agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   bay tömürcek / Balkon, Ev (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/28624.htm)

dağçiçeği 04-01-2013 20:25

Bunlar ne kadar canlı ve sağlıklı maşallah diyorum tömürcek kardeş. Birde tohumdan yetiştirmişsin:eek: :( şok geçiriyorum şu an herhalde. :pOlmuşsun sen tamamdır yani önünde saygıyla eğiliyorum.:D

bay tömürcek 04-01-2013 22:32

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi rukiyeözgür (Mesaj 1080435)
Maşallah maşallah eline sağlık canım ben görmeyeli o tomurcuklu bu sürgünlü derken coşmuş ortalık :D Nergisleri bekliyorum merakla :cool:

Teşekkür ederim rukiye ablacım ;) Nergislerim de açsın ozaman yine fotğraflarım inşallah kokuludurlar, sümbüllerim açınca koklaya koklaya bi hal olurum bayılıyorum sümbül kokusuna :D

bay tömürcek 04-01-2013 22:35

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi dağçiçeği (Mesaj 1080445)
Bunlar ne kadar canlı ve sağlıklı maşallah diyorum tömürcek kardeş. Birde tohumdan yetiştirmişsin:eek: :( şok geçiriyorum şu an herhalde. :pOlmuşsun sen tamamdır yani önünde saygıyla eğiliyorum.:D

Teşekkür ederim dağçiçeği ablacım beğenmene sevindim ;) Evet tohumdan bunlar ama hepsi tohum yapmıyo bakalım elma kurdunun hediye ettiği turunculu beyazlı olan tohum yapcak mı :D Estağfurullah lütfen önünde eğiliyorum falan olmuyo ama saygılar benden ben küçüküm ;)

rukiyeözgür 07-01-2013 20:13

5 Eklenti(ler)
Dışarıda kar yağıyor..Benimkiler bu karda kışta süslenmiş püslenmiş çiçeklenmişler ille de Tömürcek abimize gidelim de gidelim..Ee ben de kıramadım tuttum getirdim sayfana..Davetsiz misafir kabul ediyorsun değil mi? Biraz oynasınlar geri gelirler abisi malum bu havada dışarıda oynanmaz :D:D:D

bay tömürcek 07-01-2013 20:23

1 Eklenti(ler)
Neden bu beğen tuşuna 1 kere tıklanıyo ki ben mausemin sol tuşu kilitlenene kadar basak istiyorum :D:D Rukiye ablacım öncelikle kocamaaann MAŞALLAH ne iyi olmuş bu görselleri sayfama eklemen gerçekten çok teşekkür ederim sıkıcı matematik sorularının arasında bunalmışken ilaç gibi geldi bu menekşeler bana ;) Bunlar nasıl da can atıyodur şimdi bahara kadar biraz daha büyüyelim de enes abimize yaprak yollayalım diye :D (Çingeneliğin bukadarı) :D Ablacım şaka bi yana sondaki favorim ilk baştakine de bayılmadım desem yalandan ağzım yamulur tekrardan kocaman maşallah bunlara :p

Eklenti 360229

rukiyeözgür 07-01-2013 22:54

5 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1082140)
Neden bu beğen tuşuna 1 kere tıklanıyo ki ben mausemin sol tuşu kilitlenene kadar basak istiyorum :D:D Rukiye ablacım öncelikle kocamaaann MAŞALLAH ne iyi olmuş bu görselleri sayfama eklemen gerçekten çok teşekkür ederim sıkıcı matematik sorularının arasında bunalmışken ilaç gibi geldi bu menekşeler bana ;) Bunlar nasıl da can atıyodur şimdi bahara kadar biraz daha büyüyelim de enes abimize yaprak yollayalım diye (Çingeneliğin bukadarı) :D Ablacım şaka bi yana sondaki favorim ilk baştakine de bayılmadım desem yalandan ağzım yamulur tekrardan kocaman maşallah

Yaprak mı olur yavru mu artık gelirler Enes abisi :D Bu arada sondaki benim de favorilerimden biri yapraktan çok çiçek açıyor maşallah :p

dağçiçeği 08-01-2013 00:05

Harika görüntüler bunlar ellerinize sağlık. Şu an elimde yavrulamış ama henüz açmamış üç çeşit ve henüz yavrulamamış dört yaprak var. Hiçbirinin türü ve ne renk açacağı belli değil. O kadar merakla bekliyorum ki anlatamam. Böyle güzel resimler görünce hayalden hayale dalıyorum. Ne diyeyim darısı başıma. :)

Bayçalı 08-01-2013 07:25

rukiyeözgür hanım menekşeleriniz çok güzeller bay tömürceğin sayfasını coşturmuş maşallah :)

bay tömürcek 08-01-2013 20:43

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi rukiyeözgür (Mesaj 1082229)
Yaprak mı olur yavru mu artık gelirler Enes abisi :D Bu arada sondaki benim de favorilerimden biri yapraktan çok çiçek açıyor maşallah :p

Çok teşekkür ederim rukiye ablacım çok naziksin gerçekten bu güzellerinden bende edinmek isterim ;) Şu kıvırcık beyaz olanda favorim maşallah ya :p Hayatındaki herşey menekşelerin kadar güzel olsun ablacım ;)

rukiyeözgür 08-01-2013 22:26

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi dağçiçeği (Mesaj 1082249)
Harika görüntüler bunlar ellerinize sağlık. Şu an elimde yavrulamış ama henüz açmamış üç çeşit ve henüz yavrulamamış dört yaprak var. Hiçbirinin türü ve ne renk açacağı belli değil. O kadar merakla bekliyorum ki anlatamam. Böyle güzel resimler görünce hayalden hayale dalıyorum. Ne diyeyim darısı başıma. :)

Meraklanmayın sn. Dağçiçeği menekşe olur da çirkin olur mu? Hepsi çok güzel olacaktır biraz sabır sadece bahara harika olurlar :D

rukiyeözgür 08-01-2013 22:31

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1082753)
Çok teşekkür ederim rukiye ablacım çok naziksin gerçekten bu güzellerinden bende edinmek isterim ;) Şu kıvırcık beyaz olanda favorim maşallah ya :p Hayatındaki herşey menekşelerin kadar güzel olsun ablacım ;)

Tömürcek canım bunların çoğundan sana göndermiştim bir yetiştir bakalım kaybın olursa telafi ederiz meraklanma sen tamam mı :p
İyi dileklerin için teşekkür ederim canım ;)

rukiyeözgür 08-01-2013 22:35

Cevdet nasıl Tömürcek? Şimdi bu soğukta sobanın başında ne de güzel mırlar o.. Yanımda olsa da mırlasa biraz;)

bay tömürcek 08-01-2013 23:06

Tamam rukiye ablacım tekrar teşekkür ederim ;) Cevdet dışarda kalıyo mecburen eve almıyoruz bizimkiler evde istemez kediyi tuvaleti gelirse dışarıya çıkacak yer yok diye :p Ama cevdet samanlıkta yatıyo soğuk diye bazen bahçedeki kanepenin içine girip yatıyo bazende onun için balkona koyduğum sepette yatıyo onun keyfine diyecek yok nerde nasıl isterse takılıyo :D

tuya 09-01-2013 11:27

tömürcek ne yaparsın ablam epeydir yazamadım sayfana dersler nasıl kendine dikkat et iyi çalışmalar.
senin bana gönderdiğin paskalya vardı ya biri çürümüştü ama biri duruyordu dün baktım filiz vermiş çok sevindim;) ıtırın keyfi yerinde büyümeye devam ediyor ama bir sorun var o senden geldiğindeki gibi kokmuyor:( ona biraz üzülüyorum inşallah yazın sıcakları görünce oda kokusunu verecektir bana hayırlı günler müsadenle sayın rükiye özgüre de buradan bir kaç bir şey demek istiyorum:rolleyes:
sayın rükiye hanım ne güzel menekşeleriniz var bayıldım nazarımız değecek;) Allah nazarlardan saklasın yalnız bir sorun var biz bu sayfada gördüğümüz her çiçekten nasiplenmeye alıştık şimdi ne olacak:D
sayglarımla hepsini güle güle büyütün bu arada menekşe yarışmasındada başarılar diliyorum eminim iyi bir derece alacaksınız hayırlı günler diliyorum

bay tömürcek 09-01-2013 12:17

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi tuya (Mesaj 1083047)
tömürcek ne yaparsın ablam epeydir yazamadım sayfana dersler nasıl kendine dikkat et iyi çalışmalar.
senin bana gönderdiğin paskalya vardı ya biri çürümüştü ama biri duruyordu dün baktım filiz vermiş çok sevindim ıtırın keyfi yerinde büyümeye devam ediyor ama bir sorun var o senden geldiğindeki gibi kokmuyor:( ona biraz üzülüyorum inşallah yazın sıcakları görünce oda kokusunu verecektir bana hayırlı günler müsadenle sayın rükiye özgüre de buradan bir kaç bir şey demek istiyorum
sayın rükiye hanım ne güzel menekşeleriniz var bayıldım nazarımız değecek;) Allah nazarlardan saklasın yalnız bir sorun var biz bu sayfada gördüğümüz her çiçekten nasiplenmeye alıştık şimdi ne olacak:D
sayglarımla hepsini güle güle büyütün bu arada menekşe yarışmasındada başarılar diliyorum eminim iyi bir derece alacaksınız hayırlı günler diliyorum

İyiyim tuya ablacım sen nasılsın :) Paskalyanın filizlenmesine çok sevindim inşallah uzuuunn yıllar seni o güzel çiçekleriyle mutlu eder, ödüllendirir ;) Itırın da derdi nedir anlayamadım acaba havalardan mı dedim kalktım bilgisayarın başından üşenmedim yapraklarını ovuşturdum benimkinin o miss gibi kokusu hala üzerinde ama yazın sıcaklarda yanına gidince bile kokuyo şimdi ovalayınca kokuyo sende bi ovala bakıyım ablacım kokacak mı :p Ama merak etme bi büyüsün o harika kokacaktır evin içi ben hiç eksik etmem ıtırı kokusunu çok seviyorum da ;)

dağçiçeği 09-01-2013 12:23

Bir ıtırım bile yok anlıyormusun.Hadi gülümseeee.;)
bu şarkı böyle değildi ama neyse.:D ;)

tuya 09-01-2013 13:05

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1083068)
İyiyim tuya ablacım sen nasılsın :) Paskalyanın filizlenmesine çok sevindim inşallah uzuuunn yıllar seni o güzel çiçekleriyle mutlu eder, ödüllendirir ;) Itırın da derdi nedir anlayamadım acaba havalardan mı dedim kalktım bilgisayarın başından üşenmedim yapraklarını ovuşturdum benimkinin o miss gibi kokusu hala üzerinde ama yazın sıcaklarda yanına gidince bile kokuyo şimdi ovalayınca kokuyo sende bi ovala bakıyım ablacım kokacak mı :p Ama merak etme bi büyüsün o harika kokacaktır evin içi ben hiç eksik etmem ıtırı kokusunu çok seviyorum da ;)

evet yapraklarını ovuşturdum çok güzel koktu teşekkür ederim kardeşim ömrün uzun olsun:)))))

bay tömürcek 09-01-2013 15:50

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi tuya (Mesaj 1083092)
evet yapraklarını ovuşturdum çok güzel koktu teşekkür ederim kardeşim ömrün uzun olsun:)))))

Saol ablacım senin de ömrün uzun olsun ;)

bay tömürcek 09-01-2013 15:55

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi dağçiçeği (Mesaj 1083073)
Bir ıtırım bile yok anlıyormusun.Hadi gülümseeee.;)
bu şarkı böyle değildi ama neyse.:D

O şarkı öyle değil dağçiçeği ablacım böyle :)

Bir ıtırın var artık seninde, hiç merak etme
Adresini özelime istiyorum, ama çok bekletme :D
Gelen çeliği çocuğunmuş gibi benimse
Gönlün oldu artık; haydi sen de gülümseee :D:D

Şarkının doğrusunu yazdım ablacım :D

çiftçi5234 09-01-2013 16:07

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1083187)

ne güzel uydurdun ya la :D

dağçiçeği 09-01-2013 17:02

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1083187)
O şarkı öyle değil dağçiçeği ablacım böyle :)

Şarkının doğrusunu yazdım ablacım :D

Wuuuuu......
Teşekkür ederim şair ruhlu kardeşim benim beğendi tuşunu 10'la çarp lütfen.Hemde en yıldızlısından ;)Bu ne güzel şarkı olmuş böyle ağzına sağlık .
Bu kadar gönlü zengin insanlar olduğunu bilmek geleceğe olan umudumu tazeliyor.Tekrar tekrar teşekkür ederim.

Bayçalı 09-01-2013 17:03

bak bak şair olmuş bizim bay tömürcek aramızda şair varmışta haberimiz yokmuş :D...:D...:D

nılgun_dogan 09-01-2013 17:10

Atma yedi heceli
Makami da uyacak
Omuzlar silkinirken
Ayaklar sallanacak

rukiyeözgür 09-01-2013 17:14

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi tuya (Mesaj 1083047)
müsadenle sayın rükiye özgüre de buradan bir kaç bir şey demek istiyorum:rolleyes:

Bütün güzel dilekleriniz için teşekkürler sn. Tuya :p Paylaşmayı çok isterim fakat kasabada oturunca kargo gönderimi sorun oluyor malesef ilçeye gitmek gerekiyor o da pek mümkün olmuyor ne yazık :( Söz vermeyeyim ama aklımdasınız bahara doğru uygun şartlar oluşursa adresinizi isterim :p

sibelim 09-01-2013 18:13

sayın rukiye özgür menekşelerinize maşallah nazarımız değmesin :) hangisini daha çok beğensem şaşırdım :) enes in sayfası dahada bi güzelleşti desem kızar mı? ayrıca enes nilgün ablanın sayfasına bir bak ( yüzümdeki gülümsemeyi sen tahmin et :) )

bay tömürcek 09-01-2013 18:29

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi dağçiçeği (Mesaj 1083224)
Wuuuuu......
Teşekkür ederim şair ruhlu kardeşim benim beğendi tuşunu 10'la çarp lütfen.Hemde en yıldızlısından ;)Bu ne güzel şarkı olmuş böyle ağzına sağlık .
Bu kadar gönlü zengin insanlar olduğunu bilmek geleceğe olan umudumu tazeliyor.Tekrar tekrar teşekkür ederim.

Ne demek ablacım bu şarkı benden sana gelsin ;) Hatta biraz bekle şarkıya sebep olan ıtır kapına ayağına gelsin ve kokladıkça beni hatırla ablacım :p

bay tömürcek 09-01-2013 18:30

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi BAYÇALI (Mesaj 1083225)
bak bak şair olmuş bizim bay tömürcek aramızda şair varmışta haberimiz yokmuş :D...:D...:D

Küçük bi dörtlük sadece o da biraz gülelim diye yoksa ben kim şairlik kim :D:D

bay tömürcek 09-01-2013 18:33

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sibelim (Mesaj 1083254)
sayın rukiye özgür menekşelerinize maşallah nazarımız değmesin :) hangisini daha çok beğensem şaşırdım :) enes in sayfası dahada bi güzelleşti desem kızar mı? ayrıca enes nilgün ablanın sayfasına bir bak ( yüzümdeki gülümsemeyi sen tahmin et :) )

Kızar mıyım hiç sibel ablacım seninle aynı fikirdeyim sayfam şenlendi rukiye ablanın sayesinde ;) Şimdi nilgün ablanın sayfasına baktım sibel abla ordan tebrik ettim ama burdanda tebrik edeyim gerçekten gözün aydın ablacım aylardır beklediğin güzele kavuştun maşallah hem de ne güzel :p İyi günlerde büyüt sibel ablacım ;)

bay tömürcek 09-01-2013 18:34

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi nılgun_dogan (Mesaj 1083229)
Atma yedi heceli
Makami da uyacak
Omuzlar silkinirken
Ayaklar sallanacak

Bakın bu şairlik Sakarya'nın suyundan bence nilgün ablam da bana destek çıkmış dizesiyle teşekkürler ablacım ;):D

sibelim 09-01-2013 18:46

Nilgün hanım olmasaydı hayaller hayallerde kalacaktı.. üyelerden sayın Ildır'ı bile bu konuda rahatsız ettim.. Sağolsun, o da Ege Üniversitesinin botanik bahçesine giderse benim için bakacağını söylemişti.. :)) şuan çok mutluyum.. sağ salim ulaşsın inşallah bana..

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:28.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025