![]() |
Sayın hira sayfanız ortak kullanım alanı olmuş:D:D Bahçe resimleri, kedi ve köpekleri kaçıracak kokular felan:D
|
tabii silerim kolay gelsin...
enerji35, rica etsem fotoğraflarınızı silermisiniz:)[/QUOTE]
|
1 Eklenti(ler)
Bugün Sonkez ablayla görüştük Eminönü'nde..
Bana hediyeler getirmiş sağolsun;) |
3 Eklenti(ler)
sardunyalarım
|
3 Eklenti(ler)
karanfilim
kasmpatım ve uyku çiçeklerim |
1 Eklenti(ler)
Bahçeden saksıya aktardığım ortancam
|
1 Eklenti(ler)
Yeni kaktüslerim ve birde sukulent sanırım :p isimlerini bilen varmı arkadaşlar? silikonları çıkarırken biraz kaldı üzerlerinde ama daha fazlasını yapmaya cesaret edemiyorum zarar veririm korkusundan. Eminönü ganimetleri:)
|
2 Eklenti(ler)
Bunlarda bugünün elemanları ;)
hepsi Eminönü'nden 2 tane çiğdem 4tane lale 1 tane fulya imiş:eek: 2 sümbül 1 tanede amaryallis (doğru yazdım umarım adını ;)) aşağıdaki fotoğraftakilerde katlı kokulu nergis miş (göreceğiz artık ;) Eminönü esnafına pek güvenilmiyor) 2 tane kardelen oradaki 5 adet soğanıda müge diye yutturdular bana :mad: bakalım ne çıkacak bu hafta içi hepsini dikeceğim.. |
3 Eklenti(ler)
Peru zamnağım yine açtı.. önce yaprak ve sürgünlerle bir güzel çoşuyor sonra tamamen kuruyup gidiyor, öldü sandığımda topraktan dışarı atıyor yine kendin:p
sürprizlerle dolu bir çiçek...anlamadım gitti:dilli: |
2 Eklenti(ler)
Atlasım ve paşa kılıcımda yeni gelişmeler..
|
1 Eklenti(ler)
Mayıs ayında diktiğim frezya'lar anca harekete geçti;)
|
2 Eklenti(ler)
Saksı ve topraklarını yeni değiştirdiğim sedum palmeri ve kaynana topuzu'mm.
ve yeni cam güzeli fidem..mavi saksı parlak Mustafa. |
2 Eklenti(ler)
yapraklarını döktükten sonra tekrar yeşermeye başlayan küpeli çiçeğim..
zıpçıktılarım |
2 Eklenti(ler)
Eklenti 453404
küpelinin bu rengini çok seviyorum.. [ATTACH]453405[/ATTACH nanelerimde yine bir telaş var |
2 Eklenti(ler)
Eklenti 453406
Bu Totok nereye bakıyor?? :p Eklenti 453407 totok bu...nereye başka nereye bakabilir ki? :p:p şaka tabii ki:) |
1 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Eminönü'de ne güzellikler var..
Hepsinde gözüm kaldı yeminle :p |
1 Eklenti(ler)
Gazanya'mın yanında hızla yükselişe geçen şey nedir,çok merak ediyorum.
|
Kendi renkleri mükemmel iken neden boyuyorlar bu kaktüs ve sukulentleri hiç anlamıyorum.
|
1 Eklenti(ler)
Bunlar dökülen tohumlardan kendiliğinden çıktı... aslanağzı sanıyorum ama ikisi birbirinden değişik... yardımcı olurmusunuz?
|
Alıntı:
|
Kocaman olmuşlar. Elinizdeki çiçeklerden hangisine benzediklerini anlayamıyor musunuz?
Bence sağdaki kesin aslanağzı. |
Sağol tömürcekciğim:) tohum takas etkinliğinden adres istemişler..olayı sözme derdindeyim şuan:) foto eklemeyi yeni yeni öğrenmiş biri olarak,kolay almıyor benim kafa:)
bu arada ben yine çingene şalvarını fotoğraflamyı yine unuttum, özür:( |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili hira Eminönü'ne gitmişsin Eminönü ganimetlerinle birlikte çiçeklerinin maşallahı var, soğanların hayrlı olsun ben soğanlıları çok seviyorum, onların topraktan başlarını gösterip büyüyene, çiçek açana kadar geçirdikleri sürece hayranım... Çiçeklerin de gittikçe çoğalıyor... :D Gönlüne sağlık...
|
Tömürcek, çingene şalvarı bu kez gerçekten iki kulak kaldı:) ama kök yapmayada başladı.
|
282 nolu mesajda 1. fotoğraftakiler Margarit papatya olabilir. Papatya ama çeşidini tam bilemiyorum. :D
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:20. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025