![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tömürcek hepsi çok güzel canım yine ellerine sağlık:) Özellikle sakızlar çok güzelmiş güle güle büyüt..Sınav sonucu nasıl? Benim 12. sınıflarım pek iyi değil de:))İnşallah seninki iyidir canım:)
|
Alıntı:
|
Hayırlısı canım.. Her şey gönlüne göre olsun:))
|
masallah gercekten cok güzeller cicekleriniz nazar deymesin diyelim :) bu arada menekseleriniz birbirinden güzel bende menekse yok lakin bu güzellikleri gördükten sonra bende düsünüyorum bakalim hayirlisi:)
|
Alıntı:
|
Sevgili bay tömürcek,23 sayfayı sonunda okudum bitirdim.Çok beğendim.Sayfana epeydir uğranmadığı için de güncellemek ve beğenimi sunmak adına yazıyorum.
Ablacım ben de epeydir sabriye aramaktayım.Baktım senin sabriye çok verimli,acaba bir torun da Kozak Yaylası'nda yetişirmi dedim.Bi yazıverem de nolu nolmaz,belki bize de düşer bi parmak sabriye,dimi gülüm :) (Not:Gülüm kelimesi bizim yörede kendinden küçüklere bir hitap şeklidir). Sevgiler. |
Alıntı:
|
Evet miliiden bahsediyorum. Bizim yörede euphorbia miliiye ne deniyor bilmiyorum,hatta var mı yok mu o da meçhul.Bay tömürcek sabriye dediği için, ben de öyle dedim :)
|
Alıntı:
|
Eyvallah bay tömürcek,inşallah bende de senin beğendiğin çiçeciklerden bulunur da ben de sana yollayıverim gaari...
Sabriyenin dımdıklılarını gördün mü?Onlar da biri birinden sevimli.. |
Alıntı:
|
Bay tömürcekcim,tropiksera.com'da euphorbia milii çeşitleri var.Daha sabriyenin düz rengine sahip olmadan,çillisine,çizgilisine gönlüm kaydı.Nolcek bilmem.Pek de pahalı.32 liracık. :)
|
Kardeşim yeni kıpırtılar görünce sayfanda dedim artık beklediğim üstü çiçekli E. millii çiçeklerini göreceğimi ummuştum. Ama yok olmadı. Paylaşım öncesi dolgunluklarını kazanması için artık elleme şu bitkilerini kaybedeceksin diye korkuyorum. Paylaşmak güzel bir şey ama tek dal kaldıklarını düşünüyorum ve bundan sonra sana önerim paylaşımı sonraki gürlüğe kadar durdurman. Yoksa bitkilerini kaybedeceksin. Biride çıkıp sana ne derse diye düşünmedim değil bunu yazarken ama senin için yazıyorum aklında bulunsun. Kaybetmektense paylaşıma son ver derim. Bitkinin halini hayal edebiliyorum o eski gürlüğünü alana kadar elleme artık.
Biraz can ver artık sayfana. Çiçekli güzelliklerini bekliyorum. :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Gııız bay tömürcek,hinci senin sabirye kepkel mi galıvedi gaari.Öhöm öhöm düzeltiyorum.
Sayın bay tömürcek,euphorbia miliin benim yüzümden kuşa dönmesin.Arkadaşının dediği gibi dağıta dağıta elinde bir kuru dikenli dal kalacak.Bekleyebilirim. |
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Flaşımda hala sorun var ama foto işini halletmeye çalışıyorum şimdi biriktiler çünkü ;) İlk olrak fulümle başlıyorum okadar çok istiyodum ki ayağıma gelmiş geçen hafta seradan aldım boyu 50 cm kadar ve 3 tane dalı var inşallah bu sene açar da şu çok heves ettiğim domatese batırma işlemini gerçekleştirebilirim :D
Eklenti 395696 Eklenti 395697 Eklenti 395698 |
4 Eklenti(ler)
Minelerimi de 1 hafta önce aldım seradan renkleri çok güzel saksılarına dikince 1 haftada gözle görülür şekilde büyüdüler her dalda tomurcuk var en sondaki geçen sene ananemden aldığım mine yine çiçeklendi ;)
Eklenti 395701 Eklenti 395702 Eklenti 395703 Eklenti 395704 |
5 Eklenti(ler)
Yoncalarım okadar güzel oldular ki :D Yeşil olanda da çiçek çok var ama belli olmuyor pek telefonla çekiyorum resimleri :) İlk resimdekiler 1 hafta önce çekildi sondakiler bu gün ;)
Eklenti 395707 Eklenti 395708 Eklenti 395709 Eklenti 395710 Eklenti 395711 |
Kıymayın Sabriye ye a dostlarrr :D
Tömürcek kardeş yeni bitkilerin hayırlı uğurlu olsun. Bol çiçeklerini gör inşallah. Itırımı bu gün yeni yuvasına alışması için saksısına ektim. Paskalyalar diğer kardeşleri ile beraber saksıda ki yerini aldı. Sedumlar da rahat rahat büyüyebilsinler diye kendilerine tahsis edilen saksılarına kuruldular. :) telgraf kurdele çiçeği ile kardeş kardeş yaşar diye umud edip aynı saksıya yerleştirildi. Abilerine duacıyız. :) İki üç hafta önce bende teyzemden bir Sabriye (e. milli ) almıştım. Bu gün diğer saksıların toprak değişimini yaparken onunda saksısını değiştirdim. Baktım ki gayet güzel köklenmiş. Bu kadar çabuk olacağını ummuyordum. Mügem hanım fazla beklemeyecek :))) |
5 Eklenti(ler)
Canım paskalyam yine bu sene de allarını giyecek gelinler gibi ;) Hem siteden hem akrabalardan hem konu komşudan okadar çok kişiye çelik fide verdim ki 1 kökle dünya kadar insanı sevindirdim tabi ben hepsinden çok sevindim ;) Bu da bu kışa girerken diktiğim paskalya tomurcuk bile yaptı :p
Eklenti 395712 Eklenti 395713 Eklenti 395714 Eklenti 395715 Eklenti 395716 |
4 Eklenti(ler)
Ve onbir aylarım ;) Maşallah şahlandılar bu sene :D Çok iştahlılar seneye daha çok tohum ekip daha çok fide yetiştiricem inşallah :p
Eklenti 395717 Eklenti 395718 Eklenti 395719 Eklenti 395720 |
5 Eklenti(ler)
Yine geçen hafta çiçekçiden aldığım katlı cam güzellerim beyaza bayıldım kartopu gibi :p Diğerleri daha ufak büyümeye çalışıyolar inşallah abilerini üzmezler ;)
Eklenti 395736 Eklenti 395737 Eklenti 395738 Eklenti 395739 Eklenti 395740 |
3 Eklenti(ler)
Ortancalarımda bu sene geçen senekine göre daha çok tomurcuk var bakalım nasıl açıcaklar ;) Okadar çok seviyorum ki ortancayı :p
Eklenti 395752 Eklenti 395753 Eklenti 395754 |
4 Eklenti(ler)
Bu çiçekleri çarşıdan aldım çiçekçi yer orkidesi dedi çok hoşuma gittiler kohleranın çiçeğine benzettim ;) Ayrıca sarı olanın deseni hanım çantasına benziyor :p
Eklenti 395768 Eklenti 395769 Eklenti 395770 Eklenti 395771 |
3 Eklenti(ler)
Tenekedeki limonun havalar ısınınca yapraklanmaya, büyümeye başladı ;)
Eklenti 395785 Eklenti 395786 Eklenti 395787 |
5 Eklenti(ler)
Elma kurdunun verdiği kış ortancam ama açmadı bu kışın artık önümüzdeki kışa ;) Kışa girerken ananemden karanfil çeliği almıştım köklensinler diye tenekenin kenarına sokuşturmuştum kar kış demediler köklendiler ;) Biri açtı bile diğeri de katmerli bordo oda tomurcuk yapıcak yakında boyunu baya uzattı :p
Eklenti 395793 Eklenti 395794 Eklenti 395795 Eklenti 395796 Eklenti 395797 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:43. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025