![]() |
Alıntı:
|
:D Sevgili hira harikasın. Benimkiler de yere paralel büyüyorlar ama ben işte durmadan yanlardan toprakla destek yapmaya çalışıyorum. Demek ki bizim hatamız soğanların derinliğini ayarlayamıyoruz maalesef. :(
|
1 Eklenti(ler)
En çok çiçekte görmek istediğim kaktüsüm. Kaynana topuzumda toplan 10 tomurcuk vardı biri maalesef kırılmış. açmayı bekleyen 3 tane daha tomurcuğum var:)
|
Bizim 5 çiçek saydığımız kaktüs mü sevgili Hira... Maşallah çok güzel çiçeklenmiş.
|
Evet Sema abla o kaktüs, ne güzel oldu baksana:) gerçektende muhteşem güzellikte. Ne kadar açık kalıyor acaba bunun çiçekleri? sizlerden bir gün diye duydum sanki ama bu dün geceden beri açık:) kıyak yapıyor
bana:D |
2 Eklenti(ler)
Burası yeni balkonum:) henüz bi düzen getirememiş olsamda güzel olacak zamanla. Kaktüs sukulentlerimi ayrı bir köşeye aldım.
|
Sevgili hira sanırım evi taşıdınız, yanlış hatırlamıyorsam bir üst kata taşınmayı düşünüyorum diye okumuştum (İnşallah narkozun etkisinde değilimdir) :D güle güle oturun yeni evinizde balkonunuz hemen renklenmiş hani...
|
Sn.hira, kaynana topuzu kaktüs bizim de var, bahçenin en çok sıcak çeken yerinde ve her yıl defalarca açıyor hemde 8 er 10 ar. Sizinki eğer çekimden değilse bizimkine göre biraz açık renkli.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Nasıl da dert ediniyordun taşınırsam bu kadar saksıyı nasıl taşıyacağım, bir kısmını bırakabilirim...
Öncelikle yeni evinde, sonra da balkonlarında çiçeklerinle birlikte güle güle oturasın, Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Ve sen de ben gibi hep tek tek, üçer-beşer fotoğraflar idin. Hepsi bir araya toplanınca görüntü de değişmiş, güzellik, çokluk da ortaya çıkmış. :D Sanırım evi yerleştirmeden önce balkona çiçeklerini yerleştirdin. Bundan sonrası daha güzel olacak inşallah. Rastgelsin. |
Gerçektende evden önce balkonu yerleştirdim YeniGine ablacım:D tek tek fotoğraflamaktanda bıkkınlık gelmişti, düzen yoktu ve çiçeklerim her türlü tehlikeye açıktı, biliyorsun benim => komşularım maşallah fotbolcu gibilerdi:D Güzel dileklerin için teşekkür ederim.
|
İçin içini yiyordu, üst kata çıktığın için bizler de çok sevindik. Hayırlı ve bol çiçekli olur inşallah.
|
Sevgili hira,
Taşınmışsın, gözün aydın. Şimdi gelsin güneşi seven bitkiler :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sevgili hiracım,taşınmana arkadaşlar gibi bende çok sevindim.biz çiçek severlerin öncelikle çiçekleri güvende olmalı.istedikleri ortamı sağlayabilmek için ev taşımalarını bile göze alabiliyoruz.bundan sonra yeni evinde çiçeklerinizle sağlıklı mutlu yaşarsınız.sevgilerimle.........
|
Teşekkür ederim Münevver ablacım:) bitkilerimi korunaklı yere aldığım icin mutluyum gercekten. Artık kışında çatıya taşırım napayım:)
|
:) Çatıya da bir kat daha yaklaştın işte... Rabbim güle güle oturmayı nasip etsin inşallah.
|
Tek merdiven var ablacım:) sağol teşekkür ederim.
|
2 Eklenti(ler)
Begonyalarım çok güzel oldu.. Çiçeksiz olanın türünü tam olarak bilen var mı?
|
Çiçekleri olmasa da olur, yaprak güzelliği yeter.
|
Kesinlikle öyle de, ben cinsini bilmiyor ve öğrenmek istiyorum:)
|
2 Eklenti(ler)
Kaktüslerin büyülü dünyasına girdim sonunda.. Yavrular verdiler bana.
|
3 Eklenti(ler)
Petunyaların keyfi kaçıyor sanki, ama yinede iyiyiz... Her akşam serinliğinde kafein- nikotin partisi var bu balkonda:D
|
1 Eklenti(ler)
Çok dertlerimiz var, kara kara düşünüyoruz:)
|
bendede bu kaynata kafası denilen kaktüsün pembesi vardı bir zamanlar annem atmadan önce çok güzel görünüyorlar
|
Rengarek olmuş balkonun Sevgili hira, kaynana topuzu başlıbaşına bir güzellik zaten.
|
Sardunya aşkı, kaynata kafasını ilk kez duyuyorum:) kaynana topuzu diyoruz ama biz? annem kaktüsümü atsa oturur ağlardım herhalde;(
Jojoba teşekkür ediyorum.. |
3 Eklenti(ler)
Mavişim ilk kez açtı, mutlu oldum tabii:) akşam sefasında da en güzel renkleri yakalamaya başladık.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:13. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025