![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
enes geçmiş olsun ya üzüldüm menekşelerine şimdi utanarak soruyorum inci menekşe ne alemde?
|
Alıntı:
|
yuppi tutmasına çok sevindim benim yaprak maalesef öldü onca uğraşıma rağmen . sen benim yaprağın tutacağından iyice emin olunca haber edersin ya harikasın çok sevindim ... bir dahakine sana menekşe yapraklarından tekrar gönderirim biraz uğraştıracaklar seni ama bakalım sana güvencim tam onlarıda yeşertirsin sen. aslında toprağa dikili yapraklarım var kıpırtı olsa içlerinde yolculuğa çıkarlar ama belkiyorum... sağol enescim çok mutlu oldum ya :)
|
Alıntı:
|
inşallah yavrular enes ya. zaten yolculuğa çıkacak kıvama gelince gönderirsin hiçbir şekilde ölsün istemem. bahara unutturma yazman yeterli biliyorsun yine yapraklardan gönderirim toprakdakiler tutarsa onlardanda olur nasip meselesi... o vakte kadar yeni şeylerde olur inşallah :)
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu da teyzemin 9 yaşındaki menekşesi emektar hiç çiçeksiz gezmez üstü hep çiçek dolu maşallah :D
Eklenti 358673 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Enescim merhaba bu arada uzun bi aradan sonra:),menekşelerine geçmiş olsun,ben maalesef mum çiçeğimi kurtaramadım tahmınım 20 yaprak falan kaldı uzerınde ,,artık yenı yaprakta vermıyo galıba bana kustu napalım olsun:),ama telgraftan ümitliyim
|
Alıntı:
|
Sevgili Sibelim..
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bay tömürcek sayfanda ufak bir gezinti yaptım menekşelerine diyecek sözyok çok güzeller hele o inci menekşe süper hepsine kocaman maşallah bu arada okul nasıl gidiyor çiçeklerde gösterdiğin performansı okuldada gösteriyosundur inşallah herşeyin gönlünce olması dileğiile :)
|
Alıntı:
|
Bay tömürcek...
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Enescim bana gönderdiğin yapraklar yavru verdi büyüsün veririm ablasııı.
|
Alıntı:
|
[QUOTE=bay tömürcek;1079336]Çok teşekkür ederim sayın bayçalı beğenmenize çok sevindim ;) Matemetikle anlaşamıyoruz sevmedi gitti beni okula kaydolduğumdan beri peşimi de bırakmıyo ben nereye gidersem o da orda :D Yok madem benle beraber geliyosun barışalım dimi böle küs hayat geçer mi ama anlamıyo başka dilden konuşuyo benle bende hiç anlamıyorum napıcaz bilmem :D[/QUOTE
orta yolu bulmak gerekir çünkü hayat matematikten ibaret bi adım sen gel bi adımda matematik gelsin olsun bitsin:D |
Alıntı:
En son bükemediğimiz bileği öpücez o benle barışmazsa ben koşcam peşinde gerekirse gururu yok sayıp ayaklarına kapanırım çünkü onsuz hiç bişey olmuyo heryer matematik aksi gibi :D:D |
Trabzonlu Temel Ağa'nın sevgili torunu Eda'ya verilen ödev ile başı derttedir. Eskişehir'e göç eden arkadaşı Niyazi'ye başına gelenleri yazar:
Niyazicugum. Hani benim küçük torun var ya. Geçen akşam, geturdi ödevini önüme koydi. Bi yandan da aglay. Zaten dertlerini hep baga açar. Dedi ki; 'Habunlari anliyamadum. O yüzden da yapamadım. Yarin ögretmen beni dövecek.' Dedum ki; 'Aglama usagum, bunun içun ögretmen adam dövmez. Simdi oni çözeruk.' Ne mümkün Niyazi kardasum: Bi tirenlan, bi otobos ayni istasyondan kalkmislar. Tiren otobostan üçte bir daha hizli gidiy. Otobos iki yerde onbeser dakka istirahat vermis. Tiren da bi yerde durmis, 20 dakka su almis. Otobos saatte 60 kilometro gidiymis. Tiren 5 saat sonra gidecegi yere varmis. Otobos ise ne vakit sonra oraya varacakmis. Ograstum yapamadum. Usak aglay. Derken bubasi geldi. O da çözemedi. Diyrum oga ki, ' damat, senun tanidugun tahsilli bi otobos sofori var ise oga soralim, belki o bilebilur. Yahutta sabah olsun ben usagi soforler cemiyetine götüreyum. Onlar arasinda belki tirenle yaris etmis bi sofor vardur da bize nasihat verur. 'Ha, biz bi yandan da usaga tireni tarif ediyruk. Tiren görmemis ki... Ne anasi görmis, ne bubasi. Ben da bi tek askerlukte Erzurum'dan Sivas'a gittiydum. Neysa kardasum, o gece çok kizdum. Diyeceksun ki niye? Usak daha incir agacindan duti ayiramay; mezgiti gosteriyrum, hamsi diy; efendum, yumurtanun fabrikada yapilduguni sanay. Biz gelduk araba yaristiriyruk. Yani efendi, otobos saatinda varsa ne olur, geç varsa ne olur? Gurbetten yolci mi bekliysun? Eger varacagi saat onemliysa, edersun yazihaneye bi telefon, derler saga otobosun inecegi zamani.. Bu kadarluk mesele içun sabiyi subyani niye telef edersun? Usakcuklarda sarki yok, türki yok, oyun yok; dayamis matamatigi. Ayiptur... |
Ablacım bu ne güzel bi fıkra ya yerlere yattım okurken :D:D:D Benim matematik mesajının üstüne cukk oturmuş eline yüreğine sağlık nilgün ablacım Allah'ta seni güldürsün :D:D
|
sevgili nilgün hanım fıkra tam bir bomba :) paylaşım için sağolasınız..
|
5 Eklenti(ler)
Arkadaşımın hediyesi nergislerim tomurcuklandı ;) Soğanlarını göndermişti ektiğim gibi yeşerdiler ve hemen tomurcuk yaptılar merakla bekliyorum nasıl açacaklarını 4 nergis 6 sümbül soğanı hediye etmişti sümbüller daha yeni çıkıyo topraktan ama tomurcukları belli göbeklerinde ;)
Bu frezyaları da nilgün ablam hediye etti çok merak ediyorum nasıl olacaklar daha hayatımda ilk yetiştiriyorum ;) bu son resimdeki soldan iki nergiste nilgün ablamın hediyesi ama onlarda tomurcuk yok nedense? Bol bol yavru yaptılar :p Eklenti 359167 Eklenti 359168 Eklenti 359169 Eklenti 359170 Eklenti 359171 |
4 Eklenti(ler)
Ali'nin gönderdiği patosum kargoda çok hasar görmüştü şimdi toparlandı ikinci yaprağını büyütüyo ;) Yine Ali'nin gönderdiği ruj çiçeğimde büyük gelişmeler var her yaprak dibinden sürgün ucu vermeye başladı yeni yeni :p Bu da kalp kalbe karşı çiçeğim Ali son gönderdiği kargoda hediye olarak yollamıştı bunu bana sadece 2 yapraktı şimdi kalbi atmaya, hızla uzamaya başladı ;) ( Nerelerdesin Ali senin çoluk çocuğun öksüz yetim büyümeye çalışıyo bak :( )
Eklenti 359172 Eklenti 359173 Eklenti 359174 Eklenti 359175 |
3 Eklenti(ler)
Bunlar da tohumdan yetişen pembe on bir ay çiçeklerim bugün farkettim ikisi de tomurcuk yapmış ;) Bu da elma kurdunun hediyesi olan on bir ayım onun da akşam üstü saksısını değiştirdim :p
Eklenti 359176 Eklenti 359177 Eklenti 359178 |
Maşallah maşallah eline sağlık canım ben görmeyeli o tomurcuklu bu sürgünlü derken coşmuş ortalık :D Nergisleri bekliyorum merakla :cool:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:42. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025