![]() |
sn. aheste çok teşekkür ediyorum.. beğendiğinize sevindim:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
evet o kırmızı gülü tohumdan yetiştirdim. yanlış olmasın ama sanıyorum geçen sonbahar ekmiştim parktan topladığım tohumları. çimlenmesi çok uzun sürdü hatta ben unutmuştum bile, güzel bir sürpriz yaparak bu bahar çlmlendi ve çiçeklendiler, fakat 2 tanesini şaşırtma yaptıktan sonra kaybettim:) |
Alıntı:
|
sn. esemeral, ziyaretinizle mutlu ettiniz. evet sizlere bayram hediyesi hazırladım:) kısmet bayrama imiş:)
|
Nihayet ve çok şükür YeniGine ablacım:) açtım sayfamı, sonunda başardım işte:) vallahi bana çifte bayram oldu.. yapıştım kardeşimin yakasına, öğreteceksin dedim fotoğraf boyutunu ayarlamayı:) teşekkür ederim ziyaretin için:)
|
sn. Sevgi, mutlu oldum sizi burada gördüğüme:) çiçeklerimi paylaşacağım burada sizlerle..
ayrıca size gül sardunya sözüm var, unutmuş değilim:) |
Sn hira sayfanız hayırlı olsun. Güzel paylaşımlar bekliyoruz. ;)
|
sn.h dogan, çok teşekkür ederim, hoşgeldiniz :)
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
devam edelim fotoğraflara..
bunlarda benim küpelilerim,şansıma aynı renk çıktı ikiside fakat biri sarkıcı türden galiba. |
1 Eklenti(ler)
buraya üzüm çekirdeği ekmiştim,zamanla saksıdan başka başka şeylerde çimlenmeye başladı.. anladımki cosmos ve ipek çiçeğiymiş çimlenenler :) üçü bir arada yaşamaya başladılar :)
|
Sayfanız hayırlı ve bol çicekli olsun...Ellerinize,yüreğinize sağlık...Saygılar,sevgiler...
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
hani kışın durmadan diyordum ya 'vay lalelerime bişey oldu' sümbüllerim böyle açtı vs.
şimdi bunlarıda görmezseniz içimde ukte kalacak:) |
2 Eklenti(ler)
...
|
2 Eklenti(ler)
bu güzelliklerin ismini bilmiyorum.. alttakini yeni diktim,tutarmı bilmem.
|
2 Eklenti(ler)
çiçek açıp sevindiren, meyve vermeyip üzen çileğim:(
|
Sevgili Hira,
Sayfanız hayırlı olsun. Sevginizle besleyip büyüttüğünüz çiçekleriniz çok güzel. Bu güzellikleri bizlerden esirgemeyin lütfen. Paylaşımlarınızı devam ettirin. Sevgiyle kalın... |
sn.cupid, sayfama hoşgeldiniz.. güzel yorumunuz için teşekkür ederim. fotoğrafları paylaşmaya devam edeceğim, merak etmeyin.
|
1 Eklenti(ler)
bu arkadaşta yerime kurulmak için karşımda bekler durur:) eğer 5 dakikalığına kalkıp içeri girersem, döndüğümde gördüğüm manzara budur:)
|
1 Eklenti(ler)
yaseminim bana geldiğinde çiçeksizdi, o yüzden anlayamadım türünü, pervane mi sizce? lütfen evet diyin:)
|
1 Eklenti(ler)
kuruyup giden aslanağzılarım.. sağdakinin rengine bayılmıştım :(
|
2 Eklenti(ler)
'hira sende eski fotoğrafları ekleyip ekleyip duruyorsun diyeceksiniz belki ama baksanıza görüntüye..
çok hoşuma gitmişti... |
2 Eklenti(ler)
bu fotoğraflarda eski fakat paylaşmadan edemeyeceğim, harikalar çünkü:) Eminönü çiçek pazarında çekmiştim.
|
Hira ablacım 51. mesajındaki kediye bayıldım bende istiyorum aynısından lütfen abla ondan bana çelik falan gönder ben tutturur büyütür seninki kadar yaparım onu ;):p Rengi çok hoşuma gitti maşallah ya kocaman da olmuş benimkiler de bukadar olurlar inşallah kısa sürede :p
|
1 Eklenti(ler)
bunu tohumdan yetiştirdim ama ne olduğunu bilmiyorum..bilen var mı?
|
Alıntı:
ismini ne koydum biliyormusun? "totok" birde kardeşi var, sürekli bizim kapıdalar, onun adınıda "pırtlı" koydum, neden mi pırtlı? sence?:D pırtlının 4 tane yavrusu oldu miniş minişler.. kala kala bir tanesi kaldı, hepsi kayıp. siyah olanını daha sonra eklerim burda görürsün:) |
Alıntı:
Çiçeklenince görüntüler misiniz? Rengini merak ettim. Bende bu sene tohumdan yetiştirdim. Merakla ne renk açacaklarını bekliyorum. :) |
Sn sevgi, teşekkür ederim
birçok çiçek tohumu ektim fakat yaşatamadım ektiklerimin arasında asterde vardı ama ben şaşırtma yaptıktan sonra yanına minik bir not düşmediğim için karıştırdım:) teşekkürler.. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025