![]() |
Tömürcek kardeş yine muhteşem kareler paylaşmışsın. Hepsi birbirinden güzel. Allah nazardan saklasın.
|
Tebrik ediyorum seni çocuğum,herşey yine harika görünüyor.Özellikle menekşe çalışmalarına hayran oldum,bende denemiş ama böyle başarılı olamamıştım.Sevgiler.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bunu hatırladım rengini yaprağından ama şimdi söyleyip sürprizi bozmayayım. En kısa surede açar kardeşim. Bu ikiz kalsın ayırma sevenleri :p Açmazlarsa bir daha göster onları bana kulağını çekeyim :) |
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Dün kendime minyatür hercailerden aldım 4 tane ;) Hep hevesim vardı bir türlü nasip olmuyordu nasip düneymiş 75 kuruş gayette ucuz geldi fiyatları :p Sarı olan çok güzel kokuyor diğerlerinde koku yok :)
Eklenti 379854 Eklenti 379855 Eklenti 379856 |
2 Eklenti(ler)
Frezyam açıcak :p Sanırım biri sarı rengi hafif belli oluyor diğerini bilmiyorum ;) Okadar merak ediyorum ki kokusunu inşallah koklamak nasip olur nilgün ablama sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ;)
Eklenti 379858 Eklenti 379859 |
2 Eklenti(ler)
Ahhh hiç istemezdim solmalarını ama bizden bukadar dedi sümbüllerim ;) En son açanlar bu ikisi hala koklama fırsatım var yani :p Sarısından okadar çok istiyodum ki sonuncu açan bana sürpriz yaptı ben hep beyaz sanıyordum onu çok mutlu oldum :p
Eklenti 379860 Eklenti 379861 |
4 Eklenti(ler)
Çekirdekten yetiştirdiğim limonlarım ;) Saksıdakini geçen sene ektim tenekede olan galiba 4 senelik geçen kışın dondu çok derin budadım geçen seneden beri bu hale geldi :p
Eklenti 379863 Eklenti 379864 Eklenti 379865 Eklenti 379866 |
Eh seni Pikaçu seniiii:) Demek iki de limonun var da bizlerden saklıyorsun ha?
Madem limonun var limonla ilgili başlıklara, Evde limon ağacı başlıklarına niye uğramazsın çocuk?:) Varsa yoksa tavukların, ördeklerin değil mi?:) Derhal o başlıklarda da bilgi, katılım bekliyoruz senden. Anlat bakalım şu limonlarını, bakımlarını vb. Ne kirli çıkısın sen, daha bize göstermediğin bir sürü bitkin, bir sürü bakım sırrın filan var değil mi?:dilli:;) Bir de o hercailerinin resmini üstten çekince, böyle duvarda asılı gibi olmuş, ya da tablo gibi, çok hoş çıkmış onlar da. |
Hercailerine bayıldım. Eline sağlık kardeşim . Hayırlı günler
|
Alıntı:
Ablacım kirli çıkı değilim ya neyim var neyim yoksa sayfamda, bakımları falan da mesajlarda yazıyorum zaten ;) Hercailerde hep gözüm vardı anca geçen gün alabildim mutfak penceresinde harika duruyorlar :p |
Alıntı:
|
Alıntı:
Limonun yapraklarını da yaramaz bir tırtıl veya salyangoz mu yemiş ne?:) Kirli çıkısıııın, kabul et,(portakalı bile zorla itiraf ettirdim bak), kabul et, benle inatlaşma, sonra sonunu biliyorsun:dilli:;) Tavuklar, ördekler ayrı senin için canım onu anladık zaten, bir de Cevdet, ha bir de menekşelerin:) Benim de hepi topu 2 limoncuğum var çekirdekten yetişme, o başlıklara girdim mi çıkamıyorum o yüzden. Bu arada önceki mesajımda yazmıştım, ön izleme filan derken silmişim yanlışlıkla sanırım: O krem- sarı renkli sümbülün de çok hoş, çok ilginç rengi. Neyse, hadi kaçtım ben. |
Tömürcek cim ne güzel kareler bunlar böyle. Sümbüllerin sürpriz yapmış sana. İstediğin renge sahip olmuşsun ne güzel. Ben bu sonbahar dört renk sümbül aldım. Benimkiler de sürpriz yaptılar. Beyaz , kırmızı , pembe ve mor almıştım kırmızılar da mor olarak açtı. :)
Menekşelerin çok güzel. Sarı olanın kokulu olması çok hoş. Limonların da gayet sağlıklı görünüyor maşşallahları var. Benim geçen yıl ektiğim limon kalem boyutunda ancak. Ben limon diyorum ama portakal da olabilir tabii :) karışık atmıştım çekirdeklerini saksıya. Hangisi olduğunu tam bilemiyorum o yüzden. Ama bildiğim kadarı ile limon portakala nazaran daha kolay filizleniyor.ben bu yüzden limon olduğunu düşünmüştüm. |
Alıntı:
Aslında kirli çıkı değilim cymbelina abla ama inatlaşmıcam senle sonunu biliyorum çünkü :dilli: Tavuklar, ördekler, menekşeler, cevdet valla abla seviyorum işte bunları bana mutluluk veriyolar :p O sümbülüme bende bayılıyorum rengi çok güzel aynı limonlu buzparmak dondurmalar varya abla onun renginde ;) Cymbelina abla benimde iki limoncuğum var zaten ama yine portakal yetiştiricem onun yaprakları daha güzel çekirdekli portakal denk gelirse kaçırmam :p |
Alıntı:
Sarı hercai kokulu ço hoş kokusu var zaten hercai kokusuna bayılırım çuhaya benziyo kokuları :p Limonlar çok hızlı büyümüyor biraz yavaş büyümeleri benim büyük olan geçen kış dondu derin budadım bir senede o boyuta geldi ve yapraklarını da kışın koyduğum yerde salyangoz yemiş ;) Portakal biraz büyüse yapraklarından ayırt edilir ablacım biraz bekle :) |
sen hep benim karanfillerimi kıskanıyorsun ama bende limonlrına bayıldım tömürcek:) benimde gecen yaz cekirdekten yetistirdiğim 3 limonum var ama çok küçükler:) kıskandım:(:)
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Bugün sınavdan çıktım stres tavan yapmış durumda durağa doğru yürüyorum çiçekçime uğrayayım dedim stres atmaya, iyi ki de uğramışım bi nergis daha aldım 2tl ye stres falan kalmadı çiçekler benim terapistlerim ;) Bir kaç çeşit daha var ve güzelliklerini anlatamam bugün param yoktu sadece bunu alabildim onları da alıcam inşallah c.tesi anca açarlar tomurcuktaydılar :p
Eklenti 380196 Eklenti 380197 Eklenti 380198 Eklenti 380199 Eklenti 380200 |
yeni çiçeklerin hayırlı olsun hepsi çok güzeller sınavlarında başarılar :)
|
Alıntı:
|
Bende bugun sınavdan sonra çiçekçime mi gitseydim acaba? :) :)
Yeni Nergisin guzel günlerde buyut kardeşim. Sınavda başarılar kardeşim. Dualarım seninle... ;) |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Enesss bak bunları tanıdın mııı
|
1 Eklenti(ler)
haaa bunu unuttum üçlü menekşeee
|
Ablacım maşallah ya ;) Tanıdım desem yalan olur çünkü benim verdiğimde böyle değildiler tanınmaz hale gelmişler çok daha güzel olmuşlar :p Yaramazlar ya ilk resimdeki yavruları bol ve büyük olan çok güzel maşallah beyaz sanırım o :) Güle güle büyüt ablacım :)
|
Cok guzel oldular masallah yaaa ,hergun bakıyorum buyudurlermı dıyeee :) ama bılemessın bugunlerde nasıl bır gardenya ozlemı cekıyorum gardenyam kurudu:(((
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:26. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025