremsıla, hoyalara vermiş olduğum emek ve değer sanırsam köksüz aldığım için bu kadar ayrıcalakılı oluyor çelikten veya tohumdan büyütülen her bir diğer bitki gibi dahada bir maneviyat katıyor... Yaşadığınız şehirde her 2 türüde satışta bulmak mümkün değil diye düşünüyorum. Antalya'da bile bulmak gerçktende mucize gibi birşey... Gelecek bahara yine ücretsiz paylaşımım olacak euphorbiya milliden çelik gönderebilirim. Asiye zaten(hoya carnosa) bahar aylarında alışması gerekiyor artık çelik dağıtımına hazır...:p |
5 Eklenti(ler)
Gecenin kapanışını hoya cafenin son görüntüsüyle yapalım....
|
3 Eklenti(ler)
Biraz da cafenin balkonundan görüntüler verelim... Bugün süpriz yapan çiçeğim plumeria oldu kokusu ve görüntüsü çok hoş:p
|
Tebrikler Hatice hanım mükemmel gözüküyor
|
Hatice hanım,çok incesiniz teşekkür ederim,çelik teklifiniz için.kısmet baharda burda olursak paylaşımınızda bulunmak isterim.sizin gibi ustaların,elinden feyz almak benim için büyük mutluluk olur,ellerinize,emeğinize,yüreğinize sağlık..sevgiler.;)
|
Hatice Hanım teşekkürler anlayışınız için... İçimizde hala bir burukluk var, zaman azaltır belki bu acıyı ama unutmak mümkün değil o güzel arkadaşımızı...
Bizden sonra baya bir ilerleme kaydetmişsiniz kafenizde... Çok iç açıcı duruyor, böyle güzel olacağını tahmin ediyordum gerçekten. Bu sıcaklarda iyi başediyorsunuz orası ile ama... Ellerinize sağlık. |
Yok yok öyle derinlere inmek büyük bir cesaret ve çok yoğun emek istiyor.;) Siz ve sizi izleyen hoyacı arkadaşlar çok güzel şeyler üretiyorsunuz. Biz paylaşımlarınızı izleyelim yeter. Kolaylıklar diliyorum size, enerjiniz hiç tükenmesin:)
|
Hatice hanim cok hizli bakip kaciyorum. Her sey harika olmus. Kütahya dan Antalya ya dogru geliyoruz. Ufakliginizla birlikte... Gorusmek uzere...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:11. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025