![]() |
Leylak ne kadar güzel açmış öyle sayın hira ve bir çilek gördüm sanki :)
Birkaç fide de çilek alayım bari. Sevgilerle... |
Alıntı:
Evet çilek almanızı öneririm, çok güzel gözüküyorlar. Sarıyer'de çilek bahçesi olan Ganime teyzenin bana hediyesi o çilek. Bendeki 2. senesi, geçen yaz meyve vermedi ama bu yaz meyveye durmuş, çok sevindim:) |
Sevgili hira, Sarıyer'de babam ameliyat olduğunda 10 gün hastane çevresindeki bütün bahçeleri gezdim. Ve 'Bu bahçelerin hiçbirisi ağaçlar.nete üye değil belli'. Ama öyle çilek bahçesi olan bir yer de görmedim.
|
Sarıyer devlet hastanesi'nden bahsediyorsun galiba ablacım, benim söylediğim bahçe halk pazarı veya balık pazarıda diyorlar o tarafta kalıyor. Zekeriyaköy yoluna girerken... Eski evim aklıma geldi:( Çok seviyorum orayı..
|
Anladım. Ben evet devlat hastanesi çevresini kastettim, diğer tarafları tabi ki bilmiyorum. Ne diyeyim sevgili hira, Rabbim gönlüne göre versin inşallah.
|
1 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
;);)
|
5 Eklenti(ler)
bahçedeki nanelerim[
Eklenti 493105 Eklenti 493106 Eklenti 493107 Eklenti 493108 Eklenti 493109 papatyalarımı geçen sene tohumdan üretmiştim |
1 Eklenti(ler)
işte benim evimin asıl gülü burada.. ne kadar tatlı o öyle Yarabbi;)
|
Küçük Çınar artık genç bir delikanlı olmuş. Allah nazarlardan saklasın, maşallah. Çok sevindim onu görünce.
Hira sende kaynana dili kaktüsü gördüm sanki, sende benim gibi manavdan mı aldın? :D |
Evinin gülü hakikaten çok güzelmiş.Ömrü uzun olsun..
|
Alıntı:
Kaynana dilini geçen sene mayıs ayında Sakarya/ Karasu'da doğanın bağrından söküp getirdim:) Manavın çuha çiçeği sattığını görünce şaşırmıştım ama kaktüs daha bi enteresan oldu:D |
Alıntı:
|
Limonun işe yaramasına sevindim. Bunu arada bir tekrarlasanda olur ne de olsa C vitamini ilaç değil bir şey değil, faydası olur zararı olmaz.
Manav kaktüsü satmıyordu, onun meyvelerini satıyordu, bende bir tane meyvesini satın aldım, ama dedimki bu kaktüsün dalınıda bana vereceksin dedim yok mok dedi, ben onu tezgahın üstüne koydum ki müşterilere ispat edeyim diye, hem de boşuna deneme tutmaz dedi, ama ben zorla elinden çekerek aldım, yarın resmini yüklerim. :D |
:) O Halde sabırsızlıkla fotoğraf bekliyorum lusoari
|
Merhaba Hira. Sayfanız çok güzel. Tabi çiçekleriniz de... Tebrikler
|
Alıntı:
|
Sevgili hira; bahçe orkidesini ilk kez görüyorum ve ilk anda ben de aslanağzı sandım. Çok da güzelmiş, verbananın rengi çok güzel geçen sene ben de almış idim maşallah üzeri de tomurcuk dolu, kaynana dilinin yavrusu da maşallah çok güzel görünüyor. Beni tomurcuklar, yavrucuklar çok mutlu ediyor. Maşallah gün gün renkleniyoruz.
Çınar'a maşallaah, çok tatlı olmuş. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Benim mineler hastalandı ablacım, külleme miydi o hastalığın adı?:D öyle birşeydi galiba... Boz boz oldu yaprakları. |
gülün çok güzelmiş :)
|
2 Eklenti(ler)
Bugün biraz canım sıkkındı, pazarda aldım soluğu... Tabii bu güzel ceylanıda;) hemen keyfim yerine geldi inanın:o
|
sevgili hira, yeni misafirin pek zarif ve güzelmiş. huylu huyundan vaz geçmiyor hiracım.iyi yapmışsın. bilirim ilaç gibi gelmiştir. derdinin dermanını bileceksin.bu günlerde benimde canım sıkılıyor ama beni pazar kesmez. bir seraya gitmem lazım .eşimi nasıl ikna ederim, bakalım.sevgiler ........
|
Günlerdir hüzünlüydük evet sayın hira.
Bende bugün bahçeleri ziyaret edeyim dedim. Stres atalım biraz. Kaç gündür nane ve fesleğen aklımdaydı şimdi sizde görünce yine aklıma geldi. Çileklerle birlikte kemeraltından alayım bari. Naneyide komşulardan bir kaç dal bulup tuttururuz o kolay. Çınar ise ismi kadar çok tatlı maşallah. 3 haftaklık dediniz yem kırabiliyor mu bari? Gaga ucu yeni toplanıyor gibi görünüyor. Birde yem olarak yuvarlak yem yerine kanarya yemi dedikleri sivri uçlu yemler kullanırsanız gaga içinde kırması daha kolay olacaktır. Henüz kıramıyorsa yumurta ve mısır unu ile mama yapmalısınız bence. Sevgilerle... |
Alıntı:
|
Çınar bana geldiğinde 3 haftalıktı Gürcan Keskin;) şuan yetişkin bir kuş olma yolunda hızlı adımlar atıyor 26 ocaktan bu yana benimle:p yemini suyunu içiyorda.. yem paketlerinden çıkan o sivri uçlu yemleri yemiyor tam tersine;) çiçek moraldir moraldir moraldir... en sinirli stresli anlarımda atarım kendimi bahçeye..... yaprağıydı saksısıydı suyuydu derken pamuk gibi olurum:o
|
Alıntı:
Şöyle bir hayel kurup ''kahvehane'' diye bir sayfa vardı orda paylaşayım yarın birgün. ;) |
Alıntı:
|
Hiracıgım acaba yeşil yeşil gözlerinle baktığın için mi bu kadar seviyorsun doğayı?:) naneler, mineler, yoncalar, sardunyalar derken yaza girmiş bulunuyorsun. Soğuk kış aylarından sıkıldık gerçektende. rengarek sardunyalarınla mutluluk diliyorum, sardunyaları özellikle çok sevdiğini biliyorum:) Çınar çok tatlı gerçekten.
|
:) Teşekkür ederim jojobacım, artık sende bir sayfa açsanda çiçeklerini görsek, merak ediyorum valla..
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:28. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025