![]() |
müge çiçeği yetiştiren var mı
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu da güzel ama çok daha harikaları vardı. Kocaman kocaman turuncu çiçekleri olanlar bile vardı. |
Alıntı:
|
Merhaba sayfanız çok sıcak çiçeklerinizin hepside güzel bol çiçekli günleriniz olsun...
|
Alıntı:
|
hoşbuldum :) Sardunyalarınızda pek şeker.. bide o yaprakları parlak olana bizde Parlak Mustafa diyoruz :) ama duyanlar şaşırıyor :) annemde var beimde pek şımarık bişey coşuyor adeta ama dönem dönem küstüğüde oluyor.. sulamasına dikkat edilmeli sanırım çok aşırı suyu sevmiyor
Soğanlı çiçeğim hiç yok ama bende edinmeyi düşünüyorum :) |
Bizde de bu çiçeğe parlak denir ama evin beyinin adıyla beraber. Evin beyinin adı Ali'yse 'parlak Ali' mesela:p
|
Biz de de öyle denir , he he parlak tuncer kulağa hiç te kötü gelmiyor !
|
Alıntı:
Kararsız kaldım. Şuan tomurcuktalar, saksı değişimi yapmam sakıncalı olur sanırım. Doğru mu? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Zambaklar aynı olduğu saksısında kalacak.. Şu günlerde diğer soğanların ekimiyle ilgileniyorum.
|
1 Eklenti(ler)
Kaktüslerden en iyi atlas'la anlaşabildim;) sadece torfa diktiğim için pişmanlık duyup, toprak değiştirmekiçin saksıyı açtığımda bir tane daha sürprizle karşılaştım:p
|
1 Eklenti(ler)
3-4 gündür sağanak şeklinde yağan yağmurdan dolayı bahçeye çıkamadığıma göre onunda bahçede durmasının bir anlamı yoktu:) gelip gidip kokluyorum, yoğun bi kokusu olmasada..
|
Atlasınız çok güzel köklenmiş.. Benim atlasımın geçenlerde bahçemde kediler tarafından saksısı devrilince köklendiğini fark ettim.. Eğer Güler ablanın atlası ise kolayca köklenmesi normaldir.
|
Evet Sümeyra'cım, atlas Güler hanımdan.. Bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum kendisine..
Kedilerle benimde başım dertte,ne var ne yok hallediyorlar:( |
Çelikleri büyütte bizler gibi olmayanlarla paylaşırsın..:rolleyes:
|
Alıntı:
|
Gülün rengi çok zarifmiş, kokusu olmasa bile güzel..... Gördüğüm kadarıyla azda olsa kaktüslerin var hira, sorum şu ki; kaktüslere hangi aydan sonra su verilmiyor? acemilik işte:>
|
Alıntı:
|
Merhaba sevgili hira ve jojoba ben kaktüslere su vermiyorum artık. Hoş zaten öyle çok çeşit kaktüsüm de yok.
Siz yine de http://www.agaclar.net/forum/kaktus/5427-2.htm konu başlığından araştırın. |
Teşekkür ederim Sema ablacım, bende su veremeyeyim o zaman.. Duymuştum kışın su
verilmemeli diye fakat emin olamadım.. ısıtılmayan iç ortamda susuzluğa terk ediyorum kaktüslerimi:D zaten 5 ya da 6 tane kaktüsüm var.. Sağol ablacımm. |
1 Eklenti(ler)
frezyalarım:) mart ayını sabırsızlıkla bekliyorum... 5 ayda zoraki yeşerip beni deli etmiş olsalarda umutluyum;)
|
Bu arada, ben bu hafta içi çiçekleri korumaya almayı düşünüyorum. Meteoroloji kardan bahsediyor:)
|
1 Eklenti(ler)
Ben yine dayanamadım soğanları görünce :rolleyes:
Eklenti 460526 ama ben napayım şimdi, çok güzeller:dilli: |
2 Eklenti(ler)
Sanıyorum ismi 'dilek çiçeği' annemde duruyor, pazartesi alıp eve gideceğim;)
Eklenti 460527 Eklenti 460528 kıymetini bilmiyor ki, camekanlı balkonun en karanlık köşesine kaderine terk etmiş.. benden başka çiçek seven yok ailemde, hatta sülalemde bile yok.. sadece halam çok sever çiçekleri, bende halamı sevmem :dilli: |
4 Eklenti(ler)
Dün Bayrampaşa'ya gelirken merkezdeki çiçek durağına takıldı gözüm, menekşeler ağırlıkta olmak üzere çiçekle dolu içerisi. Birden aklıma geldi, üzerinde o an çiçek yoksa, çok uygun fiyata satılıyor çiçekler diye duymuştum, çiçeksiz menekşelerin fiyatını sordum, adam uzunca düşündükten sonra 3 lira dedi, şuan ellerim dolu hemde hava çok karardı ama yarın geleceğim deyince alaylı alaylı gülümsedi 'tamam' dedi.. bugün gittiğimde ise şaşırdı, beklemiyordu galiba, o an oradan uzaklaşmak için yalan söylediğimi düşündü sanırım... neyse..... ne kadar uzattım ben ya, hiç yaptığım iş değil ama oldu bi kere:dilli::dilli
3 liralık menekşe azmanlarım ;) Eklenti 460530 Eklenti 460531 Eklenti 460532 Eklenti 460533 yaprakların altındaki çiçekleri zor görünüyor.. diğerinin rengi hiç bilinmiyor. |
iyi akşamlar mesaj yazamadım size neden se yollayamadım. bayrampaşanın neresınden aldınız ben sık sık gelırım oraya. kılerın orada sanatcı arkadasım var. bırde ceza evı yolunda parkın karsısındakı kuşcuya ugrarım papağana yiyecek almak için. baska bıtkıler varmı orada.
|
Bayrampaşa belediyesi karşısında çiçek durağı var, oradan aldım Serkan bey.. Kiler'e pek yakın sayılmaz ama uzakta denilemez tabii ki :) Akvaryum avm'nin hemen çaprazında kalıyor.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:48. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025