![]() |
:) Az önce ben de fotoğrafladım çektim yani. Boşver hiç önemli değil, biz bize benzeriz.
Bak aklıma geldi; 4-5 gün önce bina görevlimiz çöpleri almak için kapıya geldi tam o sırada ben de fırında birşeyler yapmış idim tabi kokusunu kesin duymuştur... Çaldı kapıyı babam açtı ve ben; Hasaan dur yeni bir çiçek geldi acilen dikmemiz gerekiyormuş saat 19.00 hava kararmış, diyor ki 'Abla bu saatte bu karanlıkta çiçek mi dikeceğiz' neyse yaptığımdan veriverdim kendisine ve dedi ki 'Amaan bu saatte böyle çiçek dikmeye can kurban.' Yani herşeyi çiçeğe, böceğe bağlamayı seviyoruz biz. Saat, zaman, olay hiç önemli değil. :D |
1 Eklenti(ler)
Bu da kardeşim için ektiğim lale.. rengini bilmiyorum yine ;) bitkilerle alakası olmasa da odasının penceresine bir tane soğan ekip koyarsam belkide alışıp sever onları zamanla diye düşündüm... su vermk bile aklına gelmiyor, ben suluyorum geldikçe ;)
|
Evet ablacım ya, hiç kimse anlamıyor bizi bizden başka;) annem bana artık kesin sıyırdı gözüyle bakıyor çok ciddiyim şaka falan değil :dilli: benim için akıl fikir diliyor sürekli Allah'tan. mesela dün bir karanfil ve yılan kaktüsü gördüm, ama görümcem yanımda diye alamadım, herkes yeter artık diyor:) yarın onları almadan eve dönersem aklım Bayrampaşa'da kalacak:)
|
1 Eklenti(ler)
Bunu da eklemeden edemeyeceğim... nette gördüm ve aşık oldum ;)
|
Alıntı:
|
Sevgili loveforlife, evet içeri aldım ama bulunduğu yer boş bir daire ve camıda sürekli açık, pencere kenarında mutfak tezgahının üzerindeydi. Yani çok soğuk yerdeydi. Kurtulabilirmi dersin?
|
1 Eklenti(ler)
Tomurcukta olan çiğdemimin açmış olabileceğini düşünerek gözümü açar açmaz cama koşuyorum 2 gündür:) Bugüne kısmetmiş... Keşke hepsi aynı günlerde açsaydı
|
Sevgili hira maşallah çok güzel açmış arkadan devamı da geliyor ne güzel.
|
Teşekkür ederim ablacım:) mutlu oldum ziyaretinle. Soğanlılardan yana çok gülmedi yüzüm. Çiğdemlerdende umudu kesmek üzereydim ki açıyorlar çok şükür.
|
Şu çiceği çok beğeniyorum...En kısa zamanda edinmem lazım..:)
|
Sevgili hira; maşallah çok güzel açmış sarı güzel... İnşallah diğerleri de peşpeşe açar da şöyle sarı bir güzellik sergilerler...
|
Alıntı:
Lila - beyaz olanlarından aldın sen. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
:D Benim aklımda aldın ablacım. hatta tam olarak bundan aldın diyebilirim:) Amaryllis'in ne durumda?
|
Alıntı:
Uyuyorlar..Gerçi pek çiceklerle uğraşacak vaktim olmuyor ama... |
1 Eklenti(ler)
Dün hediye geldi bana bu güzellik ve ben yine rengini bilmiyorum:o Balkonu karanfil ve sardunyalarla dolu bi abla hediye etti bunu bana çookkk mutluyum, öyle böyle değil:p
|
İyi günlerde büyüt...
|
2 Eklenti(ler)
Hafta sonu evde yoktum, döndüğümde çiğdemlerimi bu şekide buldum. Sözde karışık renkli soğanlar içeren bir paketti :( Diğer açmayanların tomurcuklarıda iyice belirginleşmiş, hepsi sarı sanırım! markasını hatırlamıyorum, eğer hatırlasam protesto eder bir daha da aynı markayı satın almazdım.
Bi tanecikte menekşem açmış bu arada :) |
Çok güzeller nazar değmesin . :D
|
2 Eklenti(ler)
Bugün ki aşkımda işte bu:D düğün çiçeği-yer şakayığı- erengül, ne çok adı var ama ben en çok erengül'ü sevdim..
Görüntü çok kaliteli değil çünkü telefonla çektim ve ekledim ama renklerin mükemmelliği belli değil mi? :D yalnızca 5 tl |
Renklerin muhteşemliği belli hira, keyfini çıkart bu güzelliklerin:) Çiğdemlerde harika.
|
Bu renkten ilk defa görüyorum, çok harika bir renkmiş sevgili hira.
|
Teşekkür ederim akçabardak ablacığım.
Teşekkür ederim jojoba. |
çiçeklerle olan askınız çok tatlı maşallah size sevgili hira.. ;)
|
İki üç tane Sardunya vardı güzel kokmuyor .. dışarı kaldılar kurumuşlar :(
|
İki tane saksı karanfil var, çiçek açmıyorlar ! :(
|
Hoşgeldiniz nariçi :)
Ben sardunyaların kokusunuda kendilerinide çok severim, size katılmıyorum:D Karanfiller hakkında fazla bilgim yok ama güneşten ve bol ışıktan hoşlandıklarını biliyorum. Acaba ışk mı yetersiz kalıyor bulundukları yerde? |
Sevgili hira; karanfilin hayrlı olsun, bol bol çiçeklensin inşallah. Biliyorsun biz sormadan hiçbirşey yapamayız onun için bence karanfil konu başlığında bir sor bakalım sanki budanması da gerekirmiş gibi geldi bana.
Çiğdemlerin gayet de güzel olmuş sarı güzeller maşallah, tek renk sapsarı açmaları da çok hoş bana göre. Şimdi çiçekler geçmeye yüz tutunca hemen yok et o çiçekleri ve benim sayfama bakıp Sevgili Güler Hanım'ın soğanlılar hakkındaki bilgilerini oku ve uygula, seneye daha güzel olsunlar, bu saksın sapsarı çiğdemlerle dolsun inşallah derim. |
Karanfilin saksısı değişecek ve budanacak ablacım. okumaya hiç gerek yok, çok belli:) gerçi bilgi edinmeden hareket etmenin cezasını çektim hep ama napalım böyle daha iyi giriyor kafama:D
Çiğdemleri yakından incelediğimde bazı tomurcukların mor açacağını anladım sonradan :D adamlarada bi sürü laf ettim:D soğanlılar hakkında gerekli tüm bilgiyi ilgili başlıkta okuyup, önemli yerleri not aldım çoktan. Sağol ablacım. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:53. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025