![]() |
Yakında bende sayfa açacağım hira:)
|
Alıntı:
|
:) Münevver ablacım, ben fotoğrafları uygun boyutlara getirip eklemeyi zor öğrendiğim için bu konuda yardıma ihtiyacı olan herkese yardım etmeye karar verdim. Mutlu ettiysem ne mutlu bana
|
1 Eklenti(ler)
Fotoğraf ne kadar net bilmem ama karşı karşıya seyrine doyum olmuyor.. Kokusu yok maalesef..
|
Kokusu olmasa da güzelliği yeter...
|
Alıntı:
|
Maşallah, rengi güzel, kendi güzel. Ve tomurcuklarımız da dolu açacaklar inşallah.
|
1 Eklenti(ler)
Bugün de bu şeker günaydın dedi bana... Ben bunu aldığımda paketin üzerinde beyaz yazıyordu ne hikmetse:)
|
Sevgili hira;
Tohumdan gül yetiştirip açtırmayı başarmışsınız, tebrik ediyorum sizi. Bunca yıldır tohum çimlendiriyorum ama gülü tohumdan yetiştirmeyi düşünmemiştim. Neşeli bitkilerinizle size bereketli bir sezon diliyorum. |
Çok teşekkür ederim Adalet ablacım.
Tohumdan gül acemi şansı oldu aslında:) Çelikten yetiştirmeyi beceremem diye tohum ekmek geldi aklıma. Tohumları ektim, uzunca bir süre çimlenmeyince unutup, o saksıya ceviz ektim ve bir sabah uyanıp rutin kontrollerini yaparken sürprizzz:D çok mutlu oldum çok. |
5 Eklenti(ler)
o kadar çok fotoğrafım var ki, nerden başlasam bilemedim şimdi;) sardunyalara verdim birinciliği:o
|
5 Eklenti(ler)
ne kadar bekledim of off:dilli:
|
3 Eklenti(ler)
....
|
4 Eklenti(ler)
Geçen yaz o kadar pişman olmuştum ki petunyaya haksızlık olmuştu, sadece bir tane petunya almış ve çok pişman olmuştum. Neyse.. kapattık o açığı... çok seviyorum petunyalarımı;)
Eklenti 498378 geçen yaz almıştım bu karanfilleri, sorduğumda mevsimlik denmişti ama terk etmediler beni:rolleyes: Eklenti 498379 cam güzeli de olmazsa olmazlardan ama:o ah hira ah... hani çiçek almak yoktu bu yaz??:dilli: |
4 Eklenti(ler)
gazanyalarımda harekete geçiyor.. 2 tanesi kışın mefta.. geriye açmamış olan 2 gazanyam kaldı, bakalım hangileri hayatta kalmış:confused:
Eklenti 498382 Eklenti 498384 peru zambağım yine büyüleyen çiçeğini açtı 3 tanede çileğim varr:o |
2 Eklenti(ler)
rengini bilmediğim gülüm turuncu açtı;)
|
4 Eklenti(ler)
he burada; inşallah pervane çiçeklidir dediğim yaseminimde pervane çıktı:eek:
ne sevindim ne sevindim |
2 Eklenti(ler)
kendi kendine çimlenen aslanağzım.. istesem olmazdı:o
Eklenti 498394 Eklenti 498395 yine rengini bilmediğim karanfilim..miss.. |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 498396
sedumları çok seviyorum diyemem ama buna bayıldım;) Eklenti 498397 telgrafımda açtı..açmasada olur,ben onu öylede çok seviyorum.. |
3 Eklenti(ler)
bıdıkla kapatalım.. oyun oynuyoruz;)
|
Sevgili hira maşallah hangibirini sayayım ki hepsi de biribirinden güzeller, ama bıdık ayrı bir güzel çok tatlıymış, inci küpen maşallah çiçek açmış benim kisi daha açmadı, kaynana topuzunda 5 tane tomurcuk gördüm tabi arkasını göremediğim için orada var mı bilemem canım, ellerine emeklerine sağlık güle güle büyüt hepsini. Sevgiler
|
Sevgili hira, maşallah maşallah!.. Rengârenk olmuşuz, çiçeklenmeyen bitkimiz yok maşallah. Ceylanlar, sakızlar, sardunyalar, gazanyalar, lilium (Rengi çok güzelmiş) maşallah çok güzel açmışlar. Ellerine, gönlüne sağlık.
Çınar harika, maşallah ona. Nedense ben hep Çınar Hanım deyip duruyorum. Güllerinin rengi çok güzelmiş. Kaynana topuzunda ben de 5 tomurcuk saydım. Maşallah!.. |
Teşekkür ederim akçabardak ve YeniGine ablalarım, sizlerin bahçeleri gibi olmasada, bende birşeyler yapmaya çalışıyorum:) fotoğraflar birikti ekleyemedim ne zamandır. Kaynana topuzumun açmasını çok istiyorum, açtığı anda avatarım olacak:D
|
Sevgili hira, kaynana topuzunda gerçekten 5 tane mi tomurcuk var, saydın mı?
|
Bereketi kaçmasın diye (şaka:D) saymadım Sema ablacım, ama daha fazla olması lazım. Kaynana topuzu başlığına üstten çekilmiş bir fotoğrafını ekledim, bak istersen:)
|
Sevgili hira gördüm ve doğru diyorsun bereketi kaçmasın, saymadım valla. Ve tam hatırlayamıyorum ama sanki yılbaşı çiçeği idi saymayın diyorlardı.
Benim de kaynana topuzum tomurcukta, bekliyorum bakalım. |
Hiç üzülmene gerek yok Hira. Kendi kendine " bir daha çiçek almayacağım "diyipte alan biri olarak seni çok iyi anlıyorum. :D
Bütün çiçeklerin çok güzel ama sardunyaların ayrı bir güze, özellikle bordo beyazlı ve pembe üst yaprağı siyah gibi olan ceylanlara ve tabikide favorim beyaz sakıza bayıldım. Çınar'ı ilk edindiğin zaman aklıma geldi, " nasıl yapıcam, nasıl olacak " diye düşünüyordun, o kadar ilgi ve emeğin sonucunun güzel olacağına emindim. :D |
Yahu Çınar kim Bıdık kim kafam karıştı :confused: ben arada fransız kalmışım :o ayıp etmişim tüh...
|
:) Doğru söylüyorsun lusoari, hepimiz aynı:) çiçek aldıgımı gören annem ya da eşim bu ne şimdi, sanki hiç yok gibi derken, arkadaşlarım gayet iyi anlıyor, kafa aynı çünkü:D
akçabardak ablacım, Çınar'a bıdık diyorum bazen:D |
Sevgili hira,
Açmıyorlar dediğin sardunyalar bunlar mı? Hepsi de seni mutlu etmeye karar vermiş sanırım. Benim kaynana topuzum da büyüyüp açacak mı acaba bir gün? |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:27. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025