![]() |
Alıntı:
|
Kısmetse muhakkak geleceğim pazara teşekkürler sevgili Hira:) bahar toplantısı hangi toplantı bilememdim:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ben ciddiye çoktan aldım siz bir ayarlama yapın bakalım kısmet:)
|
Alıntı:
|
Ooo adresler de verildi. Aslında sevgili Hira'ya kış bitmeden ekmeği, kestaneyi kapıp gitmek lazım . Soba sevenler derneği kurucam ben bu gidişle .
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ben de olsaysım şoyle kıvrılırdım kedi gibi sobanın yanına |
Alıntı:
|
Bu kadar yürekten çağırma beni
Bir gece ansızın gelebilirim Beni bekliyorsan, uyumamışsan Sevinçten kapında düşebilirim.(Umit yasar oguzcan) Son kismini degistirdim, latife ettim bu siirle. Kongre ve toplantilar nedeni ile zaman zaman geliyorum Istanbul'a. Neden olmasin tanisiriz insallah. Aslinda nisandaki toplantiya katilmak isterim ama ayni tarihte Antalya'da yillik kongrem var |
1 Eklenti(ler)
İyi akşamlar Hira ablacım, dediğin pazar bu pazar mı acaba? :D
|
1 Eklenti(ler)
Pardonn.. bu mesajı görmemişim Laleci :) Pazarın eski yeri ora.. şimdi tam olarak okun oralarda.
|
Çok sağ ol Hira ablacım, ;) Şimdi gitsek pek bir şey bulamayız herhalde değil mi? :p :D
|
Alıntı:
|
Ben de sabırsızım Hira ablacım o yüzden soruyorum ya :o Aman ablacım ağlama beni de ağlatacaksın şimdi :(
|
Sen ağlama, dayanamam,
Bütün sardunyalarımız senin olsun Sana kıyamam.. Sayın hira, geçmiş olsun. Bak laleciyi de ağlatacaksın. Fakat sardunya yetiştirmek, çoğaltmak nispeten kolaydır zannımca. Daha iyilerini, daha güzellerini, daha renklilerini yetiştireceğinize eminim. Hadi bakalım kolay gelsin. (Sayfanızda ayçiçeğine rastladım. Ne hamarattır bir bilsen.) |
Cumhur abi sanki adımı duydum gibi geldi:)
|
Alıntı:
Ayçiçek **** günebakan. Nasılsın? Sana rastlamak ne güzel. Hep aklımdasın ve özledim sofralarını inan. |
Üzülmiyim diyorum ama nasıl olacak bilmem Cumhur abi.. Baksana şuna.. hemde eşim almıştı bunu bana :(
|
1 Eklenti(ler)
fotografı eklemeyi unutmuşum.
|
:( Çok güzelmiş sevgili hira, inşallah yine aynısından bulabilirsin.
|
Ama hakikaten güzelmiş bu çok yazık olmuş ne diyelim... :(
Pazara bir şey olmasın :D |
YeniGine ablacım, aynısını bulurum ama bu eşimdendi :( ayrıca en eski iki çiçegimden biriydi.. kırmızısını ve bunu esim almıştı :(
Laleci, pazar yerinde meraklanma :) |
:( Çok haklısın ama ne yapalım hata bizde dondurduk çoğu güzelleri. O halde inşallah yine eşin aynısından bulur da alır diyeyim.
|
Bu da bizlere ders oldu; tekrar soğuklar gelecek denildi ya, ben hemen donmuş sardunyalarımın bile bir kısmını binanın toplantı salonuna taşıdım ve hâlâ oradalar. :o
|
Hiracik omru biten gidiyor istesende durduramiyorsun bugun taburcu edecegim bir teyzecik hastanede vefat etti, hersey yolundayken birden tersyuz oldu ve nefes bitmiş ki geri donduremedik teyzecigi, hayat iste birileri gelirken birileri gidiyor, olsun yeni sadunya fideleri sana gelmek icin can atacak baharda hic merak etme
|
Samur ablacım nasıl dayanıyorsunuz bu hastalarınızın vefatlarına, ben olsam dayanamam hele ki hasta yakınlarına haber vermek hiç benim işim olmazdı vallahi takdir etmek gerek sizleri :o :(
|
Lalecik bazi hastalarimdan cok etkileniyorum nadiren ben de aglarim,gozlerim dolar. Isimiz geregi insan alisiyor galiba,bazi olumler guzel oluyor yani rahat ve huzurlu,bazisi da cok izdirap cekiyor,yani nasil yasarsak oyle öluyoruz ve de oyle dirilecegiz galiba,boyle bir hadis varmiydi sen bilirsin belki de,suan hatirlayamadim.
|
Zor vallahi Allah kolaylık versin size...
Ayrıca evet öyle bir hadis var “Nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz, nasıl ölürseniz öyle dirilirsiniz” Hz. Muhammed(s.a.v) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:36. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025