![]() |
Bunlar ne kadar canlı ve sağlıklı maşallah diyorum tömürcek kardeş. Birde tohumdan yetiştirmişsin:eek: :( şok geçiriyorum şu an herhalde. :pOlmuşsun sen tamamdır yani önünde saygıyla eğiliyorum.:D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Dışarıda kar yağıyor..Benimkiler bu karda kışta süslenmiş püslenmiş çiçeklenmişler ille de Tömürcek abimize gidelim de gidelim..Ee ben de kıramadım tuttum getirdim sayfana..Davetsiz misafir kabul ediyorsun değil mi? Biraz oynasınlar geri gelirler abisi malum bu havada dışarıda oynanmaz :D:D:D
|
1 Eklenti(ler)
Neden bu beğen tuşuna 1 kere tıklanıyo ki ben mausemin sol tuşu kilitlenene kadar basak istiyorum :D:D Rukiye ablacım öncelikle kocamaaann MAŞALLAH ne iyi olmuş bu görselleri sayfama eklemen gerçekten çok teşekkür ederim sıkıcı matematik sorularının arasında bunalmışken ilaç gibi geldi bu menekşeler bana ;) Bunlar nasıl da can atıyodur şimdi bahara kadar biraz daha büyüyelim de enes abimize yaprak yollayalım diye :D (Çingeneliğin bukadarı) :D Ablacım şaka bi yana sondaki favorim ilk baştakine de bayılmadım desem yalandan ağzım yamulur tekrardan kocaman maşallah bunlara :p
Eklenti 360229 |
5 Eklenti(ler)
Alıntı:
Yaprak mı olur yavru mu artık gelirler Enes abisi :D Bu arada sondaki benim de favorilerimden biri yapraktan çok çiçek açıyor maşallah :p |
Harika görüntüler bunlar ellerinize sağlık. Şu an elimde yavrulamış ama henüz açmamış üç çeşit ve henüz yavrulamamış dört yaprak var. Hiçbirinin türü ve ne renk açacağı belli değil. O kadar merakla bekliyorum ki anlatamam. Böyle güzel resimler görünce hayalden hayale dalıyorum. Ne diyeyim darısı başıma. :)
|
rukiyeözgür hanım menekşeleriniz çok güzeller bay tömürceğin sayfasını coşturmuş maşallah :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
İyi dileklerin için teşekkür ederim canım ;) |
Cevdet nasıl Tömürcek? Şimdi bu soğukta sobanın başında ne de güzel mırlar o.. Yanımda olsa da mırlasa biraz;)
|
Tamam rukiye ablacım tekrar teşekkür ederim ;) Cevdet dışarda kalıyo mecburen eve almıyoruz bizimkiler evde istemez kediyi tuvaleti gelirse dışarıya çıkacak yer yok diye :p Ama cevdet samanlıkta yatıyo soğuk diye bazen bahçedeki kanepenin içine girip yatıyo bazende onun için balkona koyduğum sepette yatıyo onun keyfine diyecek yok nerde nasıl isterse takılıyo :D
|
tömürcek ne yaparsın ablam epeydir yazamadım sayfana dersler nasıl kendine dikkat et iyi çalışmalar.
senin bana gönderdiğin paskalya vardı ya biri çürümüştü ama biri duruyordu dün baktım filiz vermiş çok sevindim;) ıtırın keyfi yerinde büyümeye devam ediyor ama bir sorun var o senden geldiğindeki gibi kokmuyor:( ona biraz üzülüyorum inşallah yazın sıcakları görünce oda kokusunu verecektir bana hayırlı günler müsadenle sayın rükiye özgüre de buradan bir kaç bir şey demek istiyorum:rolleyes: sayın rükiye hanım ne güzel menekşeleriniz var bayıldım nazarımız değecek;) Allah nazarlardan saklasın yalnız bir sorun var biz bu sayfada gördüğümüz her çiçekten nasiplenmeye alıştık şimdi ne olacak:D sayglarımla hepsini güle güle büyütün bu arada menekşe yarışmasındada başarılar diliyorum eminim iyi bir derece alacaksınız hayırlı günler diliyorum |
Alıntı:
|
Bir ıtırım bile yok anlıyormusun.Hadi gülümseeee.;)
bu şarkı böyle değildi ama neyse.:D ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bir ıtırın var artık seninde, hiç merak etme Adresini özelime istiyorum, ama çok bekletme :D Gelen çeliği çocuğunmuş gibi benimse Gönlün oldu artık; haydi sen de gülümseee :D:D Şarkının doğrusunu yazdım ablacım :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Teşekkür ederim şair ruhlu kardeşim benim beğendi tuşunu 10'la çarp lütfen.Hemde en yıldızlısından ;)Bu ne güzel şarkı olmuş böyle ağzına sağlık . Bu kadar gönlü zengin insanlar olduğunu bilmek geleceğe olan umudumu tazeliyor.Tekrar tekrar teşekkür ederim. |
bak bak şair olmuş bizim bay tömürcek aramızda şair varmışta haberimiz yokmuş :D...:D...:D
|
Atma yedi heceli
Makami da uyacak Omuzlar silkinirken Ayaklar sallanacak |
Alıntı:
|
sayın rukiye özgür menekşelerinize maşallah nazarımız değmesin :) hangisini daha çok beğensem şaşırdım :) enes in sayfası dahada bi güzelleşti desem kızar mı? ayrıca enes nilgün ablanın sayfasına bir bak ( yüzümdeki gülümsemeyi sen tahmin et :) )
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Nilgün hanım olmasaydı hayaller hayallerde kalacaktı.. üyelerden sayın Ildır'ı bile bu konuda rahatsız ettim.. Sağolsun, o da Ege Üniversitesinin botanik bahçesine giderse benim için bakacağını söylemişti.. :)) şuan çok mutluyum.. sağ salim ulaşsın inşallah bana..
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:28. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025