![]() |
3 Eklenti(ler)
Bu da menekşe yapraklarıma yaptığım mini seralarım ilkini kare leğenden yaptım üstüne streç kapladım ikincisi de şeffaf plastik zeytin kabı kapağı da şeffaf çok kullanışlı oldu sera için ;)
Eklenti 341538 Eklenti 341539 Eklenti 341540 |
2 Eklenti(ler)
Bunlar da bahçeden saksıya aktardığım yoncamla komşudan yaprağına vurularak aldığım sardunyam :D
Eklenti 341543 Eklenti 341544 |
Menekşelere bayıldım ya. Renk renk çok güzeller. Umarım bende sorunsuz köklendirebilirim.
|
4 Eklenti(ler)
Evet arkadaşlar bunlar da dondurma kutusundan çıkan güzellikler ;) Bazılarının yanına boyutunu tahmin edebilmeniz açısından su şişesi kapağı koydum :p
Eklenti 342816 Eklenti 342817 Eklenti 342818 Eklenti 342819 |
4 Eklenti(ler)
Bu üstteki resimdekiler en çok hoşuma gidenler :p Diğerleri de ufak yavrular ;)
Eklenti 342820 Eklenti 342821 Eklenti 342822 Eklenti 342823 |
evet çok buldum içinden aldım ağacın zaten toprak gibi çıktı çoğu bir kısmı da çürüntü toprak gibi olanı kullansam iyi olur değil mi
|
Toprak gibi değil de aynı çaya benziyo sanki :p O çürüntüyü bol miktarda ufalayıp saksılara karıştır abla menekşeler daha sağlıklı oluyor ;)
|
maaşallah maaşallah şöyle bir göz gezdirmim çiçeklerinize bayıldım doğrusu, çok çok sqağlıklı görünüyorlar, ilk fırsatta daha detaylı inceleyeceğim ***.
|
Beğenmenize sevindim hüzün ablacım :) Hüzün abla da sanki şey gibi oldu ruhsardaki gözüm abla gibi oldu söylerken :D
|
Bay Tömürcek merhaba,
Sayfanızı daha önce de hep geziyordum da yazmamıştım. Niye yazmamıştım biliyor musun, ne zaman yazıyım desem aa bir bakıyorum çok hoş muhabbet özellikle Ali ile, seslenmeden çıkıyordum. Bak bugün atışma, gülüşme yok ara vermişsiniz:D Zaten ben en çok neşenizi beğeniyorum sizin Allah daim etsin inşallah. Bir de bu kadar genç yaşta valla maşallah nazar değmesin sizlere. Bitkilerine, neşene, hayvanlarına hepsine bayıldım, umarım gönlünce bir üniversite kazanır hayırlısıyla bitirirsin. |
Alıntı:
|
İnan ben de mutluyum sizler gibi değerli ve samimi insanlar arasında olmaktan, görüşürüz artık bol,bol, iyi geceler;)
|
Iyi akşamlar kardeşim aşıların nasıl başarılımı yılbaşına yaptıkların.
|
Yav serkan abi benim bu paskalyada ne var anlamadım bu baharda tam üstüne kedi atlamıştı baya dalları kırıldı sardım tülbentle kayhnadılar bu sefer aşı yaptığım dala yine kedi atladı dal kökünden koptu aşı da gitti güler misin ağlar mısın :D Ama pembe sardunyaya kırmızı sardunya aşısı yapmıştım o tuttu aynı meyve ağaçlarına yaptığım kalem aşıdan yaptım çamurla sıvayıp poşetle sardım tuttu o ;)
|
Sardunya demek bende deniycem bakalım hiç aklıma gelmemişti sardunya aşılamak
|
Bende deneme amaçlı yaptım tuttu serkan abi seneye büyük kırmızı kökün her dalına başka renk aşılıcam :D
|
Alıntı:
Sayın bay tömürcek kardeşim ben şaka yapmıştım ama samimiyetine bayıldım çok sağol ablacım gönlü güzel kardeşim umarım hayat seni değiştirmez bu dünyanın senin gibi insanlara çok ihtiyacı var saygılar sunuyorum canım kardeşim :rolleyes: Bu arada adresim özelde haberin olsun :D |
Hey Allah'ım nerden geliyor bu fikir aklına valla aferim sana merak ettim şimdi nasıl açıcak o sardunya :D
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Serkan abicim söz vermiştim akşam sardunyamın aşısını fotoğraflıcam diye çektim resimleri ;)
Eklenti 345291 Eklenti 345292 Eklenti 345293 |
3 Eklenti(ler)
Bunlarda menekşelerim ve yavrulamayı bekleyen yapraklarım ;) Fotoğraf çekmek için masamın üstüne aldım toplu olsunlar diye normalde yerleri orası değil :p
Eklenti 345295 Eklenti 345296 Eklenti 345297 |
3 Eklenti(ler)
Bunlar da episkiyamla odama dolabımın üstüne aldığım telgrafım :) Episkiyam baya büyüdü tomurcuğu bile var ;)
Eklenti 345298 Eklenti 345299 Eklenti 345300 |
3 Eklenti(ler)
Nilgün ablacığımın verdiği inci menekşem her yapraktan sonra tomurcukta yapıyor tekrar teşekkür ederim ablacım ;) Yine nilgün ablamın verdiği picasso yaprağım yavrusunu gösterdi tam net çıkmamış ama belli oluyor ;)
Eklenti 345301 Eklenti 345302 Eklenti 345303 |
3 Eklenti(ler)
Yoncam ve ali kardeşimin gönderdiği küpelim :) Bu da hoşaf tasındaki karanfilim çiçekçi hediye etti sağolsun sanırım çin karanfili ufak katmerli toz pembe aşırı yoğun kokusu var :p Üzeri de tomurcuk dolu ;)
Eklenti 345305 Eklenti 345306 Eklenti 345307 |
Hay maşallah ne güzel çiçeklenmiş o menekşeler öyle ya. İçim gitti valla. Nazar değmez inşallah. Bu budama işi nasıl oluyor Enes anlat bakalım. En alt yapraklarımı kesiyorsun?
|
5 Eklenti(ler)
Hiç sukulent sevdam yokken sukulent aşığı oldum :D Özellikle echeveria gibi gösterişli türlere hastayım :) Bunlarda kaktüs ve sukulentlerim buradan ali kardeşime, gülsen,sibel vu funda ablama teşekkürlerimi sunuyorum bunlar onların sayesinde edindiğim kaktüs ve sukulentlerim :p
Eklenti 345308 Eklenti 345309 Eklenti 345310 Eklenti 345311 Eklenti 345312 |
2 Eklenti(ler)
Begonyalarım bayağı büyüdü hatta biri kış mış dememiş boyuna bakmamış 2 tane tomurcuk yapmış bakalım açacak mı :p
Eklenti 345313 Eklenti 345314 |
Maşallah ellerine sağlık sardunyayı bende mutlaka deneyeceğim. menekşelerin maşallah çok güzel diğerleride. sevgilerimle kardeşim.
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Bu narı da 5-6 sene önce diktim çabucak gelişti ve 3 senedir meyve veriyor ;) Yavrumun tek kusuru ekşi nar olması :D Tatlı nar da diktim 3 sene oluyor bu sene ikisinde de birer tane nar oldu :p Bu ekşi narımın resmi :)
Eklenti 345331 Eklenti 345332 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:39. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025