![]() |
Aldığın kaktüsleri çok beğendim. İnşallah çiçekli hallerini de görürsün.
|
çiçeklerinizin hepsi cok güzel tebrik ederim sizi,...Alkış
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
tutkuyla bağlanıyor insanlar ;) |
yeni çiçekler yeni sevinçler, hayırlı olsun kaktüsleri çiçeklerini görmek dileğiyle.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Dikkat ederseniz, bakımıyla ilgili gerekli bilgiyi edinirseniz sorun çıkmaz:)
|
:) doğru söylüyorsun Jojoba, zaten okuyup araştırma yapmadığım için kaybettim birçok çiçeğimi
|
2 Eklenti(ler)
farkında olmadan ne kadar güzel çiçekler açan bir kaktüs almışım meğer;)
eğer güzel bir bakım yaparsam, bu kaktüsüm Eklenti 462587 işte böyle harika çiçekler açacakmış:p |
Çok güzel çiçekler açıyormuş gerçekten. Aslında bütün kaktüsler çok güzel açar. Dilerim sizin kaktüste sizi çok bekletmeden çiçeklerini gösterir. Üstelik minik yavruları da büyürse harika bir görüntü oluşur.
|
Sevgili hira gerçekten de açar ise çok güzelmiş çiçekleri. İnşallah hep birlikte görürüz...
Ben kaktüslerin çiçek açabilmesi diye aradım fakat açamama sorunu konu başlığı varmış. İstersen bir ilgileniver. http://www.agaclar.net/forum/kaktus-...retim/1945.htm |
2 Eklenti(ler)
Menekşem açmaya başladı;) bi sürü tomurcuğu var..
|
1 Eklenti(ler)
Amaryallis'lerim.. çok sabırsızım çok..
|
Maşallah çok çeşit yapmişsiniz. Ellerinize sağlık. Kendiniz mi yetiştirdiniz yoksa satin alip baktiklariniz mi?
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Muscari'lerimi bu kez hep bir araya ektim
|
1 Eklenti(ler)
;);)
|
Sevgili hira amarallisleri dikmişsin, muskarilerin de çokmuş maşallah, inşallah çiçeklerini görmeye artık...
Peki diğer soğanların ne oldu? Ben merakla onların fotoğraflarını bekliyorum... |
Diğer soganlarıda ektim ablacım ama henüz fotoğraflamadım en azından birazda olsa yeşerseler eklerim, ama o şekilde bomboş saksı gibi duracak:)
|
Ama sevgili hira, hani konuşmuştuk, üzerlerini kapatmadan önce ben unutmuştum, sen unutmayacak fotoğraflayacak idin?..
Ben o fotoğrafları bekliyorum zira... |
Hmm... Ben anlamamışım sanırım ablacım.. Kısmet..
|
Sayfanı takipteyim Sevgili hira, soğanlıların gelişiminden sürekli haberdar edin lütfen:) amaryalisler ne renk acaba?
|
Soğanlıların gelişimini adım adım fotoğraflayacagım jojoba:)
Amaryllis'lerin mor saksılı olanı düz kırmızı diğeriyse pembe -beyaz karışık renkli. |
Sevgili Hira sayfana uzun zamandır uğramadığım için kaktüslerini görmemişim maşallah çok güzeller güle güle büyüt bol bol çiçeklerini gör inşallah.
Bu arada afrika menekşelerini muhteşem ötesi bayıldım ellerine emeğine sağlık sevgiyle büyüttüğünü bildiğim için sevgiyle büyüt demeyeceğim... Sağlıkla mutlulukla bol çiçekli günler senin olsun. |
Evet! farkındayım uğradığın yok Sevgili Eceyıldız, ara sıra gel beklerim:)
Kaktüsleri hiç sevmezken bir anda aşık oldum diyebilirim:) sardunyadan sonra favorim kaktüsler oldu. Arfika menekşemde yeni, onları seviyorum:) |
Ben sardunalarına hayranım zaten o kadar güzeller ki senide çok sevdikleri belli zaten seni hep mutlu ediyorlar işte benimde sardunyalarla aram iyi olmuyor, hala dillerinden anlamıyorum şu ana kadar öğrendiğim tek şey suyu ve sıcağı sevmedikleri...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:08. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025