![]() |
[QUOTE=bay tömürcek;1124660]Bugün sınavdan çıktım stres tavan yapmış durumda durağa doğru yürüyorum çiçekçime uğrayayım dedim stres atmaya, iyi ki de uğramışım bi nergis daha aldım 2tl ye stres falan kalmadı çiçekler benim terapistlerim ;) Bir kaç çeşit daha var ve güzelliklerini anlatamam bugün param yoktu sadece bunu alabildim onları da alıcam inşallah c.tesi anca açarlar tomurcuktaydılar :p
Bak ben şimdi bu nergisi görünce fesatlık geçirdim çok beğendim bunu bulmam lazım aynısından koleksiyon ekleme yapacagım :p |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili Enes, uzun zamandır forumda vakit geçirmediğimden olacak ki senin sayfanı görmemişim. ya da daha çok kaktüs sayfalarına yoğunlaştığımdan balkon-bahçelere pek bakmıyordum. bu akşam sayfalarını şöyle bir taradım..tüm mesajları okuyamasam da resimlerini tek tek inceledim. meğer senin balkon bahçe çiçek doluymuş ta haberim yokmuş..:(kaç yılın birikimi bunlar? valla bu yaşında hem okul hemde bunlarla uğraşman hayranlık verici..çiçeklerinin hepsi çok güzel, hepsi çok bakımlı..onlara verdiğin sevginin sonucu olarak da sana güzelliklerini sergilemişler..seni hep mutlu ederler inşallah..bu arada sınavların ne zaman?..başarılar diliyorum sana, her şey gönlünce olsun:):)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Canım Tömürcek sınavında başarılar..Allah yardımcın olsun .. Hayırlısı neresiyse orası olsun..Bu arada Türkçeden fire beklemiyoruz ona göre :))
Nergisine bayıldım..Benim soğanlılar koleksiyonu hasetinden çatladı haberin ola :)) Nazar değmesin aman :)) |
Alıntı:
|
Tömürcek kardeşim sınavında başarılar diliyorum öncelikle. Allah gönlüne göre versin kardeşim. İnşlallah kolay geçer.
Nergisine bayıldım. Kokulu değil mi? Bu nu neden soruyorum. Kızım 1.5 ay önce Nergis soğanı aldı marketten. Ortası turuncu olanlardan. Yeni yeni açıyorlar. Şu an iki tanesi açtı. Ama kokusuzlar. Hatta tuhaf (kötü sayılabilecek ) bir kokuya sahipler. Farklı bir tür sanırım . Bende hevesle açmalarını bekliyordum sümbüllerden sonra onları koklayacağım diye. Ama olmadı. Hayat işte her gün bir şeyler öğreniyoruz.Geçen yıl da lalenin kokulu olabildiğini fark ederek şaşırmıştım. :) |
merhaba tömürcek herşey yine harika bayılıyorum sayfana bu aralar işler biraz yoğun çok yazamıyorum ama gözüm hep sayfanfa haberin olsun :))))
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 381039 Eklenti 381040 Eklenti 381041 Eklenti 381042 Eklenti 381043 |
aaa bu arada o beyaz menekse dedıgın varya ılk resımdekı buyuk olan onun tomurcugu varmıs bu gun farkettım:)
|
4 Eklenti(ler)
Bunu tomurcuk olarak aldım yarın açar ;) Katmerli sarı inşallah içi turunculu olur şimdi pek belli değil :p Son resimdeki beyaz geçen gün aldığım nergisim ;)
Eklenti 381044 Eklenti 381045 Eklenti 381046 Eklenti 381047 |
5 Eklenti(ler)
İşte nergis ben buna derim :p Okadar yoğun bir kokusu var ki koklaya koklaya doyamıyorum karaburun nergisi gibi kokuyor ;) Katlı olması da ayrı bir avantaj orta boy ceviz kadar var çiçekleri ve üzeri tomurcuk dolu yeni çıkan çiçek sapları da var :p
Eklenti 381050 Eklenti 381051 Eklenti 381052 Eklenti 381053 Eklenti 381054 |
Alıntı:
|
Allahım sana geliyorum bizim burada niye satıcı yok :( Çok pis nazar ederim gözüm kaldı valla, :) şu ceviz büyüklüğünde olan dediğin ondan benimde var gerçekden çok güzel kokuyor ve çok cabuk ürüyor büyük bir saksıya dik derim 1. ve 3. bide 5. fotodakilere bayıldım onlardan bende yok yok yok komaya girdim :D
|
Alıntı:
|
bunlar nergis degil tömürcekcim gül gibiler maşallah:) ben ****** şaka yapıyorum niye kıskanasın:) bu aradas o karanfiller harbiden tuttu sanırsam:) 1i hariç hepsi kanlı canlı duruyor:)
|
benimde
terapistlerim bu güzellikler:) herşeyi unutturuyorlar bana:) rüyamda bile tohum ekiyorum varmı böyle birşey:) limonlarının meyvesinide alırsın inşallah:) menekşelerinde çok güzel.. ben bi türlü tutturamam menekşeyi:( o yüzden vazgeçtim:( |
Alıntı:
|
Enes'ciğim müthiş nergislerin var maşallah. Renkleri çok güzel hepsinin. Şu sarı olanında tam açmış görsellerini beliyorum iyice merak ettim :dilli: Allah nazarlardan korusun hepsini."Gözü olanın gözü çıksın!" derler burda nazar olmasın diye. :)
Diğerleri kadar güzel olacaklarına eminim. Özellikle şu kokan katmerliyi benim yerimede koklar mısın? Bir alayım o kokuyu :) |
5 Eklenti(ler)
Alıntı:
İlk üç resim dün gece çekildi... Eklenti 381307 Eklenti 381308 Eklenti 381309 Bu iki resim bu sabahkiler... Eklenti 381310 Eklenti 381311 |
5 Eklenti(ler)
Büyüklüğü orta boy şeftali kadar var maşallah, rengi de çok güzel ;) Ama kokusu kötü lastik gibi kokuyor :p Ben bayıldım bu nergise ;)
Eklenti 381312 Eklenti 381313 Eklenti 381314 Eklenti 381315 Eklenti 381316 |
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 381321 Eklenti 381322 |
bayıldım ariyedden gözüm çıktı :DDDD
|
Nergislere bayıldım canım maşallah..Sınav nasıldı?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:36. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025