![]() |
3 Eklenti(ler)
devam edelim fotoğraflara..
bunlarda benim küpelilerim,şansıma aynı renk çıktı ikiside fakat biri sarkıcı türden galiba. |
1 Eklenti(ler)
buraya üzüm çekirdeği ekmiştim,zamanla saksıdan başka başka şeylerde çimlenmeye başladı.. anladımki cosmos ve ipek çiçeğiymiş çimlenenler :) üçü bir arada yaşamaya başladılar :)
|
Sayfanız hayırlı ve bol çicekli olsun...Ellerinize,yüreğinize sağlık...Saygılar,sevgiler...
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
hani kışın durmadan diyordum ya 'vay lalelerime bişey oldu' sümbüllerim böyle açtı vs.
şimdi bunlarıda görmezseniz içimde ukte kalacak:) |
2 Eklenti(ler)
...
|
2 Eklenti(ler)
bu güzelliklerin ismini bilmiyorum.. alttakini yeni diktim,tutarmı bilmem.
|
2 Eklenti(ler)
çiçek açıp sevindiren, meyve vermeyip üzen çileğim:(
|
Sevgili Hira,
Sayfanız hayırlı olsun. Sevginizle besleyip büyüttüğünüz çiçekleriniz çok güzel. Bu güzellikleri bizlerden esirgemeyin lütfen. Paylaşımlarınızı devam ettirin. Sevgiyle kalın... |
sn.cupid, sayfama hoşgeldiniz.. güzel yorumunuz için teşekkür ederim. fotoğrafları paylaşmaya devam edeceğim, merak etmeyin.
|
1 Eklenti(ler)
bu arkadaşta yerime kurulmak için karşımda bekler durur:) eğer 5 dakikalığına kalkıp içeri girersem, döndüğümde gördüğüm manzara budur:)
|
1 Eklenti(ler)
yaseminim bana geldiğinde çiçeksizdi, o yüzden anlayamadım türünü, pervane mi sizce? lütfen evet diyin:)
|
1 Eklenti(ler)
kuruyup giden aslanağzılarım.. sağdakinin rengine bayılmıştım :(
|
2 Eklenti(ler)
'hira sende eski fotoğrafları ekleyip ekleyip duruyorsun diyeceksiniz belki ama baksanıza görüntüye..
çok hoşuma gitmişti... |
2 Eklenti(ler)
bu fotoğraflarda eski fakat paylaşmadan edemeyeceğim, harikalar çünkü:) Eminönü çiçek pazarında çekmiştim.
|
Hira ablacım 51. mesajındaki kediye bayıldım bende istiyorum aynısından lütfen abla ondan bana çelik falan gönder ben tutturur büyütür seninki kadar yaparım onu ;):p Rengi çok hoşuma gitti maşallah ya kocaman da olmuş benimkiler de bukadar olurlar inşallah kısa sürede :p
|
1 Eklenti(ler)
bunu tohumdan yetiştirdim ama ne olduğunu bilmiyorum..bilen var mı?
|
Alıntı:
ismini ne koydum biliyormusun? "totok" birde kardeşi var, sürekli bizim kapıdalar, onun adınıda "pırtlı" koydum, neden mi pırtlı? sence?:D pırtlının 4 tane yavrusu oldu miniş minişler.. kala kala bir tanesi kaldı, hepsi kayıp. siyah olanını daha sonra eklerim burda görürsün:) |
Alıntı:
Çiçeklenince görüntüler misiniz? Rengini merak ettim. Bende bu sene tohumdan yetiştirdim. Merakla ne renk açacaklarını bekliyorum. :) |
Sn sevgi, teşekkür ederim
birçok çiçek tohumu ektim fakat yaşatamadım ektiklerimin arasında asterde vardı ama ben şaşırtma yaptıktan sonra yanına minik bir not düşmediğim için karıştırdım:) teşekkürler.. |
Alıntı:
|
üstteki sempervivum, alttaki euphorbia milii bitkileri sayın Hira.
selamlar :) Alıntı:
|
tömürcek, benim favorimde totok :) ama pırtlı'nın siyah olan yavrusuda cokk güzel, onun adınıda "karaca" koydum:) en kısa zamanda hepsini eklerim.
|
Sn alibaba, teşekkür ederim.
sukulent olduklarını biliyorum ama adlarını sizden öğrenmiş oldum. |
Sonunda oldu Sayın Hira. Öncelikle sayfan hayırlı uğurlu olsun.
Görüyorum ki bazı çiçekler direk yoğurt kasesine dikilmiş, onların elden geçmesi lazım. Hatta kahverengi olanları da boyarsan güzel olur. Fotoğraflardan "tarih" ve "saat" göstergesini kaldırırsan daha güzel görünür. Şimdilik eleştirilerim bu kadar. Ha bir de güncel fotoğraflar istiyoruz. Çiçekleriniz çok güzel. |
Sn. mandalinleerik, ziyaretiniz ve yorumunuz için teşekkür ederim. çıplak yoğurt kaplarına çiçek dikmekten hiç hoşlanmıyorum, mutlaka o kapları bir şekilde kamufle etmeye çalışırım çünkü çiçek görsel bir şölendir, görüntü bozulsun istemem. Tarih, saat göstergesini kapatayı düşünüyorum. Güncel fotoğrafları en kısa zamanda ekleyeceğim.
|
sayfanız hayırlı olsun, çok güzel çiçekleriniz var.
|
Sevgili Hira sayfanız hayırlı olsun. Merakla beklenen fotoğraflara bizi kavuşturmuşsunuz sonunda :) Sevgiler...
|
Sn. gokcegokce, sayfama hoşgeldiniz.
evet sonunda bir sayfam oldu geçte olsa:) sizde ziyaret edip mutlu ettiniz. |
ya biberede bayılırım çok güzel olmuş eline sağlık
|
teşekkür ederim. hoşgeldiniz:)
|
Sayfa aldı başını gidiyor. Yeni fotoğraflara ihtiyaç var.
|
ha
ha ha ha :) o kadarda değil canım, ne bahçeler ne balkonlar gördük burada, benim yoluk 2 tane çiçeğimlemi alıp başını gidecek burası:) yeni fotoğrafları anneme gittiğim zaman yükleyebilirim, bahsetmiştim, bende bilgisayar yok, tel. ile giriş yapıyorum maalesef. Şuan anneme gitmek üzere otobüste yerimi aldım. kısmetse akşam fotoğfar eklerim, birkaç tane fotoğraf çektim ama tarih göstergesini kapatmayı beceremedim:) idare ediniz artık napalım. |
teşekkür ederim. en güzelleri sizlerin olsun inşallah.
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
ölümden dönen minyatür gülüm,
bir ay kadar önce değil çiçek, yaprak diye birşey yoktu üzerinde. vitaminlerle falan topladı kendini. |
2 Eklenti(ler)
çekirdekten limonum ve şansa bala çelikten tutturduğum hanımelim:dilli:
|
2 Eklenti(ler)
telgrafım ve tohumdan yetiştirdiğim ağaç hatmim
|
1 Eklenti(ler)
mayıs ayında Karasu'da gezinirken bir duvar dibinde gördüm bu kaktüsü,
kocaman sarı çiçekleri vardı, ellerimi feda edip daldım tam ortalarına.. tuttularda neyseki, boşuna çekmemiş oldum o ızdırabı:) |
2 Eklenti(ler)
sakızım ve bu sene çeliklediğim sardunyalarım;)
|
1 Eklenti(ler)
tohumdan yetiştirdiğim kırmızı biberim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:38. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025