![]() |
Alıntı:
|
Maalesef tek bir tane sardunyam kalmadı ablacım :( iki tane sakızım saglam gördügüm fakat onlarda gitmis sanırım, derin budamadan sonra yeşile dair birsey görmedim üzerlerinde.
|
Yenilerine saglik diyelim...
|
1 Eklenti(ler)
Annemlerdeki lalelerim :)
|
2 Eklenti(ler)
Bauhaus güzeli
|
2 Eklenti(ler)
11 aylarım ortancam ve alissyum..
Pazarlar renklendi şükür.. |
Sevgili hira,
Yeni çiçeklerin hayırlı olsun. Özellikle alisyumuna bayıldım. Çok zarif, çıtı pıtı :)) |
Alıntı:
:)sevgili hira,lavantin açınca sana da zahmet olmaz sa daha yakın fotoğrafını paylaşırsan sevinirim. ben dekiyle karşılaştırmak istiyorum. gerçi benimki karabaş otu diye biliyoruz.geçenlerde serada gördüm aynısını lavantin dedi bilemedim. diğer çiçeklerini de güle güle büyüt. pazarlarda bile çiçekleri özledik be canım.bakalım yarın pazara neler gelmiş bir göz atayım;). sevgilerimle. |
Alıntı:
Şaka şaka, hayırlı olsun yeni güzellerin, bizde artık yeni çiçek almak yok balkonda yer kalmadı çünkü, kendimi zor tutuyorum:rolleyes: |
1 Eklenti(ler)
Açelyaları 5 liraya satıyorlardı, daha sonra 2.50 kuruşa düşürmüşler fiyatı 'neden' dedim; biz bakamadık, biran evvel elden çıkarmaya çalışıyoruz dediler..
Yardımcı oldum bende :) "cankurtaran abla" dedi satıcı bana, inşallah dedim içimden :) |
Alıntı:
Kurallar çiğnenmek içindir :p yer olmasa da almam lazım :D |
3 Eklenti(ler)
Lalelerim.. KOCAMAN soğanlardan mini mini laleler :o
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Alıntı:
Yanlış hatırlamıyorsam lavandula officinalis yazıyordu fişinde. Pazara mutlaka gitmen lazım, şu ara rengarenk her taraf :o |
Alıntı:
Diyebilirsin, teyze bile olur :)) Aliysyumun ve şebboyun renk olarak çok yakınlar çok iyi uymuşlar birbirlerine. |
Alıntı:
|
Önce aile meclisini toplamam lazım balkona çiçek almam için zira artık yer kalmadı diyorlar, bana kalsa balkonda hiç bir şey yok :p :o
Bakırköy'e niye gelemedim çünkü tam o zamanlar benim sınav haftamdı hala da o sınav haftasındayım, günlerim zorlu geçiyor ablacım, gelmeyi o kadar çok isterdim ki... Nasip değilmiş :rolleyes: |
Sevgili hira'cık maşallah balkonun da, sen de coşmuşsunuz. Açelyalarına, alisyumuna bayıldım, lalelerin ona keza çok da güzel çiçeklenmişler. Emeklerine sağlık.
|
Ooooo işte Sevgili hira nın sayfası canlanmış, yaşasın. :D
|
O saksılar çiçekçiden alındığı gibi balkona mı koyulmuş? Hani nerede eski yoğurt kaseleri? :)
|
Yine cosmussun sevgili hiracim...Ciceklerin birbiriyle yarisiyor :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sevgili hira laleler muhteşem güzellikte.beyazını daha çok sevdim.
|
Oy oy balkonumu sevgili milla ve sana teslim etmek istiyorum. Bütün pazarı toplamışsın bize bir şey kalmamış :)). Aliysyum ve şebboy uyumuna bayıldım renkleri tam benlik.
|
3 Eklenti(ler)
Rengini bilmedigim yeni küpelim. Ortalık fide kaynıyorken daha fazla almalıyım.
Beyaz ve kırmızı yeniglnelerim. Kırmızı yalınkat kalanchoem. |
Sevgili hira'cık, yeni fidelerini güle güle büyütesin, çiçeklerini göresin inşallah. Sanırım yeni saksılarına da diktin; toprakları gözüme güzel göründü, özellikle kalonchenin toprağı dikkatimi çekti. Nasıl bir toprağa diktin, nereden buluyorsun saksı topraklarını?
Ellerine, gönlüne sağlık... |
Alıntı:
Geçen yaz bahçeye bir yerden toprak getirtmiştik, çoğunlugu ondanolmak üzere torf ve bahçe topragı karışımı yapıyorum. tamamen ezbere hareket ediyorum :) bişey bildiğim yok yani :) |
Sevgili hira bir başlıkta 1,50 TL'ye sardunya satılan bir pazar olduğunu yazmışsın. Nerede bu pazar? :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:54. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025