agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   bay tömürcek / Balkon, Ev (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/28624.htm)

bay tömürcek 07-10-2012 19:02

Okuyorum okuyorum anladım ben senn ne demek istediğini merak etme :D ama telefonun bozuk gene aç kapa dedim tıııınnnn diye bi ses geldi sankim senden yanlış mı duydum yoksam :D Bu susaklar nisan sonu ekilir kardeşim de sen nereye ekcen saksıda olmaz da ondan dedim :)

Ali_askn 07-10-2012 19:51

:D anlıyosun ya :D Ya tındım da sanırım tamamen bozuldu açıp kapatıyorum kaçtır :( Kardeşim terasta büyük mavi fıçılar var onları yan yatırıp kesicem içine toprak doldurup seneye sebze yetiştiricem öyle düşünüyorum ;)

demircool 07-10-2012 21:55

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi tömürcek2 (Mesaj 1028448)
Evet demircool abla bunlar benim hepsi de daha varda görsellikleri bozuldu diye eklemedim seneye bahara inşallah ;) Valla yalan olmasın ama gecenki zayiatlardan önce saydığımda aşağı yukarı 200 saksıyı geçik çiçek vardı :p Ayrıca beğenmenize çok sevindim ablacım ;)

:rolleyes: maşallah çok güzel..bitkiyi seven insandan zarar gelmez :cool:

demircool 07-10-2012 21:57

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi GÜLSEN_ (Mesaj 1028426)
Demircool ablacım tömürceğe, sn.tömürcek deyip durma sen onun ablası sayılırsın enes daha 18 yaşına ablası:D

tamam anlaşıldı

YeniGine 08-10-2012 01:55

Tabi kolay değil sayfa açmak. Mesela benim hiç mi hiç cesaretim yok. Açınca da doğal olarak heyecan dorukta... Sayfan hayrlı olsun Bay Tömürcek...

Susaklar harika görünüyor; kuruyuncaa gayet güzel kuş yuvaları olur onlardan...
:( Keşke bende de olsa...

Amaan da aman; o begonyalar nasıl olmuş öyle maşallah. Ne yaptın da öyle oldu tömürcek...

heva 08-10-2012 08:27

tömürcek çok beğendim ya maşallah nerden merak sardın bitkiye çiçeğe,senin yaşındakiler farklı şeylerle uğraşıyor öğrencilerimden biliyorum da ondan,
bu kadar çiçeğe annen ne diyor,
ben izmitteyim kaç kilometre sizin orası bi tarif et bakayım belki yolum düşer gelirim.
bu susak her yerde olur mu kayınvalideme tohum götürsem ıspartaya tutar mı ki geçen bi velimin mahallesinde gördüm kapıya sarmış çok hoşuma gitti maşallah tek boğumdu.
ben de sebze meyve dikmeye karar versem bana da yollar mısın tohum
mum çiçeğin nasıl coştu öyle sırrı yine mi söğüt gübresi:)
ördekler de çok şeker arzı endam ediyorlar
bu kadar çiçekle nasıl uğraşıyorsun,
galiba çok soru sordum

bay tömürcek 08-10-2012 09:14

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi heva (Mesaj 1028870)
tömürcek çok beğendim ya maşallah nerden merak sardın bitkiye çiçeğe,senin yaşındakiler farklı şeylerle uğraşıyor öğrencilerimden biliyorum da ondan,
bu kadar çiçeğe annen ne diyor,
ben izmitteyim kaç kilometre sizin orası bi tarif et bakayım belki yolum düşer gelirim.
bu susak her yerde olur mu kayınvalideme tohum götürsem ıspartaya tutar mı ki geçen bi velimin mahallesinde gördüm kapıya sarmış çok hoşuma gitti maşallah tek boğumdu.
ben de sebze meyve dikmeye karar versem bana da yollar mısın tohum
mum çiçeğin nasıl coştu öyle sırrı yine mi söğüt gübresi:)
ördekler de çok şeker arzı endam ediyorlar
bu kadar çiçekle nasıl uğraşıyorsun,
galiba çok soru sordum

Sayın heva bu merak bende çookk ufaktan beri var hayvanmış,çiçekmiş,böcekmiş hayatım bunlardan ibaret;) Küçükken hep ahırda ineklerin altına girerdim güya saklanıyorum oyun oynuyorum ot yerken önüne oturup ağız hareketlerine bakardım, civcivleri bisikletin önündeki sepete doldurup öbür mahalleye götürüyodum ufaktan beri buhevesler var bende :D

Annem pek çiçek çoğunluğunu sevmez o isterke bi saksı olsun bi çeşitten adam akıllı olsun bana hep söylenir bu ne oğlum ya kaç saksı var bundan ne doldurup duruyon hala der yani biraz kızma sitem karışımı bişeyler var ;) Susaklarda heryerde olur hiç farketmez.Yollamaz olur muyum sayın heva yollarım tabi mutluluk duyarım :p Aramızda kaç km var bilmiyorum ama adapazarıyla köyün arası yarım saat tabi hususi arabanızla bu mesafe 15-20 dk ya düşüyor ;)

Mum çiçeğimde de var tabi söğüt gübresi ama karışım halinde tek değil henüz coşmuş sayılmaz bi açsında ozaman değmeyin keyfime ;)

bay tömürcek 08-10-2012 09:17

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine (Mesaj 1028805)
Amaan da aman; o begonyalar nasıl olmuş öyle maşallah. Ne yaptın da öyle oldu tömürcek...

O begonya ddiklerinize muhabbet diyoruz sayın yenigine onlar hafif gölgeli güneşi ve bol suyu seviyor :) haa bide kapının önünde duruyolar gelip geçerken ''naber kız diyorum bide makas alıyorum yanacıklarından'' şımartıldıklarını anlayınca coşuyolar ;):D

Bayçalı 08-10-2012 12:06

bay tömürcek coşturmuşsun sayfayı başarmıssın resim yüklemeyi :)

nılgun_dogan 08-10-2012 12:49

Gargamel pardon Enescim :) herşey birtarafada o ördeklere nasıl bir işkence yaptınki hepsi teksıra halinde duruşları dimdik asker gibi yaptın de hele bakem hem reklam yasak olduğu için tenekeleri mozaikle bariiii:))))))

Ali_askn 08-10-2012 13:45

haha :D aynısını bende söylemiştim nilgün abla :D mozaiklesin bence de :D

bay tömürcek 08-10-2012 16:52

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi nılgun_dogan (Mesaj 1029017)
Gargamel pardon Enescim :) herşey birtarafada o ördeklere nasıl bir işkence yaptınki hepsi teksıra halinde duruşları dimdik asker gibi yaptın de hele bakem hem reklam yasak olduğu için tenekeleri mozaikle bariiii:))))))

Abla iyi adımı gargamel yapmadım ha büyük bi zevkle seslenirdin :D Abla ördeklerin huyudur o bilmiyor musun biryere gitsinler sırayla giderler tek tek ;) Hatta bizim burda ata sözü haline gelmiş bişeydir bu sırayla oturunca veya arka arkaya gidince ne o öle ördek yavruları gibi çizilmişiniz derler işkence yok yani :D:D Ablacım gercekten o tenekelerim şimdi reklama mı giriyo sende onu de hele bakem?:D

heva 08-10-2012 16:53

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1028902)
Sayın heva bu merak bende çookk ufaktan beri var hayvanmış,çiçekmiş,böcekmiş hayatım bunlardan ibaret;) Küçükken hep ahırda ineklerin altına girerdim güya saklanıyorum oyun oynuyorum ot yerken önüne oturup ağız hareketlerine bakardım, civcivleri bisikletin önündeki sepete doldurup öbür mahalleye götürüyodum ufaktan beri buhevesler var bende :D

Annem pek çiçek çoğunluğunu sevmez o isterke bi saksı olsun bi çeşitten adam akıllı olsun bana hep söylenir bu ne oğlum ya kaç saksı var bundan ne doldurup duruyon hala der yani biraz kızma sitem karışımı bişeyler var ;) Susaklarda heryerde olur hiç farketmez.Yollamaz olur muyum sayın heva yollarım tabi mutluluk duyarım :p Aramızda kaç km var bilmiyorum ama adapazarıyla köyün arası yarım saat tabi hususi arabanızla bu mesafe 15-20 dk ya düşüyor ;)

Mum çiçeğimde de var tabi söğüt gübresi ama karışım halinde tek değil henüz coşmuş sayılmaz bi açsında ozaman değmeyin keyfime ;)

bana havva abla diyebilirsin,
maşallah çok güzelmiş doğayla iç içe olmanın artısı heralde,
ben de kızımın doğaya bitkilere böyle düşkün olmasını isterim ***.
Annen kızıyordur,sitem de ediyordur ama içten içe seviniyordur oğlum çiçeğinde böceğinde kimseye zararı yok diye
***. yolumuz düşerse adapazarına mutlaka uğramak isterim,
çok teşekkür ederim cömertliğin ve nezaketin için
fotoğraflarının devamını bekliyorum
akşam eşime de göstereceğim

heva 08-10-2012 17:07

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1029143)
Peki havva abla memnun oldum annem bıktı ama artık benim doğa aşkımdan ne bulduysam eve getirdiğim için ona da hak vermiyo değilim Tabi beklerim havva ablacım ama haberli gelin de hazırlık yapayım o gördüğünüz ördekler öle kolay yolunmuyor yanii

teşekkür ederim,yeni söğüt gübresi madeni buldun mu menekşe almaya niyetlendim de :rolleyes:
bir de gülsen ablamın gönderdiği hoyaları dikeceğim seninkini kıskandım :)
google amcaya söğüt gübresi diye sordum bay tömürcekte bulunur dedi başka bir yerde yokmuş maalesef

bay tömürcek 08-10-2012 17:11

Ahh ablam nerdeydin sen şimdilere kadar sonunu gülsen ablaya yolladım aliyle :( ama benim hoyamda az birşey var söğüt gübresi karışık yani ;) google amca öle diyosa öledir ilk işim söğüt gübresi aramak havva ablacım senin için bakacağım heryere aslında bizim köyün civarını bitirdim ama diğer köylerde vardır heralde ;)

Tuğçe 08-10-2012 22:11

Merhaba,
Sayfanı henüz gezmek fırsatı buldum. Çiçeklerinin hepsi birbirinden güzel. İlk defa yaşıtım olan birinin çiçekleri bu kadar sevdiğini görüyorum :) Bu konuda seni tebrik etmeliyim. Yeni resimlerini merakla bekliyor olacağım :)

Fatih 08-10-2012 22:18

Bir yaşıt daha mi bulduk ne. :) :)
Dört mu olduk beş mi? :)
En kısa zamanda süpriz dolu bir başlıkla geliyorum. :) :)

Ali_askn 08-10-2012 22:47

Evet gerçekten nüfusumuz çoğalıyor :)

YeniGine 08-10-2012 22:57

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Ali_askn (Mesaj 1029376)
Evet gerçekten nüfusumuz çoğalıyor :)

Ne kadar güzel; maşallah diyorum sizlere çocuklar!..

bay tömürcek 09-10-2012 13:33

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Tuğçe (Mesaj 1029353)
Merhaba,
Sayfanı henüz gezmek fırsatı buldum. Çiçeklerinin hepsi birbirinden güzel. İlk defa yaşıtım olan birinin çiçekleri bu kadar sevdiğini görüyorum :) Bu konuda seni tebrik etmeliyim. Yeni resimlerini merakla bekliyor olacağım :)

Teşekkür ederim tuğçe sayfamı ziyaretin beni mutlu etti :) Bende ilk defa yaşıtlarımdan çiçek bakan kız sana rastladım ;) Ben, ali askn, fatih alışığım da senin çiçek sevgin hem şaşırttı hem mutlu etti beni :p Yörü gız destekçinim ben senin :D çiçek konusunda yardımcı olurum elimden geldiğince :p

bay tömürcek 09-10-2012 13:35

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Fatih (Mesaj 1029356)
Bir yaşıt daha mi bulduk ne. :) :)
Dört mu olduk beş mi? :)
En kısa zamanda süpriz dolu bir başlıkla geliyorum. :) :)

Fatih kardeşim sayma sayma dilini ısır sayarsan sayısı artmaz derler :D Sayfanı sabırsızlıkla bekliyorum kardeşim çok güzel resimlerin geleceğini tahmin edebiliyorum ;)

bay tömürcek 09-10-2012 13:38

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi zerre (Mesaj 1029378)
sayfan hayırlı olsun ,senin yaşında bu doğa sevgisini görünce ,gelecek için hala umut var diyorum ,yolun açık ve bol çiçekli olsun. bu arada 2sene önce bende ördek yetiştirmiştim hani şu bembeyaz olanlarından ama ne yemeye nede yedirmeye kıyamadım bütün baskılara rağmen onları poyrazlara göle bıraktım.

İyi dileklerinizden dolayı teşekkür ederim sayın zerre ;) Aa o poyrazlardaki pekinler sizin miydi yoksam :D Ben heves ediyorum ama hem bakmaya hem yemeye :p

bay tömürcek 09-10-2012 14:36

5 Eklenti(ler)
Menekşelerimin coşkun zamanları geçmeden biraz resim yükleyeyim;) ilk açan beyaz yavaş yavaş valizini hazırlıyo bile :(
Eklenti 337733

Eklenti 337734

Eklenti 337735

Eklenti 337736

Eklenti 337737

bay tömürcek 09-10-2012 14:43

4 Eklenti(ler)
Bunlarda yapraktan yavrulattığım el emeği göz nuru menekşelerim :D Bu iki büyük olanı da kökten ayırdım miniciklerdi kocaman oldular birinde tomurcuk var ;) Bu bardaktakilerde bir iki hafta önce ali kardeşime ektiğim süprüz menekşe yaprakları :D
Eklenti 337739

Eklenti 337740

Eklenti 337741

Eklenti 337742

bay tömürcek 09-10-2012 14:48

2 Eklenti(ler)
Bu kaktüsler de aliden, gülsen ve sibel abladan gelenler durumları şuan iyi erime çürüme yok :D
Eklenti 337743

Eklenti 337744

bay tömürcek 09-10-2012 14:54

2 Eklenti(ler)
Bu yavrularda geçen gün aldığım difenbahya tropik snowumn yavruları :D Kökünden ayırdım çimli olarak sorun yaşamayacağımı düşünüyorum :p
Eklenti 337745

Eklenti 337746

bay tömürcek 09-10-2012 14:58

3 Eklenti(ler)
Susaklarım çok olmasada var diyecek kadar var ;) Artık iyice beyazladılar tüyleride döküldü dün hasat ettim ve terasa serdim iyice güneşlensinler çürümesinler diye :p
Eklenti 337747

Eklenti 337748

Eklenti 337749

çiftçi5234 09-10-2012 15:38

Tömürcek, çok güzel uğraşlar, imkanında var bayağı.benim bahçem o kadar geniş değil.Ama sen iyi kullanıyorsun, Allah arada bir kıymet bilenede veriyormuş onu gördüm :)

İremsıla 09-10-2012 21:57

Merhaba tömürcek,sayfa açmanı bekliyordum doğrusu,bu kadar deneyimden sonra senden bu beklenirdi.yeni üye olmana rağmen siteye hızlı bir giriş yaptın,yaşıtlarınla açık ara fark attın.

Benimde sizin yaşlarınızda 2 erkek kardeşim var,fakat ilgi alanları tamamen farklı keşke ali askn ve senin gibi kardeşlerim olsaydı,sera kurardık.

Çiçeklerinin maşallahı var hepsi ışıl ışıl muhabbet çiçeğin,paskalya yılbaşın,tenekedeki harika sardunyaların,menekşelerin vs. bayıldım.benide hırslandırdın,bir an önce resim yükleme işini çözüp kendi sayfamda çiçeklerimi paylaşmak istiyorum.tekrar hayırlı olsun sayfan yıkılıyor.SELAMLAR...

tuya 10-10-2012 09:47

bay tömürcek yeni sayfanız hayırlı olsun sayfayı açtığınızdan beri takipteyim ancak yeni yazabildim güzelliklerin devamını en kısa zamanda bekliyoruz şimdiden kolay gelsin

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:12.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025