![]() |
Alıntı:
|
tamam artık adını biliyoruz :)
|
Ben zaten adını resim eklediğim zaman resmin üstüne mesajın sonunda parantez içinde yazmıştım sibel abla gözünden kaçmış heralde adı belli zaten de kendisi yok :D Ama sağolsun sayın ıldır bulacak sanırım ;)
|
ben onu görmedim ya :) kendime ne kadar gülüyorum şu an :)) yahu amerikayı keşfettim sandım ya ben. ben beni bilemiyorum kafa olmuş peperomia carperata . görürsem dediğim gibi bende haberdar ederim artık :) hani adını buldum ya kendinide bulurum :)) sanırım amerikanın bilmem kaçıncı kez keşfinden sonra :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sayın bay tömürcek, geç sen bakiim kenara. Sayın bayan cymbelina, cymbelina ! Ayıp değil mi çocuğu korkutuyorsun. A aaa yakışmadı bizim partiye bu davranış. Seçmenlerimiz ne düşünür?Hem tömürcekte 18 yaşını geçtiyse oy verebilir.Bu durumu göz ardı etmemek lazım. Korkma sen tömürcek. Rana ablan arkanda. Cymbelina , yoldan çıkan karanfillerine kızmış hıncını senden çıkarıyor. Cymbelina zavallı karanfillerine eziyet etme benimkilerde öyle saçma sapan sağa sola uzatıyor dallarını. Her bitkiyi olduğu gibi kabul edip sevmek gerekir.Kış kıyamet benimkiler balkonda hala açıyor, varsın dalları dağınık olsun. Tömürcek sana teselli armağanı yolda. Sürprizleri bekle. |
Terlik, dövmek filan elbette latifeydi ama sonunda olan oldu. Tömürcek, kırk yıllık arkadaşımla beni birbirimize düşürdün, asıl şimdi dövsem yeridir seni:) Bacak kadar boyuyla şuna bak ya, aaa, Ranamiraçcığım'ı bile bana cephe aldırttı alt tarafı biberli bir çiçek, Pepe çiçee yüzünden:dilli: Bana bak bana Tömürcek, öyle Pikaçu gibi sevimli filan dinlemem basarım sopayı.:dilli::D Aaa, a hiç böyle şey görmedim, tansiyonum fırladı.
Son sözüm de Ranamiraç'a; Hanım hanım, Bene bak hele;)....Bir pikaçu için böyle edilir mi?:dilli: Bir partide herşey olabilir, ben partinin radikal kanadıyım, tamam mı? :D Hizipçilik yapmayalım bir peperoni çiçeği ve çocuk yüzünden. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Haberini aldım ablacım elma kurdundan çok teşekkür ederim gercekten teselli armağanın için sürprizlerini merakla bekliyorum mutluluğum paha biçilemez ;) |
Alıntı:
Yaa ama küçük görülüyorum horlanıyorum şuan ben sataşma yok bu sefer küçültme vaaarrr :D Peperonim ve ben muhteşem bi ikili olcez bi gelip bulsun da beni ozaman görüverin siz :D |
Alıntı:
|
Bilmem alıntı yapmama, harfleri bold yapmama gerek var mı? Elbette yok, herşey ortada. Sataşma diyene bak, tutmayın beni. Oğlum Tömürcek bittin sen, çıkışta görüşürüz.
Eh Sakarya çetesi, yaktım çıranızı...Beni karşınıza almayacaktınız, savaş baltamı çıkardım. Eski Kızılderililerdenim ben. Yandınız siz Marmara çırası gibi, Çırağan Sarayı gibi. :dilli: (mesajı sen ayran filan vermeden önce yazdım ama neyse) |
Alıntı:
|
Kızılderililer baltayla ne yapar bilir misiniz? Eh, o zaman sorun yok:D Küsmedik zaten, ama çeçeronsun, çemkiriyorsun:dilli: Çiçekler kadar başka bir ilgi alanım daha var: uzakdoğu sporları, bir müddet jiu jitsu, wing chun filan çalıştım.
Şaka maka olan bana oldu gene:) Peperoni çiçeğiyle mutluluklar size;) Ne Peperoniymiş bea. Hepsi sizin olsun, gözümüz yok, daha da gelmem Davos'a.:D |
Sevgili bay tömürcek;
Üniversite sınavlarına hazırlanıyordun değil mi? Seni sınavlara kadar Cymbelina'nın hışmından korurum ama, eğer tembellik yapıp sınavda iyi puan alamazsan seni Cymbelinanın önüne atarım . Bir pepperoni çiçeği bulur sana da vermem cezaların en büyüğü olur ona göre . Sakarya çetesi sözünü de sevdim. Partiden iş çıkmadı işi gayrikanunu yollarla çeteyle hallederiz. Bitki sevdirme çetesi. Bulamadığımız bitkiler için çarşıda büyük güzel bir ağacı rehin alırız. Kendimizi ona zincirleriz. Ya peperonimi getirin ya da bu ağaç benim olur burada zincirli beraber yaşarız diye tehditler savurur ortalığı birbirine katarız. |
Alıntı:
Evet bitki sevdirme çetesi kuralım biz sakaryalılar olarak :D Hatta kendimizi zincirleyecek ağacı da buldum kent meydanındaki deprem anısına dikilen ziraat bankasının önündeki osmanlı çınarına zincirlicez hem eylem yapmak için de gayet geniş, güzel ve göz önü biyer :D |
Alıntı:
|
Uyyyy uşağumi parçaliycaklar gel uşagum yanima ben variken korkmayasun.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu site sayesinde tanıdım mesela mum çiçeğini eskiden yetiştirilen çiçekleri ararken karşıma çıkmıştı bi de babanneme konuyu açınca demesin mi ben yeni evlendiğimde baban küçükken eski evde vardı benim mum çiçeğim salkım salkım açardı misafir odasında e ben bunu duyar da rahat durur muyum benim merak ikiye katlandı babannem anlatınca bi koyuldum aramaya allah sizi inandırsın aylarca aradım sona bu siteye üye oldum öle edindim :p Yani yine bi eski çiçek arayışına girersem rahatsız edebilirim sizi haberiniz ola :p |
Ooo neler olmuş burda. Yer yerinden oynamış . Neyse Cymbelina şimdilik sakinleşmiş.Allah muhafaza . :D
Ama oldu mu şimdi bu kezde Cymbelina yalnız kalmış. Sakarya taarruza geçmiş geri püskürtmüş Cymbelina yı. Cymbelina ' cım ben senin kızgınlığının sebebi olan karanfillerle ilgili naçizane çözümümü deliler sayfasına yazdım. Bırak küçücük çocuktan alma hırsını . Gel bacım gel biz seninle doğa yürüyüşüne çıkalım. Toprağa basmadık bu ara ondan bu kadar stres sıkıntı . Soğukta toprağa da basılmaz ama bizde kartopu oynar kızak kayar kardan adam yaparız artık. Ne dersin ? |
Alıntı:
O karanfiller var ya o karanfiller bulmuşlar sıcacık salonu aile ortamı desen o biçim açarlar mı nerdeee... Onları cymbelina abla atsın bak soğuk yere nası ıkıla sıkıla çiçek açacaklar. Cymbelina abla onları camın dışına at sende içerden kahveni al geç karşılarına şöööle bi höpürdet kıskançlıktan açtığı çiçekleri izlemeye doyamazsın ya da fesatlıktan kururlar :D |
Bu fikirde hiç fena değilmiş . Soğuğa atılınca anlarlar belki kardeşimin kıymetini.:D
Kartopu kalabalıkla daha zevkli olur sende gel Tömürcek. :) hem doğa yürüyüşü sonrası meşhuuur şifalı bitki çayımdan içiririm size. Bu çayda akvaryum suyu bulunmamaktadır. Şimdiden söyleyeyim dedim. :D |
Tömürcek kardeş aradığın çiçeğin ayrıntılı bilgileri kaktüs ve sukulent bölümünde sukulent sayfasında mevcut istersen bir bak. Bitkinin diğer adı zümrüt dalgası imiş.
|
Alıntı:
Ya o karanfillerle ilgili de durum şu: Bahçe sohbetleri'nde de sormuştum galiba, bir yanıt alamadım. Burası da çok soğuk ya, dışarda donarlar ve ölürler diye korkuyorum. Camın önü evin içi de olsa nispeten soğuk. Hatta gene köklenmeleri için koyduğum tepe kısımlarını sera ortamı olsun ve köklensinler, soğukta üşürler ve köklenmezler diye kalorifere koydum. Köklenme hormonu filan kullanmadığım için öyle kafama göre takılıyorum artık. Köklenirlerse diğer kuruyan dalların uçlarındaki yeşil kısımları da aynen öyle yapıp kalan dalları keseceğim, minik dip sürgünleri var çünkü ona güveniyorum. Pakette 48 hafta sonra çiçeklenir yazıyordu, alırken hiç dikkat etmemişim, daha var vakit ama neredeyse 1 yıl, bilseydim almazdım. O diğer kendi saksısına gömüverdiğim yeşil kısım ise pörsüdü bile, tutmadı büyük ihtimal. Aslında bir başlık vardı, daldırma başlığı, oradaki bir tekniği epey vakit önce internette izlemiştim, buraya üye değildim hatta o zaman. O zaman yazdı ve o denediğim şey de olmamıştı. Halbuki, karanfil için daldırma tekniği sonuç veriyor deniyor da ben beceremedim. Karanfilin dallarından birini yatırarak toprağa gömüyorsun mesela ama burada yazdığına göre dala kesik atmak gerekiyormuş. Benim dallar kupkuru ve çok ince, kesik filan atılmaz. Neyse bakalım, bir de bunu deneyelim, şansımıza:) |
Alıntı:
Bu sitede satışı var,bilgine bay tömürcek:D |
arkadaşlar hepinize teşekkürler:D...:D...:D kah kaha atmaktan yoruldum bian tiyatro izliyorum zannettim bay tömürcek sınavlarında başarılar :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bahara kadar yurt içinden ses çıkmazsa ufkumu genişletip yurt dışına açılcam sitenin adresi var nasıl olsa :D Tekrar teşekkür ederim ;) |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:36. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025