![]() |
;) teşekkür ederim Yasmins, sayfama hoş geldiniz
eski semtimizdir Avcılar, ben 7 yaşındayken ayrılmıştık oradan. yorumunuz için çok teşekkür ediyorum. nacizane birşeyler yetiştirme çabasındayım işte.. bende tanışmayı isterim:p ziyaretiniz için teşekkür ederim mutlu oldum. |
1 Eklenti(ler)
bu sabah fırına giderken bir solukta topladığım ebruli akşam sefası tohumlarım :p
|
1 Eklenti(ler)
Annemlerde duran sardunyam
|
Hira çiçekleriniz çok güzel :)
Nacizane bir eleştiri yapmadan da duramadım ama. Çiçekleri ve hayvanları bu kadar çok seven biri olarak kendinizi de sevip sigara içmiyor olmanızı çok isterdim :/ İnşaallah sağlıklar dilerim. |
ezgigül,
sigara vazgeçemediğim kötü bir alışkanlığım, korkarım birgün ben değil, o beni bırakacak hemde çok kötü bir halde! ziyaretiniz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim:) |
karaca çok tatlı olmuş maşaallah:D ayrıca o turuncu gazanyanın rengi çok süpermiş.
kullandığınız bitki besininden memnunmusunuz? bim markette sürekli satışta olan bir ürün mü? |
jojoba, karaca şu günlerde bi harika oldu, oyuncu bi kedi oldu çıktı:) evet bitki besini güzel fakat sürekli satışta olan bi ürün değil. teşekkür ederim:)
|
düzenli kullanmanız daha iyi olmazmı? çiçekleriniz daha bir güzel olur
|
kesinlikle daha iyi olur sn.jojoba
|
2 Eklenti(ler)
Tömürcek'in tabiriyle Sabriye'm ;)Eklenti 443344 ve yılbaşı çiçeğim
|
1 Eklenti(ler)
bunlarda başucu kitapçıklarım :dilli:
|
2 Eklenti(ler)
sardunyada en sevdiğim renklerden biri..
acaba sadece banamı bu kadar güzel geliyor ki bu çiçek? |
1 Eklenti(ler)
zar zor ikinci kez açan soluk renkli gülüm..
|
Sevgili hira; sardunyaları ben de çok seviyorum, sadece sana güzel gelmiyor çünkü gerçekten çok güzel renkleri ve çiçekleri var. :) Gülüne de soluk renkli gülüm diye haksızlık etme bence hem rengi, hem de şekil itibari ile çok güzel bir gülmüş, çok hoşuma gitti.
|
Fotoğrafların hepsi şahane Sayın Hira :)Darısı bizim başımıza.Emeğinize sağlık...
|
Sardunya gerçekten çok güzel bir çiçek. En sevdiklerimden biri olmuştur hep. Ve balkonumdaki nüfusta hep çoğunluktadır. Yazın da kışın da açıyor daha ne olsun Sayın Hira :)
|
Sema ablacım, birçok çiçeği çok seviyorum ama sardunyalara aşkla bağlıyım, gerçekten çok sevyorum onları..
Soluk renkli gülüm dediğime bakma, onuda seviyorum. Duymadan söyledim o kelimeyi, duyarsa küser biliyorum :D Bugün bir manavın ceylan sardunyasından iki tane çelik çaldım:D hemen dikeceğim, artık yaza çiçek açana kadar merakımdan çatlarım ne renk diye.. |
Sn. Narin.Karahan,
sayfama hoşgeldiniz. Aktif bir üye olurda, sayfaları sabırla inceler okursanız sizinde daha güzel çiçekleriniz olur:) yorumunuz için teşekkür ederim. |
Sn. Yağmur, ben kışın sardunyaların açtığına pek şahit olamadım, siz ne yapıyorsunuzda açıyorlarki ? :) bildiklerinizi paylaşın lütfenn:)
|
çiçekleriniz çok güzel:)
sardunyaları kışın oldukça aydınlık bir yerde tuttum yine acmadılar. |
Alıntı:
|
Açarlar diye biliyorum derken, anneminkiler de benimkiler de kışın çiçek açıyorlar. Bende hep böyle diye biliyordum.
|
Yağmur
hanım, kompost yapmadım bugüne dek fakat sıvı besin takviye ediyorum ara ara. Kışında çatıya taşımıştım hepsini deli gibi :o ve üç gün ağrımıştı kollarım. uyku dönemi olduğu için çok fazla ışık ve su istekleri yok diye okumuştum forumda ama demekki karanlıkta kaldıkları için açmadılar. sadece yedeği olan kırmızı sardunyamı gözümün önünde olsun diye (çiçeklerimle hasret kalacağım çünkü yaza kadar:D) pencere önünde bırakmıştım, o çiçeklendi ama yazın kırmızı olan çiçekler pembe olarak açmıştı :) |
Ben bu güne kadar hiç bir çiçeğimi kışın içeri almadım. Hatta çok rüzgarlı bir balkonum vardı 2 yıl önce orada bile dışardaydılar. Sadece balkonun daha kuytu kısımlarına çekiyorum.Bunun tek zararı gece uyurken kar bastırırsa sabaha çoğu çiçek Allahın rahmetine kavuşuyor ne yazık ki :( Bakalım bu sene bende içeri alabilirim umarım. Benim oğulcuğum soğuktan daha büyük bir tehlike çiçekler için :) Belki bu kış izin verir, rahat bırakır içerde bilemiyorum.
|
Yağmur hanım, çiçeklerimi balkonda bırakıp kaybetme riskini hiç göze alamam:) ama bu sene çatıya çıkartmak yerine bodrum katta ki boş daireye indirmeyi planlıyorum.
|
ben bu kış balkonda bırakacaığım çiçeklerimi naylona sararak tabii ki.
|
iyi yaparsın jojoba. ben cesaret edemiyorum, burası çok soğuk.
|
Alıntı:
|
Sanıyorum geçen yaz ekmiştim limon çekirdeğini jojoba, 1 ayda kadar bi zamanda çimlendiği kalmış aklımda. Çekirdekten yetişen limon-portakal-mandalina ve greyfurt meyve vermiyormuş, versede meyvelerin hepsi turunç oluyormuş diye okumuştum sanki burada.
|
Merhaba sevgili hira,biraz geç oldu ama sayfanız hayırlı olsun. Bitkilerinizi, kedilerinizi ve minik yeğeninizi güle güle büyütün.Sevgiler.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:41. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025