agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   hira / Balkon, ev (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/32359.htm)

hira 17-08-2013 15:33

eceyıldız teşekkür ederim, güzel yüreğinize sağlık:)

jojoba 17-08-2013 21:06

kırmızı gül çok güzel olmuş ve şükufe'de çok güzel.
marifetlisiniz:|

hira 17-08-2013 22:42

sn jojoba, teşekkür ederim :) sizinde kullanıcı adınız çok sempatik :)

gokcegokce 17-08-2013 22:55

Şukufe'ye bayıldım sevgili Hira, üyelerin bitki yetiştirmek haricinde başka hobilerle de uğraşmalarına hiç şaşırmıyorum aslında ancak el emeği işlerle uğraşanlar bitki yetiştirmek gibi zahmetli bir işi bu kadar gönülden sevebiliyorlar. SEvgiler...

Muda 17-08-2013 23:07

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hira (Mesaj 1190596)
Sn Muda, küçük kızınızın başına gelenlere üzüldüm. ben mecbur çıplak elle hareket etmek zorundaydım çünkü yanımda ne poşet ne gazete hiçbirşey yoktu.. rüzgar eşliğinde sağda solda uçuşan poşetler vardı ama, onlara dokunacağıma dikenleri yerim daha iyi diyerek çıktım yola;) 14aydır burada ikamet ediyorum ve çevremdekilerin uyarıları üzerine çiçeklerimi geçen kış çatıya taşımıştım, iyi ki öyle yapmışım çünkü burada naylon sarmanın çiçekleri koruyacağını pek sanmıyorum.çok fazla kar yağmıştı.

Bizim buradaki soğuk İstanbul'dan çok daha fazladır. Önce ben inanamadım. Nasıl sarıyorsa. Çünkü evin içinde olan bir kısım kaktüslerin donduğunu biliyorum. İlginiz için teşekkür ederim. Ben kaynana dilinde o kadar dikenin olduğunu görünce anladım.

hira 17-08-2013 23:15

Sn. gokcegokce, teşekkür ediyorum güzel yorumunuz için :) ben el sanatlarına dahil olan bir çok seyi seviyorum, takı tasarımıda yapıyorum aynı zamanda.. sabırlı olmak çok güzel birşey tabii, çiçekler sabretmeyi öğretiyor insana. insanın ruhunu terbiye ediyorlar diyebilirim:) teşekkürler, mutlu ettiniz.

hira 17-08-2013 23:19

Sn.
Muda, emin olun bulunduğum semt çook soğuk:)

"yüksek kesim tabii soğuk
olur" diye başlanıyor buradaki hava su muhabbetleri :)

teşekkür ederim
ziyeretiniz için:)

YeniGine 18-08-2013 00:10

Sevgili hira, ellerine sağlık bez bebeğin Şukufe çok güzel olmuş. Minyatür gülüne neler yaptın tekrar hayata döndürmüşsün çok sevindim.
Kaynana diline gelince çok güzel olmuşlar, ben de bir bahçede görmüş ve tabi yakını da göremediğim için beğendiğim bir dilden yapışıp koparınca fazlaca dikenli olduğunu anlayabildim. Neyseki yanımda gençler vardı da dikenleri tek tek temizlediler. Ama iyi ki kopartmışım şimdi çok seviyorum onu. Benim onu aldığım yer İstanbul'da Kayabaşı'nda bizim buralara kar yağmaz oradan da kar kalkmaz çok soğuk bir yer. Bahçede bir yerde hiçbirşey olmamış ve çok da güzel gelişmiş büyümüş.

hira 18-08-2013 17:46

Teşekkür
ederim YeniGine ablacım :) minyatür gülüme gübre verdim ve hasta
olduğu için çok fazla güneş kavurur belki diye gölge biryere aldım o
kadar, ama toparladı çok şükür.

Kaynana dilinin dikenlerini cımbızla
ayıkladım ellerimden:) bide öyle fena yakıyor ki dikenleri:) gülün dikeni gibi değil. haniacı biber doğrarsında yanar ya ellerin, aynı öyle :)

YeniGine 18-08-2013 23:42

Evet işte sevgili hira; aynı acıyı bende yaşadım öyle çıplak elle yapışınca kaktüse eyvah eyvah dedim, yani biliyorum nasıl yaktığını... :))

hira 22-08-2013 16:34

2 Eklenti(ler)
katmerli sakızım ve şeker pembesi karanfilim..

bu fotoğraftan sonra karanfilimin çiçeği kırıldı

bende onu totok'ta aksesuar olarak kullandım:dilli:

hira 22-08-2013 16:38

2 Eklenti(ler)
işte totok ve karaca ;)

totok 14 aydır bana alıştı yanımdan ayrılmıyor ama karaca ancak 4 aylık kadar oldu, o totok kadar yakınlaşmıyor bize.

fotoğraf çekmek için bile oldukça uğraştırdı bizi :p

hira 22-08-2013 17:01

gazanyalarımıda fotoğraflamıştım ama bilgisayara kopyaladım nasıl olsa diye fotoğraf makinasından sildim
meğerse kopyalamamışm:rolleyes:

kısmet napalım..

Tömürcek, özellikle senin için poz verdi totok :dilli:

jojoba 22-08-2013 20:03

kedicik adeta poz vermiş, karanfilde çok yakışmış harika :)

bay tömürcek 23-08-2013 00:13

Ablacım totok Gülazer olmuş valla :D Ve o fotoğrafta arkadaki sanırım peynir kutusu o, o kaptaki çiçek paşa çadırı mı abla yakın plan foto alabilir miyim acaba müsait bir zamanda?;) Ben bayılırım paşa çadırına hoş bütün begonya çeşitlerinin hastasıyım da paşa çadırının yaprağını ve çiçeğini çok seviyorum :p

hira 23-08-2013 00:23

totok akşama kadar beni gülmekten öldürüyor tömürcek, bu kadar komik bir kedi olur mu vallahi bilemedim:eek: diyeceksin ki, bi kedi ne yaparda insanı bu kadar güldürür
ama hareketleri çok komik yani;) hayvanların bile farklı farklı karakterleri var, aynı insanlar gibi gerçekten:)

evet o arkadaki peynir kutusu, içindeki mor yapraklı telgraf ve güderi begonyası:)

bay tömürcek 23-08-2013 00:29

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hira (Mesaj 1192193)
totok akşama kadar beni gülmekten öldürüyor tömürcek, bu kadar komik bir kedi olur mu vallahi bilemedim:eek: diyeceksin ki, bi kedi ne yaparda insanı bu kadar güldürür
ama hareketleri çok komik yani;) hayvanların bile farklı farklı karakterleri var, aynı insanlar gibi gerçekten:)

evet o arkadaki peynir kutusu, içindeki mor yapraklı telgraf ve güderi begonyası:)

Benim kedilerimin de hareketleri gerçekten çok komik bildiğin tokat atıyolar birbirlerine abla :D Hele el hareketlerine bayılıyorum insan gibiler ;) Ablacım o saksının yakın plan çekilmiş resmini koyar mısın merak ettim begonyayı da ;)

hira 23-08-2013 00:32

o saksı şuan bana 26 km. uzaklıkta tömürcekciğim:) annemdeyim şuan ben.

eve gittiğimde hemen fotoğrafını çekerim, ama bburaya yüklemem biraz zaman alır:)

bay tömürcek 23-08-2013 00:35

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hira (Mesaj 1192197)
o saksı şuan bana 26 km. uzaklıkta tömürcekciğim:) annemdeyim şuan ben.

eve gittiğimde hemen fotoğrafını çekerim, ama bburaya yüklemem biraz zaman alır:)

Tamam hira ablacım nezaman uygun olursan ;)

hira 24-08-2013 21:07

1 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1192199)
Tamam hira ablacım nezaman uygun olursan ;)

bugün eve gitmem gerekiyordu gitmişkende o saksıyı senin için fotoğrafladım tömürcek..

hira 24-08-2013 21:10

1 Eklenti(ler)
ben evde yokken asterimde açmış..

Sevgi hanım merak ediyordunuz rengini, beğendiniz mi? ;)

diğeri hala tomurcukta,sonra eklerim,açsında :o

bay tömürcek 24-08-2013 21:11

Ablacım çok teşekkür ederim ;) Bu begonyadan yıllar önce vardı benim, saksıdan taşıyor çok büyüyünce çok güzel bir görüntü oluşturuyor :p Ben bunu uzaktan görünce paşa çadırı zannetmiştim maşallah çok güzel, mor telgrafla da çok yakışmışlar yan yana ;)

hira 24-08-2013 21:15

artık yakışsın yakışmasın napalım diktim yanyana tömürcekciğim ;)

bir akrabamız benden mor telgraf istemişti, onun için çeliklemiştim, elime güderi begonyasıda geçince biryerlerden, yanına sıkıştırıverdim napayım..

saksı-toprak bulmak ne zor iş ya :dilli:

hira 24-08-2013 21:38

1 Eklenti(ler)
Geçen hafta güler hanımdan gelen atlasım, dibindeki yavrusunu ayırdım ve ikisinide torfa diktim
tuttu gibiler sanki..
kendisine buradan teşekkürlerimi göndereyim yine.

hira 24-08-2013 21:47

3 Eklenti(ler)
küçücük saksıda cılız cılız yapraklar yapmaya başlayan nanemin saksısını büyütüp güzel bir biçtim,yeni yaprakları çok güzel çıktı, önceki saksısını tersyüz ettiğimde, köklerin artık saracak biryer bulamadığını gördüm, kördüğümdüler adeta
Eklenti 435815

şeker begonyalarım

hira 24-08-2013 21:49

böylelikle fotoğraf aralarına yazı eklemeyide öğrenmiş oldum son mesajımda :o

hira 26-08-2013 17:30

5 Eklenti(ler)
kız kardeşimin bahçesinden..

hira 26-08-2013 17:32

4 Eklenti(ler)
devam..

berçin 26-08-2013 23:08

Allah Analı babalı büyütsün, Allah yoluna taş yüzüne keder koymasın maşallah diyorum Ela bebeğe öncelikle:)))

Sende aramıza hoşgeldin, sayfa açmak için geç bile kalmışsın sardunyalar çok güzel, kıskandım yine.:)) Tömürcek'in sardunyalarından aşağı kalmıyor, ayrıca mor telgraf ve begonyanın son hali çok güzel görünüyor...Sevgiler...

hira 26-08-2013 23:47

berçin hanım, güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim..

sizin çiçeklerinizin yanında gölgede kalır benim sardunyalar :)
elimden geldiğince iyi bakmaya çalışıyorum ama ehh işte :)

olsunn içimde yeşil aşkı varya, yeter bana.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:41.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025