![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hayırlısı olsun canım ikinci sınava asıl sen o daha iyi puan getiriyor..Nergislerin fiyatları nasıl Tömürcek? Uygun mu?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Merhaba..
Nergislerine bayıldım..Ama rüzgar atmış onları yere..İnşallah dallarında zarar yoktur..Toparlarlar kendılerını... Bu arada zamanımı bilmiyorum ama benım muhabbet cıcegını dıkme vaktı geldımıı....İnşallah rüzgar ona zarar vermemiştir...Bol çiçekli günlere....
|
Alıntı:
|
Enes ne yaptın öyle :D nergise kafayı taktın demiştim de haklıymışım meğer :D Ne kokar şimdi of off :D
|
Alıntı:
|
Ben Vınn mağduru bir kulum. Bitince yükletene kadar beklemekteyim. Bu arada ben yokken ne çok soran olmuş beni (!) :D
Evet Kamelya' da bahar soğanları vardı. :) Ben şimdilik izlemedeyim. :D |
Alıntı:
|
Enes nerede senin bu çiçekçi..baya çok çeşit var mı? benim sakarya da en çok yaşadığım sıkıntı kaktüs ve sukulent satışının az olması..:(en nadir satılan türlere kafayı takmışım bir kere..bazen migrosta bazen de koçtaşta birşeyler bulabiliyorum..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Onbir aylarım coştuu :D Maşallah durumları çok iyi bayılıyorum bu çiçeğe ve kokusuna :p Tek sevmediğim yönleri en ufak bi sabah güneşinde bile buruşuyorlar hiç güneşe gelemiyorlar gölge yer ayarlamam lazım ;)
Eklenti 384394 Eklenti 384395 Eklenti 384396 |
2 Eklenti(ler)
Bu onbir ayları da çiçekçiden yeni aldım ;) Çeşit çoğalsın diye yazın tohum yaparlarsa tohumlarını alıcam tohumdan ürettiklerim daha güzel oluyorlar ;) Yukardaki pembeleri tohumdan yetiştirdim turuncu beyazlı çiçekçiden alma pembeler daha sağlıklı ona nazaran ;) Seradan alınanlar eve getirince biraz bozuluyorlar :p
Eklenti 384401 Eklenti 384402 |
3 Eklenti(ler)
Frezyamın biri açtı sarı çıktı, koyu pembe çok istiyordum ikincisi pembe çıkar inşallah diyordum ama ikincisi de sarı olucak büyük ihtimal :) Kokusu muhteşem aynı çuha gibi kokuyor tatlı bir kokusu var ;)
Eklenti 384403 Eklenti 384404 Eklenti 384405 |
3 Eklenti(ler)
Bugün çiçekçiden küçük sakız sardunya aldım renkleri çok hoşuma gitti biri çok koyu pembe diğeri mor içi beyazlı ;) Daha çok küçükler ama büyürler elbet :p
Eklenti 384407 Eklenti 384408 Eklenti 384409 |
3 Eklenti(ler)
Çömlekteki hercaim açtı bu rengi çok seviyorum ;) Buz çiçeğimi de geçen gün çiçekçiden aldım ve mavişimi de ananemden getirdim ;)
Eklenti 384411 Eklenti 384412 Eklenti 384413 |
Off frezyanın kokusu buraya kadar geldi. Güzel bir şey kokuyor odada diyorum meğer sen sayfa kokudan yıkılıyormuş. On bir Aylar muhteşem renkleri çok güzel. Sağlıklı,bol bol çiçek açsınlar :)
|
Alıntı:
|
Üstadım sayfana başından sonuna baktım, bu güzellikleri ve tecrübelerini paylaştığın için teşekkür ederim.
|
Alıntı:
|
Bu küçük sardunyaları kamelyadan aldın sanırım ne kadara aldın? :)
|
ben frezyaları yeni ektim sizinki gibi olurlar heralde
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:53. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025