![]() |
Alıntı:
Ama bunları napayım ben şimdi? |
315 nolu mesajdaki tam bir canavar. Yani " canavar otu", hemen sökün çiçek açmasına izin vermeyin. Asalak bir bitki.
Papatyaları şaşırtabilirsiniz başka bir yere. :) |
sevgili hira sen de benim gibi mikroskopla inceliyorsun bitkilerin gelişimini, ben ben deliyim zannediyordum demek ki yalnız değilmişim
|
Alıntı:
papatyalarıda ayrı ayrı saksılara alayım hemen. Teşekkürler Sn. Hdogan |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sn. Jineop, teşekkür ederim.
Sizi sayfamda görmekten mutluluk duydum. |
Çok güzel rengarenk bir sayfanız oldu Sn.hira, tebrik ederim kısa sürede harika olmuş hepsi.
|
Alıntı:
|
eminönünün ününü pek çok kişi bilir hele ayda iki kere yalova ya giderseniz ayrılmakmı zor kalmakmı zor siz takdir edin o sera senin bu çiçekçi benim insan adım adım geziyor [ sonra bir bakmış arabanın bagajı saksı dolmuş ]
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili hira ben olsam bundan almıştım, Eminönünden:)
Eklenti 453650 Sizlerin aldıklarınız hangileri:confused: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Merhaba A 101 de ters lale soğanı ve diğer soğan çeşitleride gelmiş..Fiyatıda 2.95 Fiyatı uygun...Haberin olsun dedim...Hayırlı akşamlar..
|
Maalesef bulunduğum semtte a101 yok:( hafta sonu anneme gideceğim o zaman bakarım diyeceğim ama ben gidene kadaaar... tarumar eder millet..
Teşekkürler ablacım. |
sayın hira hangi gün soğan satışları bilgi verebilirmisiniz teşekkürler
|
sabah ilk işim A101 gitmek olur
|
Alıntı:
|
Şu an satışta....Zambaklarda var canlı,onlarda aynı fiyat...
|
Eminönü'nde ters lale 10 lira şu günlerde
|
1 Eklenti(ler)
Sonkez ablanın hediyesi menekşem..
|
1 Eklenti(ler)
Sözde bu sen artık soğan almayacaktım;) yeter dedim kendi kendime ama yine dayanamdım.. ters lalem hiç yoktu, çok mutlu oldum bulduğuma.. soğanının kokusu aynı sarımsak kokusuna benziyor.. çok büyük ihtimalle yarın bir tane daha alacağım çünkü pişman oldum.
|
İyi günlerde büyüt sayın hira...Menekşe çok güzel görünüyor....Çok kısa zamanda çiceklerini görürsün umarım...
|
1 Eklenti(ler)
Zambaklarım... üzerinde herhangi birşey yazmıyor. renklerini merak ediyorum.. beyazmı acaba hepsi..
|
2 Eklenti(ler)
Bu da bugün dahil oldu koleksiyonuma.. Kaç zamandır bir cyclamenim olsun istiyordum, markette tek bu kalmıştı, seçenek yoktu ama beğendim rengini ;)
normalde sona kalan bir şeyleri almak hiç istemem ama buna dayanamadım. |
4 Eklenti(ler)
Geçen hafta Üsküdar'da çektiğim fotoğraflarımı unuttum
|
Zambaklar genelde sarı açıyorlar...Sevgili hira
|
ben müge çiçeği yetiştirmek istiyorum kökü nerden temin edebilirim
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:20. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025