![]() |
2 Eklenti(ler)
;) zaten kraliçelerim belli benim
|
2 Eklenti(ler)
salvia guaranitica engigina
doğru yazmışımdır umarım;) ağaçlar net'in 9. doğum günü toplantısında Zeki Yağlı bey paylaşmıştı sağolsun;) |
Bodrum papatyası çok güzel olmuş hira, akşam sefaları süper maşallah.
|
5 Eklenti(ler)
Keşke tüm gün açık kalsa çiçekleri..
Sabah sefalarını seviyorum. |
Çok güzeller....
|
2 Eklenti(ler)
İlk tomurcuk daha açmadan yere serildi (anlamadım nedenini) neyseki bu öyle olmadı da hanımeliye benzeyen kokusunu duydum çok şükür:D
Echinopsis subdenudata |
doya,doya kokla canım
|
1 Eklenti(ler)
Mum çiçeğim evde hiç mutlu değilmiş demek ki. Balkonda bir müddet kalınca sarmaya başladı:) oysa evde yaprak bile yapmıyordu.
|
sevgili hira,mum çiçekleri dış mekanı daha çok seviyor.sadece kışın aşırı soğuklardan korumak gerekli.işte o zamanda içeri alabilirsin.benim mum çiçeğim yaz kış dışarıda sadece kışın batı yönündeki balkona geçiriyorum ne olur olmaz diye.henüz iki yıllık olmasına rağmen bu yıl çiçeklendi .inşallah sende çiçeklerini biran önce görürsün.
|
Ama orası sıcaktır Münevver ablacım, bizim bura kışın facia oluyor. Ben donuyorum, çiçek ne yapsın. kışın dışarda bırakırsam "elveda mum çiçeği" :D
|
1 Eklenti(ler)
Ailenin yeni üyesi.. Sukulentleri sevmeye başlıyorum galiba.
|
Sabah akşam sefa içindesiniz sayın hira :) . Benim de sevdiğim iki çiçek türüdür kendileri. Biri açılırken diğeri kapanır, nöbeti devrediyorlar sanki bahçeler hep güzel görünsün diye. Benim sabah sefam iki gün önce ilk çiçeğini verdi geç dikmiştim. Akşam sefalarım kazaya kurban gidip aşağı uçtukları için bu yıl yalnız kaldılar:(
|
Alıntı:
öyle sandığın gibi sıcak olmuyor.her yıl bir iki gün eksileri görüyoruz.işte o zaman korumak gerekiyor yoksa narin yapılı çiçeklerim uçuyor. |
Sevgili hira benim de iki saksı mum çiçeğim var. Salonda aylardır hareket yoktu. Balkona koydum yeni yapraklar ile selamladı beni. Bendekilerin boyu da sizinki kadar. İnşallah daha da büyüyecek :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sabah sefasını ekmek için geç kalmıştın sanırım hira.. hatırlıyormusun ne zaman ektiğini? buna rağmen gayet güzel çiçeklenmişler.. seneye tohum ekmezsin artık, kendiliğinden çıkarlar degil mi?
|
Tohumları ne zaman ektiğimi inan hatırlamıyorum jojoba, ilkbaharda kendiliğinden yetişeceklermiş dökülen tohumlardan. Arkadaşlar öyle diyor yani:) teşekkürler jojoba..
|
1 Eklenti(ler)
Günaydın :)
|
sevgili hira, gerçekten günaydın sefa olmuş;)çok güzel rengide harika:dilli:
|
Hepsi ayrı güzellikle. Tebrikler, oldukça renkli bir başlık olmuş.
|
4 Eklenti(ler)
Evet evet biliyorum fotoğraflar hiç ama hiç net değil, ama sardunyalarım güzel, yetmez mi?:)
|
Yeter de artar bile Sevgili Hira. :D İlk resimde bulunan sardunyana bayılmamak elde değil, bende de onun pembelisi var ama şu anda çiçekli değil. :(
Denemelerime göre bu cins zor tutuyor bahar aylarında belediyenin diktiklerinden çelikler almıştım ama tutmadı. |
:) Teşekkürler lusoari, bende o sardunyayı çok seviyor fakat yaşatamıyorum. Pembesi bende vardı fakat öldü gecen yaz. Zaten bu renkteki bi sardunyanın büyüyp kocaman oldugunu hiçbir yerde de görmedim, hep böyleler demek ki:(
|
3 Eklenti(ler)
Ne tehlikler atlattık ama ölmedik. Aksine daha çok bağlandık hayata.. Gülücükler saçıyoruz:) Sahi; adımız neydi bizim? Sedum...? unutkanlık işte bu.
|
Maşallaaah çok güzel olmuş sevgili hira...
|
Güzel oldu YeniGine ablacım, sende de vardı bundan? o ne alemde?
|
Sempervivum mu acaba? :D
|
2 Eklenti(ler)
Bahçeden.. Sedum..? Hepsinin adı sedum diye başlayınca karıştırıyorum maalesef:)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:33. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025