agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   bay tömürcek / Balkon, Ev (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/28624.htm)

bay tömürcek 25-03-2013 16:38

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi melih500 (Mesaj 1126490)
bayıldım ariyedden gözüm çıktı :DDDD

Merak etme melih nazar duası okudum hepsine bişe olmaz :D:D

bay tömürcek 25-03-2013 16:39

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi rukiyeözgür (Mesaj 1126771)
Nergislere bayıldım canım maşallah..Sınav nasıldı?

Beğenmene çok sevindim rukiye ablacım teşekkür ederim ;) Sınavda süreyi dikkatli kullanamadım zor da geldi doğrusu sonucunu bekliyorum bakalım :o

rukiyeözgür 25-03-2013 22:37

Hayırlısı olsun canım ikinci sınava asıl sen o daha iyi puan getiriyor..Nergislerin fiyatları nasıl Tömürcek? Uygun mu?

bay tömürcek 26-03-2013 09:02

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi rukiyeözgür (Mesaj 1127273)
Hayırlısı olsun canım ikinci sınava asıl sen o daha iyi puan getiriyor..Nergislerin fiyatları nasıl Tömürcek? Uygun mu?

Evet rukiye abla 2. sınav daha önemli ona daha fazla çalışıcam ;) Nergisler uygun ablacım o tekli olanlar 2 tl, biraz büyük saksıda olanlar var onlar 3 lü veya 4 lü oluyor onlar da 5 tl :p

bay tömürcek 26-03-2013 09:05

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi melih500 (Mesaj 1126490)
bayıldım ariyedden gözüm çıktı :DDDD

Melih senin göz göz değil dün akşam bütün o beğendiğim nergislerim camdan aşağı düştüler balkona :( Ama Allah'tan bişey olmamışlar kırılma falan yok sadece toprakları dökülmüş onları da hallettim bu sabah akşam çok fırtına oldu yataktan bi fırladım camda nergisler yok bi 5 dk bakamadım hayal kırıklığı yaşarım diye ama bişey olmamışlar bereket :dilli::p

melih500 26-03-2013 09:55

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1127384)
Melih senin göz göz değil dün akşam bütün o beğendiğim nergislerim camdan aşağı düştüler balkona :( Ama Allah'tan bişey olmamışlar kırılma falan yok sadece toprakları dökülmüş onları da hallettim bu sabah akşam çok fırtına oldu yataktan bi fırladım camda nergisler yok bi 5 dk bakamadım hayal kırıklığı yaşarım diye ama bişey olmamışlar bereket :dilli::p

Gerçekden benim çok göz ettiğimi söylerler o kadarda maşşallah dedim :p Neyse ki kurtarmışsın sen onları koli bandıyla sabitle bence :D

bay tömürcek 26-03-2013 10:21

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi melih500 (Mesaj 1127408)
Gerçekden benim çok göz ettiğimi söylerler o kadarda maşşallah dedim :p Neyse ki kurtarmışsın sen onları koli bandıyla sabitle bence :D

Doğru söylüyolar buna bende inandım artık çünkü hiç alakası olmayan biyerden aşağı düştüler :eek: Ama dediğin gibi bişeyler yapıp sabitlemem lazım bu sefer de kuş falan konar üstüne çiçeklerini kırar :D En iyisi okutmak :D

ıldır 26-03-2013 14:21

Merhaba..

Nergislerine bayıldım..Ama rüzgar atmış onları yere..İnşallah dallarında zarar yoktur..Toparlarlar kendılerını... Bu arada zamanımı bilmiyorum ama benım muhabbet cıcegını dıkme vaktı geldımıı....İnşallah rüzgar ona zarar vermemiştir...Bol çiçekli günlere....

bay tömürcek 26-03-2013 17:58

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ıldır (Mesaj 1127512)
Nergislerine bayıldım..Ama rüzgar atmış onları yere..İnşallah dallarında zarar yoktur..Toparlarlar kendılerını... Bu arada zamanımı bilmiyorum ama benım muhabbet cıcegını dıkme vaktı geldımıı....İnşallah rüzgar ona zarar vermemiştir...Bol çiçekli günlere....

Merhaba timur abicim ;) Evet nergislerim rüzgardan devrildiler gece fırtına olunca koştum dışarı ama yetişemedim :) Allahtan bi zarar yok kırılma falan sadece toprakları dökülmüş onları da sabah hallettim ;) Abicim daha burda havalar soğuk muhabbetler evde çıkarmadım dışarı çıkarıp budayayım sen zaten aklımdasın abi hiç dert etme ama daha 1 ayı bulur dikilmeleri :)

Elma Kurdu 26-03-2013 19:53

Enes ne yaptın öyle :D nergise kafayı taktın demiştim de haklıymışım meğer :D Ne kokar şimdi of off :D

bay tömürcek 26-03-2013 19:56

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Elma Kurdu (Mesaj 1127696)
Enes ne yaptın öyle :D nergise kafayı taktın demiştim de haklıymışım meğer :D Ne kokar şimdi of off :D

Oo elma kurducum sen nerelerdesin nezamandır yoktun ;) Evet nergislere kafayı taktım demiştim ya fena taktım ve nergislerle yetinmeyip soğanlılara sardım şimdi çiçekçiden glayöl soğanı alcam 7 renk gelmiş her renkten alcam :p

Elma Kurdu 26-03-2013 20:05

Ben Vınn mağduru bir kulum. Bitince yükletene kadar beklemekteyim. Bu arada ben yokken ne çok soran olmuş beni (!) :D
Evet Kamelya' da bahar soğanları vardı. :)
Ben şimdilik izlemedeyim. :D

bay tömürcek 26-03-2013 20:07

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Elma Kurdu (Mesaj 1127704)
Ben Vınn mağduru bir kulum. Bitince yükletene kadar beklemekteyim. Bu arada ben yokken ne çok soran olmuş beni (!) :D
Evet Kamelya' da bahar soğanları vardı. :)
Ben şimdilik izlemedeyim. :D

Ben alıcam onlardan izlemekle yetinemiyorum :p Sayısını unuttum valla :D

fund@ 26-03-2013 20:44

Enes nerede senin bu çiçekçi..baya çok çeşit var mı? benim sakarya da en çok yaşadığım sıkıntı kaktüs ve sukulent satışının az olması..:(en nadir satılan türlere kafayı takmışım bir kere..bazen migrosta bazen de koçtaşta birşeyler bulabiliyorum..

bay tömürcek 26-03-2013 20:56

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi fund@ (Mesaj 1127735)
Enes nerede senin bu çiçekçi..baya çok çeşit var mı? benim sakarya da en çok yaşadığım sıkıntı kaktüs ve sukulent satışının az olması..:(en nadir satılan türlere kafayı takmışım bir kere..bazen migrosta bazen de koçtaşta birşeyler bulabiliyorum..

Ablacım benim çiçekçi dar sokakta çamaşryum varya onun hemen yanındaki sokağa gir sokağın sonunda kamelya çiçekçilik var o ama kaktüs sukulent yok galiba bakmadım dikkatimi çekmedi ;) Kaktüsler en çok bu Atatürk i.ö.o sırasındaki çiçekçilerde var funda abla hani Hilmi kayının karşısından serdivan minibüsleri kalkıyo ya o sokakta baya çiçekçi var ve kaktüsler çok çeşit oluyor her baktığımda, ama türleri ne hiç bir fikrim yok belki sende olan türlerdir ama bakmanı tavsiye ederim ablacım :p

fund@ 26-03-2013 21:03

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1127745)
Ablacım benim çiçekçi dar sokakta çamaşryum varya onun hemen yanındaki sokağa gir sokağın sonunda kamelya çiçekçilik var o ama kaktüs sukulent yok galiba bakmadım dikkatimi çekmedi ;) Kaktüsler en çok bu Atatürk i.ö.o sırasındaki çiçekçilerde var funda abla hani Hilmi kayının karşısından serdivan minibüsleri kalkıyo ya o sokakta baya çiçekçi var ve kaktüsler çok çeşit oluyor her baktığımda, ama türleri ne hiç bir fikrim yok belki sende olan türlerdir ama bakmanı tavsiye ederim ablacım :p

kamelya çiçekçiliği biliyorum, ara sıra saksı almak için gidiyorum ben de, ama kaktüs pek satmıyor..aşılı birkaç kaktüs görüyorum her zaman orda. dediğin yere bir bakayım belki bir şeyler bulurum.

bay tömürcek 26-03-2013 21:04

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi fund@ (Mesaj 1127747)
kamelya çiçekçiliği biliyorum, ara sıra saksı almak için gidiyorum ben de, ama kaktüs pek satmıyor..aşılı birkaç kaktüs görüyorum her zaman orda. dediğin yere bir bakayım belki bir şeyler bulurum.

Evet funda abla o dediğim sokakta yanılmıyorsam 3 tani çiçekçi var dükkan ama :) Onlarda genelde çeşit çeşit kaktüsler oluyor bi bakmanı tavsiye ederim :)

rukiyeözgür 27-03-2013 22:17

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1127379)
Evet rukiye abla 2. sınav daha önemli ona daha fazla çalışıcam ;) Nergisler uygun ablacım o tekli olanlar 2 tl, biraz büyük saksıda olanlar var onlar 3 lü veya 4 lü oluyor onlar da 5 tl :p

Ay çok iyiymiş canım :( Kasabada oturmanın kötü yönlerinden biri işte ne çiçekçi var ne bir şey :(

bay tömürcek 28-03-2013 13:45

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi rukiyeözgür (Mesaj 1128427)
Ay çok iyiymiş canım :( Kasabada oturmanın kötü yönlerinden biri işte ne çiçekçi var ne bir şey :(

Ablacım ben şanslıyım bu yönden ya, ama burda da öyle büyük yapı maketler yok mesela ;)

bay tömürcek 01-04-2013 17:59

3 Eklenti(ler)
Onbir aylarım coştuu :D Maşallah durumları çok iyi bayılıyorum bu çiçeğe ve kokusuna :p Tek sevmediğim yönleri en ufak bi sabah güneşinde bile buruşuyorlar hiç güneşe gelemiyorlar gölge yer ayarlamam lazım ;)

Eklenti 384394

Eklenti 384395

Eklenti 384396

bay tömürcek 01-04-2013 18:03

2 Eklenti(ler)
Bu onbir ayları da çiçekçiden yeni aldım ;) Çeşit çoğalsın diye yazın tohum yaparlarsa tohumlarını alıcam tohumdan ürettiklerim daha güzel oluyorlar ;) Yukardaki pembeleri tohumdan yetiştirdim turuncu beyazlı çiçekçiden alma pembeler daha sağlıklı ona nazaran ;) Seradan alınanlar eve getirince biraz bozuluyorlar :p

Eklenti 384401

Eklenti 384402

bay tömürcek 01-04-2013 18:08

3 Eklenti(ler)
Frezyamın biri açtı sarı çıktı, koyu pembe çok istiyordum ikincisi pembe çıkar inşallah diyordum ama ikincisi de sarı olucak büyük ihtimal :) Kokusu muhteşem aynı çuha gibi kokuyor tatlı bir kokusu var ;)

Eklenti 384403

Eklenti 384404

Eklenti 384405

bay tömürcek 01-04-2013 18:12

3 Eklenti(ler)
Bugün çiçekçiden küçük sakız sardunya aldım renkleri çok hoşuma gitti biri çok koyu pembe diğeri mor içi beyazlı ;) Daha çok küçükler ama büyürler elbet :p

Eklenti 384407

Eklenti 384408

Eklenti 384409

bay tömürcek 01-04-2013 18:15

3 Eklenti(ler)
Çömlekteki hercaim açtı bu rengi çok seviyorum ;) Buz çiçeğimi de geçen gün çiçekçiden aldım ve mavişimi de ananemden getirdim ;)

Eklenti 384411

Eklenti 384412

Eklenti 384413

Fatih 01-04-2013 22:56

Off frezyanın kokusu buraya kadar geldi. Güzel bir şey kokuyor odada diyorum meğer sen sayfa kokudan yıkılıyormuş. On bir Aylar muhteşem renkleri çok güzel. Sağlıklı,bol bol çiçek açsınlar :)

bay tömürcek 01-04-2013 23:06

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Fatih (Mesaj 1131325)
Off frezyanın kokusu buraya kadar geldi. Güzel bir şey kokuyor odada diyorum meğer sen sayfa kokudan yıkılıyormuş. On bir Aylar muhteşem renkleri çok güzel. Sağlıklı,bol bol çiçek açsınlar :)

Fatihcim gerçekten kokulu çiçeklere bayılıyorum :) Frezya muhteşem kokuyor onbir ayların da kokuları harika görüntüleriyse mest edici ;) Seneye daha çok ekicem tohumlarını :p

STLMS.DZMN 02-04-2013 08:20

Üstadım sayfana başından sonuna baktım, bu güzellikleri ve tecrübelerini paylaştığın için teşekkür ederim.

bay tömürcek 02-04-2013 13:45

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi STLMS.DZMN (Mesaj 1131422)
Üstadım sayfana başından sonuna baktım, bu güzellikleri ve tecrübelerini paylaştığın için teşekkür ederim.

Beğenmenize çok sevindim sayın STLMS.DZMN artık bahar geldi çiçekler yavaş yavaş kendilerine geliyorlar siz bundan sonra görün cümbüşü :p

Elma Kurdu 02-04-2013 19:31

Bu küçük sardunyaları kamelyadan aldın sanırım ne kadara aldın? :)

edasu 02-04-2013 19:35

ben frezyaları yeni ektim sizinki gibi olurlar heralde

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:53.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025