![]() |
:( Maalesef sevgili hira şimdilik güllerde bir değişiklik yok. İnanır mısın bilmediğim için şu ara açmış geçmiş gülleri bile kesemiyorum korkumdan. Durmadan yanlarına gidiyorum geliyorum bakıyorum.
|
Sema ablacım, benimde anlamadığım, parklardaki güllere su vermekten başka birşey yaptıklarını görmedim ama ne kadarda güzel oluyorlar, hiçblr sorunları olmuyor, açıyorda açıyorlar
biz ilgilendiğmizden mi böyle oluyorlar acaba :) |
Alıntı:
|
loveforlife, çok çok teşekkür ederim, değerli bilgiler için.. şuan evde değil annemlerdeyim eve gider gitmez koşuyorum hemen çatıya:)
|
gerçi her zaman her yerde aynı şey olur, kadın sardunyalara Allah rızası için bi tas su vermez, yaprakları tozdan görülmez ve saksıdaki toprağa dikkatli baktığın zaman nr kadarda kötü bir toprak olduğunu görürsün ama tomurcuk doludur üzeri :eek: ben vitaminlerle beslerim,yaprağına toz kondurmam ama o kadar çiçekli olmaz :dilli:
|
hira, özensiz davranmalı diyorsunuz yani :D:D
|
Kum ve bahçe toprağına, birazda yanmış koyun gübresi katarsan süper olur .
Haydi bakalım gübre aramaya, iş bitmezzz:)) |
jojoba, acaba diyorum bazen özensiz mi davranmalıyım ? ama yapamamki, sarı yaprak gördüğüm zaman dayanamam koparırım mesela :) ama o behsettiğim mahallemiz ablalarının umuru değil :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
çiçeklerin istekleri hiç bitmiyor |
evet gardenyaymış Sevgi ablacım, mutlu oldum.
pazarda çiçekçide görüp almamıştım pahalı diye, ama çok istediğim çiçekler biryerlerden gelip beni buluyor hep:) dileklerim kabul oluyor:) |
bu arada ben burada yatar kalkar oldum, gece gündüz belli değil, hep buradayım farkındamısınız :)
|
bende aynen öyle zamansız buradayım, bazen gece kimse kalmıyor burada ama ben hep buradayım.. herkes uyuyor zzzZZz :D:D
|
Alıntı:
|
bu konuda çok haklısınız bu saatte ayaktayım
|
4 Eklenti(ler)
22 ağustosta bizlerden korktuğu için objektiflere zoraki poz veren karaca'ya bakın hele!
|
2 Eklenti(ler)
Güler abladan gelen atlasım bana çok güzel bir doğum günü hediyesi verdi..
ha soldu,ha ölüyor derken birde baktım toprakta bi hareketlenme söz konusu:p yine mutlu oldum haliyle.. yeni sürgünüyle atlasımm.. bende hemen yanına bi uğur böceği kondurdum ki uğur getirsin :o |
2 Eklenti(ler)
küpelimi güneş almayan pencerenin önüne koydum çünkü daha önce güneşte kalınca çarpılmıştı:dilli:[ATTACH]441780[/ATTACH
ağaclar net. 9.doğum günü toplantısında Güzel loveforlife'den aldığım sedum palmeri |
ben daha önce nasıl fotoğrafları yazı içine yerleştirmiştim yaa!! :(
|
1 Eklenti(ler)
karanfilim yavaş yavaş sarkıyor galiba, aynı etraftaki balkonlarda gördüğüm gibi..
ama benim karanfilimin rengi onlardan daha güzel hemde çokk güzel kokuyor.. hıhhh :p |
2 Eklenti(ler)
pencere önündeki sardunyalarım ve yedeklediğim ceylanlarım.. nede olsa havalar soğumaya başladı, ölüm var kalım var dimi ama :o
|
3 Eklenti(ler)
...
|
1 Eklenti(ler)
yine agaclar net.9. doğum günü toplantısında edindiğim büyümeyen mavişim ve daha yolda getirirken toprak hizasından kırılan peru zambağım.
çok üzülmüştüm kırıldı diye ama yeni sürgünlerle mutlu edip birde güzel çiçek açmıştı, daha sonra kurudu ve yine yeşerdi.. ne yapmaya çalışıyor anlamadım :o |
1 Eklenti(ler)
adını bilmediğim ve diğerleri gibi ölmesinden korktuğum kaktüsüm
|
1 Eklenti(ler)
bunu kullanıyorum çiçeklerde. Bim'e gelmişti bir kaç ay önce
|
Ben de kaktüslerimi a 101 ve bim'den almıştım. =)
Şu linkteki mesajınızda olan sarı çiçekli bitkiden balkonumdaki saksılarda var. Çiçekleri ve bitkileri çok benziyor ama ama ama çiçeklerde biraz farklılık var. Açtıkları zaman paylaşacağım. Link: http://www.agaclar.net/forum/1199538-post197.htm |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
teşekkür ederim yorumunuz için;) |
Merhabalar sevgili hira sayfan hayırlı olsun çok güzel çiçeklerin maşallah Allah nazardan korusun. Ben de avcılarda oturuyorum tanışmak isterim saygılarımla.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:52. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025