![]() |
Ekin onu yaa 1 tohummu koymuşum sizede (:(
|
Alıntı:
|
Demekki hatırlamışım sizi :D normalde cogu üyeye 1 bazılarına 2 adet vermiştim özel üyelere 3-4tane koymuştum :D söylemesi ayıp :D
|
1 Eklenti(ler)
Yeni bir aşk daha :)
Poşetlerde satılan fidecikler görünmeye başlamış sağda solda. Kalanchoeyle başladım. Acımasız kara kışın benden aldıklarını telafi etme zamanı :) |
Dur dur kalanchoe daha fazla alma ben getiririm. :D
|
Ama Lusoari ağabeyim oldu mu şimdi böyle, ben gelemiyorum diye aaaa :( :D
|
Ben sana gel demiştim. :D
Mazeretin var diye ısrar etmiyorum ama düşün bence bir iki saatten bir zarar olmaz. :D |
:D Karmaşık duygular içerisindeyim şu an yaa :D O zaman şöyle yapalım, ben o gün hangi sınavım var bilmiyorum, öğrenince sınavın önemine göre bir değerlendirme yaparım ben Lusoari ağabeyim :D :D
|
Sınav saatini öğren bana özelden haber ver, daha bir haftamız var. Hem hira ablamızın sayfasını işgal etmemiz doğru olmaz. :)
|
Alıntı:
|
Yani haftaya perşembe ablam. :D
|
5 Eklenti(ler)
Gitmesemde, görmesemde onlaaar benim sümbüllerimm :) Çiğdeme yetişemedim, açmışta solmuş bilemm.
|
Cok guzeller masaallah simdi miissss gibi kokuyodur 😀
|
1 Eklenti(ler)
Annemlerdeki lalelerim tüm gün güneş aldığından daha çabuk geliştiler. Bendekiler bu kadar olmadı henüz.
|
1 Eklenti(ler)
Bunlar yeni elemanlar sukulentler (kaz ayağı, acem halısı) dün Eyüp'ten alındı, kadifeler Bayrampaşa pazarı :)Sonunda cep telefonu kameramı ayarlamayı başardım. fotografların boyutu güzel oldu. Sümbül fotograflarına bakınsanıza Adolf Hitler'in bıyığı gibi kalakaldı sayfanın ortasında :o :o
|
1 Eklenti(ler)
Bi tanecikte kamelyam oldu diyecegim ama tek yaprak henüz :) Nasıl değerli anlatamam, gelişmesi için elimden geleni yapacağım.
|
Soğanlıların çok güzel açmışlar . Kadife çiçeğini yan komşum ekmişti .Ertesi yıl her yer kadife çiçeği oldu .Öyle çok tohum yaptı ki.Bizim buralarda geç filizleniyor . Bilseydim sevdiğini diğer tohumlarla eker gönderirdim sana .Ben yurt dışından bir siteden pembe kadife çiçeği tohumu aldım . Henüz gelmedi .Merakla bekliyorum , fotoğraftaki gibi gerçekten pembe açacak mı diye .Acem halısını çok seviyorum . Bizim iklime uygun değil ne yazık ki. Güle güle büyüt hepsini . Sevgiler ..
|
Teşekkür ederim aleydican, gönderdiklerin yeter. Kadife çiçeği ve aynısefa'ya taktım kafayı bu ara, nedense hep turuncu çiçekler :) Ama kadifenin pembesinide merak ettim, ekte bakalım gercekten pembe mi açacak. Takip edicem.
Acem halısını bende çok seviyorum :) ziyaretinle mutlu oldum, teşekkür ediyorum. |
Sumbullerin masallahi var.Renk,renk ne guzel...
|
2 Eklenti(ler)
Paletlerden torflardan kurtulduk, çokta yakışıklı olduk.
Kalanchoe Kazayağı Acem halısı |
4 Eklenti(ler)
Çuhalarıda yeni çıkarttım paletlerden.. Menekşeler anca açmaya başlamış.
|
5 Eklenti(ler)
'aşk' diye özetliyorum :)
|
Hira ablam ya senin sayfanda gezinmek bi başka güzel ;) Yoğurt kabındaki çiçeklerin siyah poşetli fideciklerin renkli saksıların soğanlıların falan ne biliyim tadı ayrı oluyo buranın :p Hepsinin maşallahı var gene ellerine emeklerine sağlık ablacım ;)
|
sevgili hira,bahar size de gelmiş, çiçeklerin çok güzel renklerine bayıldım.inşallah daha güzellerine sahip olursun.sevgiler.
|
Alıntı:
ziyaretinle mutlu oldumm. |
Alıntı:
|
İşte HİRA ablam, işte BAHAR vee işte LALELER :D Başka bir söz söylemiyorum :p
|
:) Evet gerçekten çok yakışıklı, güzel olmuşsunuz sevgili Hira. Sarılar, morlar, pembeler maşallah maşallah renk cümbüşü. Sümbüllerin kokusuna ben baharın kokusu diyorum. Emeğine, gönlüne sağlık...
|
Çok güzeller maşallah rengarenk bayıldım bunlara ben. Balkonun renklenmiş ne güzel sevgili hira..
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:06. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025