agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   hira / Balkon, ev (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/32359.htm)

jojoba 19-04-2014 16:21

Frezyalar bi harika olmuş emeğinin karşılığını almışsın hira:)

yağmur 19-04-2014 17:06

Sevgili hira,
Yapraklarından dolayı çikolata şeker begonya diyorlar sanırım. Şeker begonya değilse azıcık büyünce anlaşılır bence.

hira 19-04-2014 17:20

Yağmurcum, yapraklar şeker begonyayla birebir aynı fakat çiçekleri katlı bunun. Köklerdeki torfu temizleyip güzel bir saksı ve toprağa aldım ama şuan yapraklar büzüş büzüş oldu :( toparlar insallah. Çok sevdim çünkü onu.

sonkez 28-04-2014 10:51

Seni özledim ...Görüşmeyeli ne kadar oldu..İnşallah iyisindir...

hira 28-04-2014 11:00

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sonkez (Mesaj 1276647)
Seni özledim ...Görüşmeyeli ne kadar oldu..İnşallah iyisindir...

iyiyim Sonkez ablacım, farklı birşey yok. Otobüsteyim şuan, annemden eve doğru gidiyorum. Sizin ordan geçtlm demin:D inşallah birgün Eminönü yaparız yine. YeniGine ablaylada sözümüz var onunlada gideceğiz yine. Sizi buluşturacağım:D

sonkez 28-04-2014 11:19

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hira (Mesaj 1276649)
iyiyim Sonkez ablacım, farklı birşey yok. Otobüsteyim şuan, annemden eve doğru gidiyorum. Sizin ordan geçtlm demin:D inşallah birgün Eminönü yaparız yine. YeniGine ablaylada sözümüz var onunlada gideceğiz yine. Sizi buluşturacağım:D

Keşke uğrasaydın,beraber çay içer,konuşurduk...İnşallah tanışırız...Sevinirim..

lusoari 02-05-2014 18:36

Sevgili hira; bugünkü yorgunluğumun üstüne sayfanızı gezmek epey bir dinlendirdi beni. Hepsi biri birinden güzel, değerli bir koleksiyona sahipsiniz başarılarınızın devamını dilerim ve çok beğendim. Özellikle sardunyalar harikaydı. :)

hira 02-05-2014 21:13

Teşekkür ederim sayın lusoari, yorumunuzla çok mutlu oldum:) Evet, az evvel syfanızda okudum yaramaz kediciklerin marifetlerini. Bazan oluyor öyle aksilikler.

Sardunyalara gelince, bende ayrı bir yerleri var, en sevdiğim ilk üçte sardunyalar. çoğu insanın sevmediği kokularını bile seviyorum. Açmaya başladılar ama fotoğraf makinasının sarj aletini kaybettiğim için fotoğraflayamıyorum:(

moon 26 03-05-2014 16:58

MERHABA
Çiçeklerinize bayıldım bende kalanchoe çoğaltmayı denediniz mi ? birkaç rengini aldım ve çoğaltmak istiyorum.

hira 03-05-2014 20:07

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi moon 26 (Mesaj 1279153)
MERHABA
Çiçeklerinize bayıldım bende kalanchoe çoğaltmayı denediniz mi ? birkaç rengini aldım ve çoğaltmak istiyorum.

Teşekkür ederim, hoşgeldiniz:) kalanchoe güzel çiçektir, isabet olmuş:)

hira 03-05-2014 22:02

2 Eklenti(ler)
Sıkıldık hep yeşil olmaktan, biraz renklenelim istedik sonunda! :)

hira 03-05-2014 22:30

5 Eklenti(ler)
Çok özledim ben bu görüntüleri.

jojoba 04-05-2014 00:03

Ceylanın rengi çok güzel hira, maşallah.

YeniGine 04-05-2014 00:15

Sevgili hira'm maşallah gerçekten renklenmişiz. Çok güzel olmuş bitkilerin maşallah hepsi çiçekli. Ellerine sağlık.
Leylak maşallah, benim 5 senelik leylak utansın, bu sene kocaman bir gövde çok şükür bir tane minicik bir çiçek açabildi. Ama korkuttum sizi keseceğim dedim. :D Ama gerçekten sanırım bilinçli bir şekilde budanmaları gerekiyor.
Çilek çiçekte maşallah. Ceylan rengiyle harika, bu sene ben de ceylanlara merak sardım her salı pazardan bir ceylan alıp geliyorum, saksı unutuyorum bir dahaki salıya da bir ceylan bir saksı.
Ellerine, emeklerine, gönlüne sağlık.

hira 04-05-2014 14:47

YeniGine ablacım, geçen yaz pazardan almıştım leylak çiçekliydi o an, bu sene açtıramam ben dedim ama açtı çok şükür üzmedi beni. Ceylanlar pazarda viyollerde satılıyor burda, o nedenle bir saksı fiyatına birçok rengi alınabiliyor:)

habiş 04-05-2014 15:50

Sevgili hira yine duramamış almışsın bişeyler (sanırsam:)
leylağın dalları olmasa sümbül diyecektim Maşallah minicik başına bakmamış çiçek açmış:) ceylanların da pek güzel bende hevesleniyorum ama dikecek yerim yok aslında var ama evi taşıyacağımdan cesaret edemiyorum almaya çünkü taşıma esnasında en çok çiçekler zarar görüyor.
Şimdi oturdum kara kara düşünüyorum çiçek fidan onca saksımı nereye sığdıracağım bilmiyorum bi kaç aydır bakınıyorum ama hiç gönlüme göre balkonlu ev yok terası kaybettiğime çok üzüleceğim çok.. ayy ne döktüm içimi syfnda kusura bakma :o

hira 04-05-2014 21:10

Ben kendime çiçek konusunda engel asla koyamıyorum Sevgili Habiş

Bugün pazardan 9 tane petunyayla zor ayrıldım inan. Komşucuğum kolumdan tutup ite kaka beni çekiştirmeseydi şeker begonyada alacaktım:D

Taşınma konusu bende fobi olmaya başladı. Evet taşınma fobim var benim. Çiçeklerim çoğaldıktan sonra başladı bu korku bende. Oturup kara kara düşünyorum bazan, eğer birgün taşınırsak, hangi çiçeğimden nasıl vazgeçeceğim diye..

ziyaretin ve yorumunla mutlu oldum habiş:)

mandalinleerik 04-05-2014 22:19

Çiçekler çok güzel de keşke fotoğraflar biraz net olsa ve üzerinde kocaman tarih ve saat yazmasa.

hira 04-05-2014 22:33

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mandalinleerik (Mesaj 1279572)
Çiçekler çok güzel
de keşke fotoğraflar biraz net olsa ve üzerinde kocaman tarih ve saat
yazmasa.

:) Hoşgeldiniz..

Fotoğrafları sanırım çok net çekemedim. Fotoğraf makinemin sarj aletini kaybedip dünlerce sarjsız kalınca, daha sonra bulup bir heyecanla açan çiçeklerimi fotoğraflayıp eklemeye çalıştım hemencecik.

Saat/ tarih hoş durmuyor fakındayım ama bu makineyle aynı zamanda yeğenleriminde fotoğraflarını çektiğim için, o an kaç yaşında/ kaç aylık oldukları belli olsun diye kapatmıyorum tarih pulunu.

YeniGine 04-05-2014 23:54

Sevgili hira biliyorum senin 'Taşınırsam çiçeklerim?' sıkıntını ve sevgili habiş de aynı dertten muzdarip. Sizler böyle söylendikçe inan ben de üzülüyorum. Çok haklısınız. Aynı şey benim için de az biraz geçerli. Babamın evinde oturuyoruz; Allah gecinden versin, yine belli mi olur kim öle kim kala ben de bazen balkondan çiçeklerime bakarken hep aklımdan geçer. Ama olsun şimdiye kadar bu güzellikleri yaşamış olmam bile yanıma kârdır, gidecek olursam bile gittiğim yerde nasip olsun daha güzellerini yapayım der iç geçiririm.
Siz de öyle deyin zaten hepsini alıp gitseniz bile gittiğiniz yerde yine durmayacak bir sürü çiçek alacaksınız, daha yaşınız genç...

jojoba 05-05-2014 18:13

Hiç bir çiçeğimden vazgeçemem taşınırsam:D

habiş 05-05-2014 19:35

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hira (Mesaj 1279525)
Ben kendime çiçek konusunda engel asla koyamıyorum Sevgili Habiş

Bugün pazardan 9 tane petunyayla zor ayrıldım inan. Komşucuğum kolumdan tutup ite kaka beni çekiştirmeseydi şeker begonyada alacaktım:D

Taşınma konusu bende fobi olmaya başladı. Evet taşınma fobim var benim. Çiçeklerim çoğaldıktan sonra başladı bu korku bende. Oturup kara kara düşünyorum bazan, eğer birgün taşınırsak, hangi çiçeğimden nasıl vazgeçeceğim diye..

ziyaretin ve yorumunla mutlu oldum habiş:)

Sevgili YeniGine ve hira benim düşüncem artık belli:) çiçeklerimi balkona uydurmaya çalışmayacağım vazgeçmeyeceğim balkonu çiçeklerime uyduracağım kısmet olursa şöyle 3-4 metrelik balkonlu bi ev bulursam bana yeter :p tek korkum yerleştiğim evin sahibi evi satmaya kalkarsa ne yaparım :mad:kiracıların tek korkusu
hiracım yeni misafirlerlerini güzel ağırladığından hiç kuşkum yok hayırlı olsun:)

bu arada sevgili YeniGine evinde Rabbim hayırlı sıhhatli uzun ömürler versin sevgi pıtırcıklarınla bi dolu umutla yaşayın İnşallah..

sonkez 08-05-2014 14:02

Hangi renk sardunyaların var merak ediyorum sevgili hira..Resimlesende bir görsem..:rolleyes:

hira 08-05-2014 17:00

Sonkez ablacım şuan tomurcuktalar, açsalar hemen resimleri ekleyeceğim:)

Gül-bahar 08-05-2014 18:29

*'Taşınırsam çiçeklerim?'*fobisi bende de var. Hem çiçek görünce frenler tutmuyor alıyorum hem de zaman içersinde çoğalıyor. Yakın bir zamanda ev değiştirdim. Birçok bitkim yeni konumlarından hoşlanmadı. Bende olup isteyen forumdaki arkadaşlara ve 10. yıl toplantısında güvendiğim ellere teslim ettim. Ama bitti mi ? Hayıırr. Şimdi de Güler hanımdan osmanlı çileği istedim. Allah beni ıslah etsin.

hira 08-05-2014 18:36

Gül-bahar, hoşgeldiniz.

Sonu yok bu sevdanın, uçsuz bucaksız denizler gibi. Burada her geçen gün farklı bir çiçek görüp, aşık oluyorum resmen:) bu çiçek bende olmalı diye çıldırıp sera yoluna düşüyorum:) Ama bu ara "dur" dedim kendime.. şuan aklımda kalan, petunyanın çok sevdiğim bir tonu ve lobelya kaldı, başka bir isteğim yok çiçek konusunda.... Dedimm... Aklıma kartopu geldi:D

hira 10-05-2014 23:03

1 Eklenti(ler)
Mutluyuz gururluyuz:o

YeniGine 10-05-2014 23:59

:) Maşallah!.. Benim de olsa ben de mutlu ve gururlu olurdum. Gönlüne sağlık Sevgili hira, rengi de çok güzelmiş.

hira 11-05-2014 00:55

İste yeter ki YeniGlne ablacım, hemen dikerim bir lobunu

YeniGine 11-05-2014 02:13

:) Sağolasııın bilirim kesinlikle dikersin. Sayende inşallah benim de olur.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:16.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025