![]() |
Sevgili hira'm maşallah gayet güzel gidiyor; emeklerine sağlık. Ortaya karışıkta son ikram edilen nedir acaba?
Bir de var ya ben hâlâ Çınar'ın bayan olduğunu düşünüyorum. |
Son ikram soğanlıların açmış halleri olacak YeniGine ablacım :) Çınar beni düşündürmeye başladı gerçekten.. O da ortaya karışık oldu :)
|
2 Eklenti(ler)
Yeni çuham.. Kötü olan yaprakları kopartınca azcık yoluk yoluk oldu ama eşim bunu çok sevecek, aslan çuha :D
|
Alıntı:
sevgili hira,çuhaların kartala benzeyeni yok mu?bende alsam benim eşimde çok beğenirdi:D. biz kadınlar nasılda işimizi biliyoruz;)ablacım hiç düşünemiyorum bütün çiçekler siyah beyazmış bizim evde.canım hepimiz kayıplar verirken sizin yeni bir çiçeğin sahibi olmanıza sevindim.rengi de iyi seçim.sevgiler:)... |
Münevver ablacım maalesef sen eşine şirin göstermek için taraftar çuha bulamayacaksın :) Kara kış bizide vurdu, o konuyu hiç açmayalım... Polyanna'yı oynuyorum günlerdir.. Kanayan yaram.
|
1 Eklenti(ler)
Bende çok üzülüyorum ama gidenler için yapacak bir şey yok ki Hira ablam, baharda daha iyilerini görürsün inşallah :rolleyes: Neyse ben senin resimdeki siklamenini soracaktım hep erteliyorum, yaprakları çok hoşuma gitmişti, o yüzden :D
|
Tomurcuk yapmadı ama sapasağlam duruyor Laleci :) Vitamin vereli epeyce zaman geçti, Pazartesi yine beslerim artık. Açmazsa da ne yapalım :o
|
Allah Allah, neden ki acaba? Ama olsun böyle de çok güzel duruyor. ;)
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Çiçeklerimin bir çoğunu kaybedince çok üzüldüm tabii..
Mutlu etmem lazım kendimi :o İki yeni çuha ekledim koleksiyonuma.. İki de hercai menekşe.. Ayrı ayrı saksılamak isterdim ama yazın balkon çok kalabalık oluyor öyle de.. |
Alıntı:
Hercai ve çuhaların rengine bayıldım. Bende mi kendimi ödüllendirsem :rolleyes:. |
Alıntı:
|
Gerçekten çok güzelmiş renkleri Hira ablam, maşallah ;)
Uyap ablam ödüllendirir de ben durur muyum? :D Bugün bizim sokakta çarşamba pazarı var, çiçekçi dayı geldiyse muhtemelen bu kış çiçeklerini satıyordur, tabi geldiyse, bir gidip bakayım ben :D İnşallah gelmiştir |
Yeni çiçeklerin hayırlı olsun Hira. Çuhalar güzel severim ama yazın sıcağına dayanamayı ölüyorlar.
|
Alıntı:
|
Sardunyalar için mi 1 lira dediniz? :eek:
|
Alıntı:
|
Bak ya, hiç haberim yok meğersem bizim çiçekçi dayı kazıklıyormuş beni :mad: :D Neyse sağ ol Hira ablam öğrendiğim iyi oldu ;) Öğrenciyim sonuçta :D
|
Uzak sayılmazsın Bayrampaşa'ya Nisan- mayıs aylarında bi uğra Laleci :)
|
Aynen kesin uğramam lazım Hira ablacım, benim sardunyaların da çoğu mefta oldu çünkü, sağ ol :o
|
Ben de geleyim gün yaparız ;).
|
Yaparız tabii Uyap ablacım :D :D
|
Çok şanslısın bizim buradaki pazarda 5 liraydı. Keşke burada da 1 liralıklar olsa her renginden alırdım.
|
Alıntı:
|
Çok teşekkür ederim arkadaşım ama ben sana zaten çok zahmet verdim üstelik gönderdiklerinin bir çoğu tutmadı.. :( :( Çok mahçubum.
|
Çoook teşekkür ediyorum sevgili hira, sağolasıın... :)
|
Bende bu pazar nerde diye soracaktım sevgili Hira neyseki yerini öğrendim nisan,mayıs gibi kesin uğramak lazım:)
|
Şu bayrampaşa 'b'azarı nerdeymiş bakıyım ? Bayrampaşada okuyup pazar yerini bilmemek kötü oluyor . :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:42. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025