![]() |
Sayın hira,
Aldığınız gübrede en yüksek oran fosfor. Fosfor bildiğim kadarıyla çiçek açtırıyor. Azot yüksek olunca da yapraklanma çoğalıyor yanılmıyorsam. Sanırım bu gübreyle küpelileriniz bol bol çiçek açacak. |
Yeni çiçeklerini gülegüle büyüt hira
Hepsi birbirinden güzel. |
masallah masallah bir süredir sitede yoktum buralar şenlenmis coşmuş görmeyeli..
anlaşılan ciceklerinizi sizi hayranlık ve kıskançlıkla :) takibe devam edeceğim.. Açelyanıza bayıldııım..o ne harika bir renk öyle.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Benimde artık minelerim var;) mineler çok yıllık mı?
|
Hira sayfan çok güzel, çok beğendim sardunyalarına, güllerine bayıldım eline yüreğine sağlık yeni paylaşımlarını heyecanla bekliyorum:)
|
sevgili hira,mineler çok yıllık çiçeklerdir.üstelik yer örtücü olarakda bahçeye dikebilirsin.renk olarak da oldukca zengin,saksılardan da sarkarak balkonlarada çok yakışıyor.güle güle büyüt. güzel karelerini bizlerlede paylaşırsın artık.
|
münevver ablacığım, Mine sayfasını bulamadım, o nedenle bilgi edinemedim. Evet, inanılmaz çeşitli renkleri var, aynı petunyalar gibiler. Teşekkür ederim:)
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/yerortu...cilar/9756.htm |
Ablacım yeni çiçeklerin hayırlı olsun çok güzel hepsi de ;) Açelya almışsın ve açelya mı demişsin evet açelya hira abla. Bizim orda açelya serası var o aldığın açelyalara yer açelyası diyolar, bahçe açelyası da deniyor. 15 20 de bir limon tuzlu su verirsen çok hoşuna gider abla elma sirkesi ya da maden suyu da olur bu ;)
|
Alıntı:
Bahar temizliği+bahçe işleri+ortalama 50 adet saksının değişimi dersem anlaşılır sanırım :D |
Yeni çiceklerin çok güzel sevgili hira bol bol açsınlarda sende keyfini sür
|
Teşekkür ederim jojoba :)
|
Mineler çok yıllık, soğuklarada dayanıklı. dalla cılızlaşınca derin budama yapıyorum güçleniyorlar.
|
3 Eklenti(ler)
Muscari'lerimden yana hiç sorun yaşamadım çok güzel açtılar. Bir dahaki sefere nasıl olurlar bilemem. Saksılarıda tam kendilerine uygun oldu. Topraktan hiç çıkartmayacağım soğanları bu kez
Eklenti 479702 Eklenti 479703 Çiçekler geçmeye başlayınca kesip eve aldım bende;) Eklenti 479706 |
2 Eklenti(ler)
ilk frezya'mı da görmüş oldum;) çok hafif bir kokusu var. sarıyla başladık. bütün soğanlılarda ilk sarı renkliler açıyor nedendir bilinmez:p
Eklenti 479707 Eklenti 479708 süsen'imde açtı;) muhteşem bir kokuyla hemde. çiçeğinin güzelliği zaten tartışılmaz. |
3 Eklenti(ler)
yeni aldığım erengül'ler bi anda gözdelerim oldu. gerçektende güle benziyorlar:o birde kokuları olsa keşke diyeceğim ama görselleride yeter bea:p
|
3 Eklenti(ler)
şimdi harekete geçme zamanı;) sümbülleri açtı, bunlar sonu ama laleler yeni yeni başlıyor
|
Herşey çok güzel, maşallah.
|
sevgili hira. maşallah çiçekler bir harika.erengüllerin renkleri çok güzel.dün pazada bende çiçekçide gördüm.kendimi ben değil, arkadaşım frenledi.aklım hala erengüllerde kaldı.
mucarilerin kokulumu?sormuştum ama gözden kaçırdın herhalde. |
Soruyu fark etmemişim, yoksa cevap vermezmiyim Münevver ablacım:)
Muskariler kokmuyor ne yazık ki. Benim gözüme takılan bir çiçek olduğu zaman belki o an kendimi tutuyorum, yeter artık diyorum ama sonra gidip alıyorum yine:) |
Ciceklerin cok guzel hira bende dun oy kullandigim okulda kirmizi menekse gordum dunden beri aklimdan cikmiyor izinsiz almak istemedim yarin okula gidecem bi celik isteyecem sinif ogretmeninden sabahi sabirsizlikla bekliyorum
|
Alıntı:
varsın kokuları olmasın renginin güzelliği yeter. hastalık canım tedavisi yok bunun çaresiz gidip alacaksın.işte o zaman senden mutlu kimse yok.güle güle büyüt inşallah kocaman bir erengül ailesi olurlar. sevgilerimle. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
güzel bi haberim var bugün okula gittim veee kırmızı menekşe çeliğim var artık inşallah tutarda sevincim boşa gitmez iki kırmızı menekşe çeliği verdi öğretmen ve şaşırdı iki yaprak istememe tabi herkes elindekinin farkında değil sınıftaki menekşenin kırmızı olduğunu bile ben diyince farketmiş ben kırmızı menekşeyi heryerde arıyordum burada görünce sevindim dedim kadın sevincime şaşırdı bide heder etmeden büyütürsem daha çok sevinecem
|
resim ekleyebilsem bi türlü yapamadım acemiyim bilgisayar konusunda belki zamanla olur
|
Alıntı:
|
Bu arada ben geç kalmış olsamda, dün tohumlarımdan bazılarını toprakla
buluşturdum yumurta patlıcan bezelye çiçeği bhut jolokia karanfil siyah inci frenk soğanı urfa kirazı mor reyhan şebboy altın çilek mikrop domates mor meksika biberi chocolate cherry petunya haseki küpesi Umarım geçen seneki hatalarımdan yola çıkarak, neleri yapmam ya da yapmamam gerektiğini net olarak kavramışımdır:D ve inşallah yüzüm kara çıkmazda, bende tohum takas etkinliğinden edindiğim tohumları paylaşabilirim isteyenlerle. Birazdan kalan tohumlarımı da ekeceğim. Bezelye çiçeği, şebboy ve petunya dışındaki tüm tohumlar, tohum takastan gelenler. Bir kez daha teşekkür ediyorum sizlere. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:12. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025