agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   bay tömürcek / Balkon, Ev (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/28624.htm)

bay tömürcek 26-04-2013 20:51

5 Eklenti(ler)
Sardunyalarımla muhabbetlerimi budadım kepkel kaldılar ama budamayınca güzel açmıyolar ;) Bu da geçen kıştan kalma petunya suyun içinde bekliyodu çiçek açıp beni utandırdı büyüyor da suyun içinde bende dikmicem toprağa bakalım nekadar yaşıcak suyun içinde hoşuma gitti böyle :p

Eklenti 395803

Eklenti 395804

Eklenti 395805

Eklenti 395806

Eklenti 395807

bay tömürcek 26-04-2013 20:58

3 Eklenti(ler)
Galam çiçek açıyor ;) Bir sürü tomurcuğu var yerdeyken gölgede böyle iştahlı olmuyordu bu sene çok neşeli :p

Eklenti 395821

Eklenti 395822

Eklenti 395823

bay tömürcek 26-04-2013 21:05

5 Eklenti(ler)
Şey içeri geçsek mi dışarda üşüdüm de ben ;) Aa içerde de çiçekler varmıışş :D Arap saçım okadar güzel oldu kii canan ablama (papağan) gönülden teşekkür ederim :p Bayılıyorum arap saçına ;)

Eklenti 395843

Eklenti 395844

Eklenti 395845

Eklenti 395846

Eklenti 395847

bay tömürcek 26-04-2013 21:11

4 Eklenti(ler)
Kohleram çıldırmış olmalıı :D Maşallah heryeri tomurcuk okadar çoklar ki :D Bikaç ta yavrusu var açmasını sabırsızlıkla bekliyorum :p Bu da 1 ay önce diktiğim mum çiçeğim sağdakini komşuya vermiştim hemen hemen 50 cm olmuş bakamıcam sardırcak yerim yok dedi bana verdi çok sevindim bakıp büyütmüş :p Soldakini de ben köklendirmiştim yanına diktim sürgünü var bakalım ;)

Eklenti 395849

Eklenti 395850

Eklenti 395851

Eklenti 395852

bay tömürcek 26-04-2013 21:17

4 Eklenti(ler)
İçeri girdik ama sabriyeler biz dışarda kaldık dediler ;) Sabriyelerimi sabah güneşi alan pencereye yerleştirdim çok mutlular :p Ve dolabımın üstündeki telgrafım tahminen 1 metreyi buldu burayı pek bi sevdi bu sene dışarıya çıkarmıcam ;)

Eklenti 395853

Eklenti 395854

Eklenti 395855

Eklenti 395856

bay tömürcek 26-04-2013 21:22

4 Eklenti(ler)
Siteden bi abimin gönderdiği kaktüslerim okadar çok göndermiş ki saolsun sayesinde kaktüs koleksiyonum oldu inşallah zayiatsız tutarlar ;) En son fotodakilerde kaktüslerle beraber geldi sağdaki saksıdaki tek olan atlas ondan eminim de soldakiler atlas mı bilemedim :p

Eklenti 395857

Eklenti 395858

Eklenti 395859

Eklenti 395860

bay tömürcek 26-04-2013 21:27

4 Eklenti(ler)
Timur abimin ( ıldır ) gönderdiği peperomiam büyüdü ;) Ve mum çiçeğim tomurcuk yaptı inşallah bu sene açar dökülmesinden korkuyorum :)

Eklenti 395866

Eklenti 395867

Eklenti 395868

Eklenti 395869

bay tömürcek 26-04-2013 21:33

5 Eklenti(ler)
Şerife ablamın (tuya) Gönderdiği mum çiçeğim iki yerinden sürgün verdi çok seviyorum mum çiçeğini inşallah çabuk açar ;) Difenbahyam kurudu derken ortasından yeni yaprak çıkararak yaşadığını ispatladı :p

Eklenti 395875

Eklenti 395876

Eklenti 395877

Eklenti 395878

Eklenti 395879

Cymbelina 26-04-2013 21:36

Tömürcekciğim öyle güzel resimler koymuşsun ki, hem onlara bakarken hem de yazılanları okurken mesajımda yazacaklarımı unuttum, cidden:)

Çiçeklerinin sana verdiği mutluluk, sana verdikleri neşe hissiyatı sözlerinden bize geçiyor, hep mutlu ol Pikaçumuzsun sen bizim:)

Görülen o ki, Sabriye'nin ünü almış başını gidiyor, 81 ilde yakında senin Sabriye'nin yavruları olacak;) Dımdıklı lafını ilk kez duydum;) hoşmuş. Ancak güvenilir kaynaklardan duyduğumuza göre, sayfanda sadece Sabriye adının geçmesine Cevdet çok bozulmaya başlamış, O Sabriye'nin saçını başını yolacağım, pabucum dama atıldı" diyormuş, tikat et derim:)

Yoncalarınla da havanı basmışsın, maaşallah, çok hoşuma gidiyor, içim gitti. O kelebek gibi koyu renkli hep aklımda, o pembe çiçekliden eskiden bizimde vardı, o da çok hoş.

Resimlerinle mest olduk, Nazarımız değmesin, maaşallah hepsine. Beyaz cam güzelinin altındaki resimde minik güle benzeyen iki çiçek de mi cam güzeli? Hiç öyle görmemiştim eğer o ise.

bay tömürcek 26-04-2013 21:38

5 Eklenti(ler)
İnci menekşem açtı çok güzel gözüküyor yaa maşallah :D Yavrularımın bir kısmı ve yavrulayan yapraklarımın sadece 3 tanesi numunelik koydum 3 tanecik :D

Eklenti 395891

Eklenti 395892

Eklenti 395893

Eklenti 395894

Eklenti 395895

Cymbelina 26-04-2013 21:45

Dağçiçeği, bacım görüyorsun ya bu çocuk bizi çatlatacak valla, olmaz ki bu kadar da böyle imrendirilmez insan:) O 691. resim miydi, yanyana sardunyalar hem de bir sürü, heh onu gördüm oturdugum yerden düşeyazdım:dilli:

Sen, ben ve Ranacığım şart oldu bizim bu Pikaçu'yu ziyarete gitmemiz, elimizi öptürelim:dilli::D Şeker verip kandıralım onu, o dizi dizi sardunyalardan birer tane alırız:) Çok hain planlarım var;) Zaten o kadar bonkör ki, şekere bile gerek kalmaz;)

bay tömürcek 26-04-2013 21:45

5 Eklenti(ler)
Ve son olarak ta 1 ay önce tomurcuğu üstünde açelya almıştım şimdi o mükemmel çiçeklerini sergilemekle meşgul ;) Hiç açelyalarım olmuyordu kendimce bişeyler uyguluyorum bu sefer buna, şuan gayet mutlu hatta yeni yapraklarını çok güzel çıkardı galiba limon tuzları elma sirkeleri maden suları fayda etti meşrubat manyağı yaptım bunu :D

Eklenti 395906

Eklenti 395907

Eklenti 395908

Eklenti 395909

Eklenti 395910

bay tömürcek 26-04-2013 21:55

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi dağçiçeği (Mesaj 1145097)
Kıymayın Sabriye ye a dostlarrr :D
Tömürcek kardeş yeni bitkilerin hayırlı uğurlu olsun. Bol çiçeklerini gör inşallah.
Itırımı bu gün yeni yuvasına alışması için saksısına ektim. Paskalyalar diğer kardeşleri ile beraber saksıda ki yerini aldı. Sedumlar da rahat rahat büyüyebilsinler diye kendilerine tahsis edilen saksılarına kuruldular. telgraf kurdele çiçeği ile kardeş kardeş yaşar diye umud edip aynı saksıya yerleştirildi. Abilerine duacıyız.
İki üç hafta önce bende teyzemden bir Sabriye (e. milli ) almıştım. Bu gün diğer saksıların toprak değişimini yaparken onunda saksısını değiştirdim. Baktım ki gayet güzel köklenmiş. Bu kadar çabuk olacağını ummuyordum. Mügem hanım fazla beklemeyecek ))

Teşekkür ederim dağçiçeği ablacım çiçeklerini de dikmişsin hadi hayırlı uğurlu bereketli olsun ben tembihledim onlara ablamı üzmeyin sakın dedim söz verdiler ama belli de olmaz :p Telgraf kurdeleyle uyumlu olur yeterki ışığı bol olsun ablam e.milii de çabucak kökleniyor zaten çok sorunsuz bi çiçek ;) Güle güle büyüt hepsini ablacım ;)

bay tömürcek 26-04-2013 22:04

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Cymbelina (Mesaj 1145207)
Tömürcekciğim öyle güzel resimler koymuşsun ki, hem onlara bakarken hem de yazılanları okurken mesajımda yazacaklarımı unuttum, cidden

Çiçeklerinin sana verdiği mutluluk, sana verdikleri neşe hissiyatı sözlerinden bize geçiyor, hep mutlu ol Pikaçumuzsun sen bizim

Görülen o ki, Sabriye'nin ünü almış başını gidiyor, 81 ilde yakında senin Sabriye'nin yavruları olacak;) Dımdıklı lafını ilk kez duydum hoşmuş. Ancak güvenilir kaynaklardan duyduğumuza göre, sayfanda sadece Sabriye adının geçmesine Cevdet çok bozulmaya başlamış, O Sabriye'nin saçını başını yolacağım, pabucum dama atıldı" diyormuş, tikat et derim

Yoncalarınla da havanı basmışsın, maaşallah, çok hoşuma gidiyor, içim gitti. O kelebek gibi koyu renkli hep aklımda, o pembe çiçekliden eskiden bizimde vardı, o da çok hoş.

Resimlerinle mest olduk, Nazarımız değmesin, maaşallah hepsine. Beyaz cam güzelinin altındaki resimde minik güle benzeyen iki çiçek de mi cam güzeli? Hiç öyle görmemiştim eğer o ise.

Ah cymbelina ablam sen nerelerdesin şükür kavuşturana çiçeklerimi beğenmene çok sevindim çiçekler bana öyle mutluluk veriyor ki ablacım onlar olmazsa yaşamın bi anlamı kalmaz sanırım ;)

Sabriyelerim çok şehir gezdi umarım yaşıyorlardır hepsi. Ah cymbelina ablam sen başıma geleni bilmiyon cevdet dedin ya saçını yolcak sabriyenin diye, cevdetin yerinden kalkmaya hali mi kaldı karnı burnunda! Şaşırdın dimi ablacım valla bende çok şaşırdım aslında benim cevdetim cevriyeymiş nasıl anlamadım cinsiyetini hala aklım almıyor çok şaşırdım ve bunu 1 hafta önce öğrendim daha... şimdi piti piti bebeklerimiz olcak çok yakında babannem patik örmeye başladı bile :D

Yoncalarım çok güzel oldular çiçek açmaya da başladılar eğer o mor yoncadan istersen yapakları kuruyunca yumrularından göndereyim sana cymbelina abla heralde yumrusu vardır fazladan ;) Beyaz cam güzelinin altındakilerde kırmızıyla turuncuda cam güzeli ablacım daha renkleri var da harçlık bitti :D

bay tömürcek 26-04-2013 22:07

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Cymbelina (Mesaj 1145218)
Dağçiçeği, bacım görüyorsun ya bu çocuk bizi çatlatacak valla, olmaz ki bu kadar da böyle imrendirilmez insan O 691. resim miydi, yanyana sardunyalar hem de bir sürü, heh onu gördüm oturdugum yerden düşeyazdım

Sen, ben ve Ranacığım şart oldu bizim bu Pikaçu'yu ziyarete gitmemiz, elimizi öptürelim Şeker verip kandıralım onu, o dizi dizi sardunyalardan birer tane alırız Çok hain planlarım var Zaten o kadar bonkör ki, şekere bile gerek kalmaz

Ablacım sardunyalarım 20 teneke 11 teneke de sakız var :D Buyrun gelin ablacım götürebildiğiniz sizin olsun ama öle ucuz şeker istemem fındıklı akide istiyorum :D ( kendimi babannem gibi hissettim ben çarşıya giderken bazen bana gelirken akide şekeri al der de :D)

bay tömürcek 26-04-2013 22:22

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Cymbelina (Mesaj 1145244)
Ay dur şu an şoktayım!!! Yeminle!!!

Cevdet.....!!!! hayır bunu kabul edemem!

Okuyamadım ya, hem şoktan hem de kahkaha atmaktan... dur bir daha okuyacağım....Çok ağır geldi bu:D

Ablacım kedi de sorun yok sorun bende nasıl anlayamadım cinsiyetini yıllardır kedi bakarım sokaktan cinsiyetine bakıp ona buna veririm okadar anlarım yani ama cevdetim nasıl oldu da böle anlayamadım hala şaşıyorum ve bunu 1 hafta önce anladım ama hala ne yazık ki cevdet diye seslenip oğlum diye seviyoruz :D

Şu gözlükleri ben boşuna yük ediyorum halim ağa gibi burnumun ucunu göremiyorum hayvancağız aylardır oğlum diye sevildi erkek ismi takıldı benim yüzümden :D Hikmet fikret ismet falan olsaydı bari hiç olmazsa onlar hem erkeğe hem kıza koyuluyor :D

Tuğçe 26-04-2013 22:28

Bahar geldi, sınav bitti, senin sayfan yine renklendi desene :) Açelyaya ne yaptın ne ettin de bu hale getirdin, nedir bu meşrubatların hikmeti :D İnci menekşen, sabriyelerin yine çok hoşlar. Yoncaları mı söylesem, onbir ayları mı söylesem bilemedim. Hepsi birbirinden güzel. Biraz da bahçedeki diğer misafirlerden bahsetsene, ne oldu civcivler? (tavuk demeliyim sanırım artık :D )

Cymbelina 26-04-2013 22:32

Şu an ne diyeceğimi bilemiyorum....Çok değişik duygular içindeyim ve inan ciddiyim. Gülen surat filan yapamam.

yani gülüyorum bir yandan ama şu an çok şaşkınım. Yılın magazin bombasından da bomba birşey bu. Biraz da kızgın gibiyim, böyle kızgın kumlardan daha da kızgın denizlere atlar gibi bir ruh haline soktun beni...

Kabul edemiyorum, anlı şanlı Cevdet...İyi de sen de yani Tömürcek, insan anlamaz mı, ne bileyim nasıl anlaşılır ben bilemem kedim yok ama. Hamile değildir, o gazdır gaz:dilli::D Lütfen ya, şoka soktun beni:)

Cevriye filan deme, çok kızdım şu an, neden bilmiyorum ama o isim değişmeyecek, o kadar:) eskilerde bazı erkek isimleri kadınlara da verilirdi, Fikret filan. Cevdet'in adı değişmesin bari. Baba da belli değil, ortalıkta yoktur Allah bilir. Tabi saldın sokaklara onu, insan nerede bir bakar. Neyse, yapacak birşey yok.

Konuyu değiştireyim bari, cam güzellerin o ikinci resimdekiler katmerli ya da değişik cins sanırım, öyle gül goncası gibi çok tatlı çıkmışlar.

Akide sevdiğini bilmiyordum, artık bizim çocuklugumuzdaki akidelerden kaldı mı bilmem, bana rahmetli anneannemi ve İstanbul'u hatırlattı bu sözlerin. Fındıklı akide sözümüz olsun sana o zaman:)

bay tömürcek 26-04-2013 22:35

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Tuğçe (Mesaj 1145258)
Bahar geldi, sınav bitti, senin sayfan yine renklendi desene Açelyaya ne yaptın ne ettin de bu hale getirdin, nedir bu meşrubatların hikmeti :D İnci menekşen, sabriyelerin yine çok hoşlar. Yoncaları mı söylesem, onbir ayları mı söylesem bilemedim. Hepsi birbirinden güzel. Biraz da bahçedeki diğer misafirlerden bahsetsene, ne oldu civcivler? (tavuk demeliyim sanırım artık :D )

Açelyaya 15 gün aralıklarla biraz limon tuzlu su biraz elma sirkeli su biraz sade maden suyu verdim sarhoş oldu ondan böyle açtı kafası güzel yoksa aklı başında olsa böyle açmaz :D Haa bid kuzeye bakan pencere dışında duruyor hiç güneş değmiyor üstüne ama bol aydınlık ve toprağı kurumadan sürekli suluyorum. Tavuklarım maşallah çok iyi civcivlerim 1 aydır ötüyor 19 taneden sadece 6 tane piliç var diğer hepsi horoz :D 3 tane ördek yatırdım kuluçkaya 1 tane tavuk yatırdım çıkımları bekliyorum şimdi hayvanlarım diye ayfa açmayı düşünüyorum da bakalım nezaman ;)

Cymbelina 26-04-2013 22:38

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1145251)
Ablacım kedi de sorun yok sorun bende nasıl anlayamadım cinsiyetini yıllardır kedi bakarım sokaktan cinsiyetine bakıp ona buna veririm okadar anlarım yani ama cevdetim nasıl oldu da böle anlayamadım hala şaşıyorum ve bunu 1 hafta önce anladım ama hala ne yazık ki cevdet diye seslenip oğlum diye seviyoruz

Şu gözlükleri ben boşuna yük ediyorum halim ağa gibi burnumun ucunu göremiyorum hayvancağız aylardır oğlum diye sevildi erkek ismi takıldı benim yüzümden :D Hikmet fikret ismet falan olsaydı bari hiç olmazsa onlar hem erkeğe hem kıza koyuluyor

Kalp kalbe karşıdır, kalbimiz temizmiş bak Pikaçucugum aynı anda aynı şeyi yazmışız:) İsim aynı kalsın, hayvancağız cinsiyet ameliyatı olmadı ki değiştirelim:dilli: Ama şoklardayım halen, pisikolocik destek almamız şart oldu:) Bizim kızlar da çok şaşıracak, tepkilere hazırlıklı ol derim:) Bu bahsi de burada kapatayım - şimdilik;)

Tuğçe 26-04-2013 22:39

Bu taraf bitti bir de o tarafa el atayım diyorsun yani :D Sen de haklısın tabi bu sayfa bu kadar yükü kaldırmaz, ayrı bir sayfayı hak ediyorlar kesinlikle :D

bay tömürcek 26-04-2013 22:45

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Cymbelina (Mesaj 1145259)
Şu an ne diyeceğimi bilemiyorum....Çok değişik duygular içindeyim ve inan ciddiyim. Gülen surat filan yapamam.

yani gülüyorum bir yandan ama şu an çok şaşkınım. Yılın magazin bombasından da bomba birşey bu. Biraz da kızgın gibiyim, böyle kızgın kumlardan daha da kızgın denizlere atlar gibi bir ruh haline soktun beni...

Kabul edemiyorum, anlı şanlı Cevdet...İyi de sen de yani Tömürcek, insan anlamaz mı, ne bileyim nasıl anlaşılır ben bilemem kedim yok ama. Hamile değildir, o gazdır gaz Lütfen ya, şoka soktun beni

Cevriye filan deme, çok kızdım şu an, neden bilmiyorum ama o isim değişmeyecek, o kadar eskilerde bazı erkek isimleri kadınlara da verilirdi, Fikret filan. Cevdet'in adı değişmesin bari. Baba da belli değil, ortalıkta yoktur Allah bilir. Tabi saldın sokaklara onu, insan nerede bir bakar. Neyse, yapacak birşey yok.

Konuyu değiştireyim bari, cam güzellerin o ikinci resimdekiler katmerli ya da değişik cins sanırım, öyle gül goncası gibi çok tatlı çıkmışlar.

Akide sevdiğini bilmiyordum, artık bizim çocuklugumuzdaki akidelerden kaldı mı bilmem, bana rahmetli anneannemi ve İstanbul'u hatırlattı bu sözlerin. Fındıklı akide sözümüz olsun sana o zaman

Ablacım mesajını alıntı yapınca mecbur smileyleri siliyorum ben gülemiyorum çünkü silmezsem :D Ablacım duygularını gayet net anlıyorum çünkü bende yaşadım 1hafta önce o duyguları ve cevdetin ismi değişmicek cevdetim hala anlı şanlı cevdet görün nasıl analık yapıp yavrularını büyütücek o ;) Baba belli tenzile yengenin kedisi ama şimdi ortalıklarda yok dediğin gibi damat hain çıktı :D

O cam güzelleri katlılarından ablacım gül gibi açıyor katlıları beyaz da katmerli farkettiysen. Akideye bayılırım gerçekten cymbelina abla ve hala o eski fındıklı akidelerden var kuruyemişçilerde şekerlemecilerde :) Bak sözü unutmak yok ablacım şekerimi isterim ben ;)

Rana+miraç 26-04-2013 23:03

Şaşkınlıktan ne diyeceğimi bilmiyorum .Bir müddet posttravmatik stres bozukluğu tedavisi alacağım. Tömürcek ,Cevdeti büyük kedilerin sıkıştırıp dövdüklerini yazdığında şüphelenmeliydik .

Şimdi bebekler geliyor bez masrafı, mama parası tasarruf gerek. Bir kamyonla sardunyaları ziyaret etmeli ve tömürceğin su faturasını azaltmak amacıyla bazılarını evlat edinmeliyiz.

Ayrıca komşunun bakamayıp geri verdiği mum çiçeği de pek bir mahzun. Allah sahibine bağışlasın.

Cymbelina 26-04-2013 23:07

Demiyem demiyem diyordum ama yok diyem:)

Olmaz öyle, ben DNA testi isterim arkadaş! Saldın gül gibi Cevdet'i ortalığa sokaklara, sonra da... Devir kötü, devir, ortalık her tür kötü niyetli canlıdan geçilmiyor, bırak insanı. Tenzile Yenge'ye dava açıciiz:dilli:, yok öyle yağma, kedisine sahip çıkaydı o da, biz yandık başkaları yanmasın, ibret olsun. Siz de tiz zamanda Cevdet'i daha yaşlı biriyle, şöyle sahip çıkacak babacan biriyle başgöz edin, çocukları da korusun o da. Neyse, Türk filmi dadunda bu serüvenimiz burada sona eriyor:)

bay tömürcek 26-04-2013 23:10

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Rana+miraç (Mesaj 1145282)
Şaşkınlıktan ne diyeceğimi bilmiyorum .Bir müddet posttravmatik stres bozukluğu tedavisi alacağım. Tömürcek ,Cevdeti büyük kedilerin sıkıştırıp dövdüklerini yazdığında şüphelenmeliydik .

Şimdi bebekler geliyor bez masrafı, mama parası tasarruf gerek. Bir kamyonla sardunyaları ziyaret etmeli ve tömürceğin su faturasını azaltmak amacıyla bazılarını evlat edinmeliyiz.

Ayrıca komşunun bakamayıp geri verdiği mum çiçeği de pek bir mahzun. Allah sahibine bağışlasın.

Ablacım bir de iyi tarafından bakalım bebeklerimiz olucak ;) Evet ozaman hiç te anlamadık kediler sürekli cevdetin peşinde insanın aklına gelmez mi ya valla gelmedi hep dövüyolar zannettik hatta geceleri hep kilere koyuyodum ama olan olmuş :)

Su masrafı hiç olmuyor ablacım evin önünde kuyumuz var da çiçeklerimi kuyu suyuyla suluyorum genelde :p Komşu bakamam dedi verdi bende memnuniyetle geri aldım tabi yani Allah sahibine geri bağışladı ;) Ama sen diyosan ki ben mum çiçeği istiyorum seve seve paylaşırım ablacım bitane yedekte var :p

Cymbelina 26-04-2013 23:15

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Rana+miraç (Mesaj 1145282)

Aynen, laf aramızda, ben de zati o mevzuyu okuduğumda böyle biraz hafiften bir tedirgin olmuştum,hafiften böyle bir işkillendim, heyhaaat, çok geç kaldık, bu çocuk da sınavdı filan o da tabi haklı, hangi birine yetişsin ama. Tenzile Yenge ödesin yeni masrafları, mağduruz, olmaz böyle. Yenge dedik bağrımıza bastık, heyvanına sahip çıkmadı, olur mu arkadaş:dilli:

Ranacığım kamyon derken? Bir kamyon akide mi götüreceğiz? :dilli::D Tanıdık bir şekerciden taksit yaptıralım bari. Dönüşte de aynı kamyona sardunyaları koyarız:D

bay tömürcek 26-04-2013 23:15

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Cymbelina (Mesaj 1145283)
Demiyem demiyem diyordum ama yok diyem

Olmaz öyle, ben DNA testi isterim arkadaş! Saldın gül gibi Cevdet'i ortalığa sokaklara, sonra da... Devir kötü, devir, ortalık her tür kötü niyetli canlıdan geçilmiyor, bırak insanı. Tenzile Yenge'ye dava açıciiz, yok öyle yağma, kedisine sahip çıkaydı o da, biz yandık başkaları yanmasın, ibret olsun. Siz de tiz zamanda Cevdet'i daha yaşlı biriyle, şöyle sahip çıkacak babacan biriyle başgöz edin, çocukları da korusun o da. Neyse, Türk filmi dadunda bu serüvenimiz burada sona eriyor

Ablacım yerlere yattım yeminle hele şu cevdeti yaşlı biriyle başgöz edin lafını duyunca benim film koptu :D Ozaman öteki mahalledeki naciye yengenin kedisiyle everelim biz bunu çünkü naciye yengenin kedisi artık bastonsuz gezemiyo bütün gün balkonun mermerinde oturuyo oturduğu yerden yavrulara göz kulak olur :D Ama sabırsızlıkla bekliyorum yavruları çok merak ediyorum ;)

Rana+miraç 26-04-2013 23:25

Bu sene ben de bir sürü sardunya diktim . İnşallah seninkiler gibi bol çiçekli olurlar. Kuyu suyu daha sert olabilir ama demek çiçekler için iyi geliyor.

Mum çiçeği teklifin için teşekkürler. Ben bir şey ima etmemiştim aslında (!) . Benim mum çiçeğim var bu fazla diyorsan ,büyük fedakarlık yapıp (!) çiçeği kabul edebilirim. benim için ayır inşallah uygun zamanda alırım

Cymbelina 26-04-2013 23:28

O kadar da değil, bastonlu kediyi ne yapalım?:dilli::D onun kendine hayrı yok, Cevdetciğimize gene biri musallat olursa onu kim koruyacak? Gülüyorum bir yandan da ya, yattığı yerden bastonla çocuklara bakan yaşlı bir kedi - fantastik roman:))) Sizin ev ve bahçe çok acayip, masalsı bir yer ya, en kısa zamanda gelip görmemiz lazım:)

tekrar okudum, Naciye yenge:)))

Rana+miraç 26-04-2013 23:30

Tenzile yengenin yakışıklı kedisini suçlayıp, naciyenin kedisinden yaşlı diye şüphelenmiyorsunuz ama kızı ucuza getirmek için naciyenin uyuz kedisi yapmasın bu dümeni ?

Kamyon derken şekerleri düşündüm tabiiki cymbelina .Yoksa kamyona o güzelim çiçekleri yüklemeyi hiiiç düşünmedim.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:55.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025