![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tömürcek geçmiş olsun canım. Menekşelerine üzüldüm ama merak etme yavruları bayağı büyütmüşsün baharla açmaya başlarlar;)
|
Alıntı:
Yok, tamam, o son yazılanları da okuyunca doğru anlamış, pardon. Olan bana oldu:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Küçücük tomurcuklar insanı mutlu etmeye heyecanlandırmaya yetiyor değil mi? ;) |
Alıntı:
- Aman çocum kim bakcak ona çiçek yaprak döke pislik olu evin içinde dedi çiçeğe pislik gözüyle bakıyo çoğu insan yenge bidaha gelme bize dicektim hahaha :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Olaya müdahale edemeden duramadım. En esaslısından olsa da bazen yardımcılar başkanlar kadar anlayışlı olamıyor. Son merhalede cymbelinanın kafa karışıklığı menekşelere olan uzak mesafesinden kaynaklanmakta olup, işin içine miyopta eklenince durum arapsaçına dönmekte ve menekşelere uzak kişilerde görülen, bizim tıpta ''menekşe sevme yetmezliği '' tanısıyla izlediğimiz hastalığa yakalanmış olmasıdır.Cymbelina'nın reçetesine afrika menekşesi başlığını hatmetme iksirini yazıyor ve en kısa zamanda uygulamalı olarak eğitim için Eskişehir'e minik bir menekşe gönderme sözü veriyorum. Sayın bay tömürcek sana teselli armağanı olarak elimde fazla olan küçük yavrulardan verebilirim. Bundan sonra aldığın menekşeleri sağlam olduğunu düşündüğün menekşelerden ayrı yerde bak ve ölen menekşelerin topraklarını yeniden kullanma,saksılarını da at ya da çamaşır suyu ile dezenfekte ederek kullan. Bol çiçekli menekşeler diliyorum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sayın rana+miraç ne güzel bi mesaj yazmışsınız öle tanı falanda koymuşsunuz sayın cymbelinaya ;) Ayrıca bana menekşe yavrusu hediye etme gibi bir incelik gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim inanın çok mutlu oldum ;) Ayrıca verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim o saksı ve toprakları uzaklştırıyorum hemen sabah :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bende sizin başınıza toplanmış kalabalığı yarıp; elindeki pazarcı çantasından menekşe yaprakları taşan, gözlüklü yaşlı teyze olarak '' zamane çocukları işte . Kim veriyor bunlara bu akılları bilmem. kıyamet geldi kıyamet diye dizlerimi dövermişim .Tam reklam olur, ulusal kanallara bile çıkarız.
Son mesajlar tam bitki delilikleri sayfasına yaraşır oldu. |
Alıntı:
|
Biri bizi durdursun.Kalkıp tansiyon ilacımı alayım zaten dizlerim de çok ağrıdı bu gün. Çocuklar sizde derslerinizin başına artık hadi, geç oldu.
|
Alıntı:
|
Ben ben ben gayet kadir kıymet değer bilen bir doğaseverim, hele hele de menekşelere BAYILIRIIMMM, saksılarınızı alıp gelin, hepiniz bendesiniz, ama gitme vakti gelince o saksıları bi daha bulabilir miziniz bilemem:p Tömürcek sen Cevdet'i de al gel, walla benim evimde hiç bi menekşem pislik yapmadı, ziyadesiyle kibar kibar açarlar çiçeklerini ve sonrasında da uslu uslu kuruturlar
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Amma dedikodu yapmışsınız:dilli: Üff:) Kulağı çınlayan çınlayana:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Menekşeye mesafeliyim ama sevmiyor değilim, severim, böyle ithamlarda bulunmayalım, reca ediyorum. Mesafeliyim ama sordun mu bugune kadar niye? Sormadın...Ayrıca mesafe demişken, o mesafeden dolayı benim artık gönül koymama ramak kaldı:(. Ama böyle menekşe sözünü de not aldım, bilesin:) Ve de neden anlayışlı değilmişim? Mesajlar ortada. Tömürcek ağlıyor, üzülme diyoruz, bir diyor ki yok eski menekşelerimdi, sonra diyor yok aslında arka odadalar, sonra diyor odamda, sonra diyor yavruları var, dönüyor gene ağlıyor Cevdet yedi eski menekşeleri diye. Kafamı karıştıran o, suç benim mi?:dilli: Ben de Tömürcek'e kronik hyperviolaceae teşhisi koydum:dilli: Şimdi Tömürcek'in elimden çekeceği var, nerede o çocuk?:p Hem de saf da değilmiş:dilli: |
Alıntı:
Terliğimi elime alayım da ben:dilli: |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:57. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025