![]() |
Sevgili hira, soğanlılar benim için de çok özeldir, soğanlı olsun benim olsun, çok seviyorum. Çok da güzel laleler almışsın çok da iyi yapmışsın, sümbüller de çok güzel tabi. İnşallah çiçeklerini göresin...
|
Maviş maviş nasılda göz kırpmışlar güzel memekşeler, maşallah.
|
Alıntı:
ama sardunya her zaman :) |
Alıntı:
bakalım bu mutluluıunun devamı gelecekmi menekşemin.. zor... :D |
Menekşeleriniz çok güzel, bol çiçeklerini görmenizi dilerim. Soğanlıları bende çok seviyorum.. sefasını sürün.
|
Teşekkür ederim Jojoba, ortalarda yoksun günlerdir:)
|
Gelir gelir başlamış birkere bol çiçekli menekşeler.
|
:) teşekkür ederim
|
Sevgili hira yeni kızlarını iyi günlerde büyüt...
|
1 Eklenti(ler)
YeniGine ablayla Eminönü'nde buluştuk geçen perşembe..
O çok güzel soğanlar aldı, bende kaktüsler;) ismini bilen var mı acaba? |
1 Eklenti(ler)
Bunuda o gün aldım...
ismi nedir acaba? |
1 Eklenti(ler)
Bunu da çok beğendim beğenmesine fakat bakımında başarılı olur muyum bilmem..
kaktüsler ve afrika menekşeleri beni hiç sevmiyor :( |
1 Eklenti(ler)
Ne kadar güzeller..
|
1 Eklenti(ler)
Bunuda çok seviyorum :p
|
3 Eklenti(ler)
Diğer kaktüsüm:p
|
Yeni aldığınız kaktüsleriniz hayırlı olsun, iyi günlerde büyütün... gerçi en son daki yeterince büyümüş ama olsun ona da maşallah diyelim. Sağlıkla kalın
|
kaktüslerin hayırlı olsun güle güle çiçeklenin :) en sondaki kaktüsün de sevgi yumağı sanırım baksana bayıla bayıla sevdiriyor kendini :)
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili Hiracım yine ellrin,kolların dolu dönmüşsün...Kimbilir ne güzel muhabbetler etmişsinizdir.....Devamını dilerim..Çiceklerinide iyi günlerde büyüt...Benim yaramaz kızıma ne kadar çok benziyor...
|
Kaktüslerin ve şu diğer kocaman kaktüsün:D keyfi yerinde.Başarırsın eminim buna.
|
Oy oy kaktüsler kedicikler hepsi bir harika. Bu kaktüsler çiçek açan türlerdenmi acaba? hepsine bayıldım maşallah.
|
Sevgili hira, evet maşallah gerçekten güzel kaktüsler almışız, güle güle büyüt ve inşallah çiçeklerini gör... Maşallah saksılarını da değiştirmişsin. Kaynana dilinin yapma çiçeklerini nasıl çıkarttın?..
Ben de çok şükür bugün soğanlarımı diktim, artık inşallah topraktan kendilerini göstermeye geldi sıra... Bakalım çiçeklerini de görürüm inşallah. Ben de güzel soğanlar almışım. Lale soğanlarım için de ayrıca teşekkür ediyorum... Yine gidelim nasipse... Çok güzel oluyor. |
Hepsini değil, sadece boncuklu olanın saksısını değiştirdim ablacım. Bendede
ekilecek soğanlar hala duruyor, anca bugün toprak ve kocamaaan 2 tane saksı buldum. yarın soğanları dikeceğim kısmetse. Evet ara ara böyle görüşmeler yapalım, zaman yetmedi birşey anlamadık ki. Kim bilir ne kadar güzel olacak üçgen tarlan, rengarenk soğanlılarınla yine görsel şölen yaşatacaksın bize :) |
Tamam çok güzel... Ama saksıya dikip üzerlerini örtmeden önce fotoğraflamayı unutma...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Evet son fotoğraftaki benim sevgi yumağım :) görüldüğü gibi bayılır kendini sevdirmeye. Sevmesem, yanından geçip gitsemde gelip ayaklarıma dolanır, illa ilgi göstermem gerek:) Yine gel sevgili habiş:) |
Sevgili hira, kaktüsler konusunda bana sorsan yardım, bilgi diye ben sevgili loveforlife yi önerirdim. Fakat şu aralar kendisini de rahatsız etmek olmaz.
Onun için; güzel kaktüsler aldın yazık olmasın onlara, sen kaktüslerle ilgilenen arkadaşlardan yardım iste derim... Rastgelsin!.. |
Alıntı:
|
Ayrıca senin kedicik çok akıllıymış valla yatacağı yeri biliyor:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Kaküslerin oldukça sağlıklı görünüyor. Bu noktada en önemli olan doğru oprak karışımı hazırlaman ve sulamaları. Bu kaktüsün, echinopsis subdenudata çok güzel çiçekler açan bir tür. Benim çok sevdiğim bir güzel. http://www.agaclar.net/forum/1168171-post97.htm Umarım sen de çiçeklerini görürsün. Güle güle büyüsünler... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:57. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025