![]() |
hira / Balkon, ev
Bende çiçeklerimi sizlerle paylaşmak istiyorum. çok fazla çeşidim olmasa da sayfam boş kalmayacaktır. İyi seyirler;):p
|
güzellerim
5 Eklenti(ler)
ve tabi ki sardunyalarımdan başlıyorum:)
|
oluyor sanırım:) bu arada hemen üstteki pembe sardunyam eşimin hediyesi:) geçtiğimiz yaz almıştı.
|
devam edelim sardunyalara:)
4 Eklenti(ler)
...
|
sakızlarım
3 Eklenti(ler)
sakızlarım
|
gazanyalarım
1 Eklenti(ler)
bunlar ilk aldığım halleri,şuan daha farklılar..daha sonra ekleyeceğim son durumlarını
|
2 Eklenti(ler)
ceylanlarım
|
3 Eklenti(ler)
beyaz uyku çiçeklerim.. yanındaki miniklerde pembeler,hepsini bir yere topladım,bakalım nasıl olucak
|
1 Eklenti(ler)
tohumdan yetiştirdiğim biberlerim.. bi sürü tohum ektim mart ayında sanırım. kala kala bir kaç fideciğim kaldı:) neyse bunada şükür, hira demişler bana:dilli:
|
4 Eklenti(ler)
minyatür güllerim..
|
2 Eklenti(ler)
bu ısparta gülümü bu sene yeni aldım, pas hastalığı oldu, güzelliğinden ve o mis kokusundan eser kalmadı:(
hemen altındaki koyu pembe olanda komşunun gülüydü, hastalanmıştı ve o'da bu gül iflah olmaz artık diye saksıdan söküp atmıştı,atma düzelir dedim ama dinlemedi, ver bakalım o gülü diyip, topraksız bahçemdeki en topraklı köşeye dikiverdim, açtı bile:) 'komşuma bakkk dedim, ÇATLAA', çatlıyor zaten:) |
2 Eklenti(ler)
buda tohumdan yetiştirdiğim gülüm.. şu güzelliğe bi bakarmısınız ;) bakmayın böyle devasa bişey gibi durduğuna, parmak kadar bişey:)
|
ezan çiçeğim
1 Eklenti(ler)
bunu bir abla hediye etti bana, 3 kök göndermiş kardeşimle. hepsini diktim bahçenin bi köşesine,kısa zamanda neredeyse boyuma ulaştı ikisi,diğeri hala yerlerde:) kkusu çok güzel,hanımelinin kokusuna pek benziyor
|
...
3 Eklenti(ler)
bodrum papatyacıklarım
|
4 Eklenti(ler)
şekerlerim ve karanfillerim;)
|
2 Eklenti(ler)
lobelyam ve gala'm
|
şimdilik bu kadar.. akşam devam ederim kısmet olursa ;)
|
Hira ablacıımmmm ;) Sayfan hayırlı olsun uzun zamandır beklediğim bir sayfaydı ve beklediğime de değdi ne kadar güzel ve sağlıklı çiçeklerin var maşallah ;) Devamını sabırsızlıkla bekliyorum ablacım :p
|
teşekkür ederim tömürcüğümm;) eh işte benimde var bişeylerim, seninkilerin yanında lafı olmasada:) beğendiğine sevindim:)
|
Sayfanız hayırlı, bereketli ve daima bol çiçekli olsun inşallah. ;)
|
teşekkür ederim Emine hanım :) güzel yüreğinize sağlık..
|
Sayfanız hayırlı olsun.
|
teşekkür ederim serkan bey :)
|
Sayfanız hayırlı olsun sevgili hira, çiçeklerinizin hepsi çok güzel ve sağlıklı maşallah, ellerinize sağlık.
|
Sevgili Hira,
Sonunda senin de sayfan olmuş, ne güzel! Güzellikleri paylaşmanı büyük bir merakla bekleyeceğim... |
Sayfaniz bol cicekli olsun. Yanlis anlamadiysam tohumdan gul yetistirmissiniz. Daha once bunu hic duymamistim. Kac yilda cicek acti ?
|
hira ablacım sayfan çok hoş...;)
HAYIRLI OLSUN...:D Güzellikerin devamını bekliyorum...:) |
sayın hira sayfanız hayırlı olsun, gözlerimiz ve gönüllerimize hoş bir bayram hediyesi hazırlamışsınız.
|
Sevgili hira; nihayet ve çok şükür... Balkon sayfanı görünce sevindim, hayrlı ve bol çiçekli olsun inşallah...
|
Sevgili hira sayfan hayırlı olsun. En sonunda yetiştirdiğin güzellikleri bizde göreceğiz. Hepsi çok güzel ve özeller. Bakımlarını çok iyi yapmışsın ellerine sağlık.
Bol çiçekli ve yeşillikler dilerim. Sevgilerimle.:) |
sn. aheste çok teşekkür ediyorum.. beğendiğinize sevindim:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
evet o kırmızı gülü tohumdan yetiştirdim. yanlış olmasın ama sanıyorum geçen sonbahar ekmiştim parktan topladığım tohumları. çimlenmesi çok uzun sürdü hatta ben unutmuştum bile, güzel bir sürpriz yaparak bu bahar çlmlendi ve çiçeklendiler, fakat 2 tanesini şaşırtma yaptıktan sonra kaybettim:) |
Alıntı:
|
sn. esemeral, ziyaretinizle mutlu ettiniz. evet sizlere bayram hediyesi hazırladım:) kısmet bayrama imiş:)
|
Nihayet ve çok şükür YeniGine ablacım:) açtım sayfamı, sonunda başardım işte:) vallahi bana çifte bayram oldu.. yapıştım kardeşimin yakasına, öğreteceksin dedim fotoğraf boyutunu ayarlamayı:) teşekkür ederim ziyaretin için:)
|
sn. Sevgi, mutlu oldum sizi burada gördüğüme:) çiçeklerimi paylaşacağım burada sizlerle..
ayrıca size gül sardunya sözüm var, unutmuş değilim:) |
Sn hira sayfanız hayırlı olsun. Güzel paylaşımlar bekliyoruz. ;)
|
sn.h dogan, çok teşekkür ederim, hoşgeldiniz :)
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:50. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025