![]() |
4 Eklenti(ler)
BİR ÖNCEKİ SAYFADA DA RESİMLER VAR (16. SAYFA) ;)
Buradan kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum timur abimin (ıldır) bana hediyeleri :) Uzun zamandır arayıpta bulamadığım peperomiayı bulup beni çok sevindirmişti ama kutuyu açınca çıkan sürprizle mutluluğum ikiye katlandı inci menekşe de almış timur abicim saolsun ;) İncimin saksısını değiştirmedim daha ama değiştiricem pepeyi değiştirdim :) Eklenti 372039 Eklenti 372040 Eklenti 372041 Eklenti 372042 |
2 Eklenti(ler)
Canım telgrafım kocaman oldu büyücem de büyücem diyor ;) Seneye okula gitcekmiş abileri ablaları :p:p
Eklenti 372045 Eklenti 372046 |
4 Eklenti(ler)
Hiç Sabriyesiz olur mu cıııkkk olmaz :D Okadar kanaatkar ki benim kızlarım kışın yaprak bile dökmediler bırakın yaprak dökmeyi yazınki gibi açıyolar hala, tek fark güneş olmadığı için çiçekleri biraz açık renk açıyor ;) İlk iki resim aynı sabriye diğer ikisi de başka sabriye :D önden arkadan iki türlü çektim dışarıya dönük tarafları daha koyu kırmızı onu göstermek için ;):p
Eklenti 372047 Eklenti 372048 Eklenti 372049 Eklenti 372050 |
5 Eklenti(ler)
Bu da değişik bir cins sabriye ;) Daha önce resimlerini eklemiştim şimdi kocaman oldu ama yavru yapmaya korkuyor cildi bozulacak diye :D:D Alttan iki tane verdi ve onlar da bile çiçek var bakar mısınız ;)
Eklenti 372051 Eklenti 372052 Eklenti 372053 Eklenti 372054 Eklenti 372055 |
3 Eklenti(ler)
Odamın penceresi :D Bayılıyorum şu çiçeklere ya penceremin önüne nekadar da yakışıyorlar;) Hele şu sabriyeler :p:p
|
Alıntı:
|
Kardeşim ellerine sağlık hepsi çok guzeller maşallah. :)
Su sabriyelerde muhtesem ellerine sağlık, kocaman maşallah onlarada :) |
Alıntı:
|
Tömürcekciğim, yenilerin hayırlı olsun, güle güle büyüt:) Peperomiye kavuşmuşsun sonunda, hepsini güle güle sağlıklı günlerde büyüt. Bakalım onun çiçekleri nasıl olacak? Senin koyduğun eski resimlerde çok değişik, güzeldi çiçekleri. Öyle beyaz gibi mi olacak acaba çiçekleri bakalım.
Gelelim Sabriye'ye:) Yakında bana da Sabriye aldırtacaksınız bu gidişle, böyle güzel güzel çiçeklerini gösteriyorsunuz, özeniyoruz:) Bir de o dikenleri olmasaydı. 484. mesajında 2. resimde aynı Sabriye üzerinde hem kırmızı/mercan hem de ayrı bir dalda beyaza yakın mı çiçek var?? O arkadaki beyaz gibi. Ne tatlı olmuş öyle;) Bu Sabriye'yi budamak gerekiyor mu? Ya da ne bileyim bir şekilde kısaltılıyor mu? Yoksa uzaması yavaş ve dolayısıyla hiç ellemiyor musunuz? Bir de, yaz- kış hep çiçekli mi oluyor acaba? |
Maşallah hoş geldin kardeşim ama yapılmaz ki bana bu sabriyeler of beya ne ka tatlılar ole onlar maşallah. ben gecen sene kaybettim şimdilerde ınsallah yollayacak bana alacakaranlık. bitkilerin hepsi sağlıklı yalnız o menekşe bardak menekşe olmasın. sevgiler
|
Alıntı:
Ben en sondan başladım, şimdi bu sayfaya geçince gördüm. Seviyoruz seni, özlettin kendini kerata:) Hemen anlatmalısın bana bu karanfillerini ve püf noktalarını, anlatmadan bir yere gidemezsin. Gerçi benimki böyle büyük tür değil, küçük tür. Sen tohumdan mı yetiştirdin? Başka bir karanfilden çelik mi? Yoksa hazır mı aldın?? Maaşallah ne güzeller, rengi de güzelmiş:) Hiç öyle uzayıp sağa sola gitmemişler, bodur tür mü yoksa? Bunda da bodur tür var mı bilmiyorum ama. Besin, gübre amaçlı ne vermeli? Ne olur yumurta kabuğu yeter de, ne olur ne olur:dilli:;) Ben onu bile vermedim şımarmasınlar diye:dilli:. Ödül olarak veririm belki:) Bak sana bir bağlantı vereyim, 2. ve 3. sayfalarda biraz bahsettim: http://www.agaclar.net/forum/fidan-v...asi/1139-2.htm Burada da, 543. mesaj: http://www.agaclar.net/forum/evdeki-...as/3061-19.htm |
1 Eklenti(ler)
İşte geçen bahardan kalan, bir kısmının bebeklik halleri:) Bir sürü ekmişim, bu bir tanesi:) Tabi, şimdi böyle değiller abisi;)
|
Alıntı:
Abla sabriye al tabi ya yaz kış demeden sürekli açık hiç dinleneyim birazda yatayım aman nazlanayım dediği yok kendi nazarım değcek valla ondan korkuyorum maşallah benim kızlarıma :p O üzerindeki değişik çiçekler ışığa güneşe göre oluyor cymbelina abla yazın ful kırmızı oluyor üstü benim odam güneye bakıyor gün boyu güneş alıyor bayılıyor sabriyeler güneşe ve kısaltmaya budamaya gerek yok çünkü öle aşırı uzamıyor yan dallarla orantılı büyüyor ve yaz kış hep çiçekli sıcak odada belki de ondandır yengeminki merdivende duruyo yazın dışardaymış hep onunkisi kışında merdivene almış soğuk orası bütün yapraklarını dökmüş :) |
Alıntı:
O menekşe de gloksinya değil serkan abi inci menekşenin bi türü ama isim karışık hatta incimenekşesi sayfasında link var oraya tıklayınca bir dünya çeşit var onların içinde görebilirsin bunu ;) |
Alıntı:
Abla bunu bana bizim seradaki abi hediye etti ama nedense bunu bahçe toprağına dikmişler tofta değildi çamur gibiydi toprağı bende aldım evde o toprağı hafif döktürüp hayvan gübresiyle normal toprağı karıştırıp diktim yani hiç gübre falan yok ek besin yok belki yumurta kabuğu versem daha güzel olur. Bodur değil de yayılıp hafif sarkan tür olduğunu düşünüyorum ablacım cünkü budamışlar serada bunlar yeni çıkan sürgünler ;) |
Alıntı:
|
Eklenti 372045
Eklenti 372046 Maşallah nekadar da büyümüş. Renkleri de çok canlı görünüyor. Nasıl bir yerde tutuyorsunuz? Benim salondaki güneşe hasret renkleri yeşile dönüyor. Bilgi verirseniz sevinirim. |
Alıntı:
|
Tömürcek kardeş gelmiş ne de hoş gelmiş. Görmeyeli neler olmuş neler. Bu güzellikler insanın içini açıyor. Onbiraylar harika. Ben soğuk sevdiğini bilemediğimden eve almıştım. Hava ısınır gibi olunca dışarı çıkarttım. Allah'tan şoka girmedi ama çiçekleri geçti. Kaç ay oldu hala tomurcuk falan yok üstlerinde. Sümbüller ,nergisler incimenekşe .... Hepsi harika. Ellerine sağlık. İstediğin Pepe 'ye :) de kavuşmuşsun. Gözünaydın. Sabriyeler zaten tam seyirlik. İnsan bakmaya doyamaz. Bol bol çiçeklerini gör hepsinin inşallah.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Merhaba bay Tömürcek..
Alıntı:
|
Harikalar Tömürcek bayıldım hepsine :) Timur beye bir de ben teşekkür edeyim pepeyle seni buluşturduğu için :) Hadi iyi çalışmalar sana canım:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Enes kardes
Bir çiçekseveri çiçekle buluşturmak kadar keyıflı bırsey varmı..Yeterki aradıgımızı bulabılelım.. Evet bende muhabbet cıcegımıydı onu kısmetse beklıyorum.. İnşallah sendekı kadar keyıflı ve bol cıceklı olur...Bu arada bana celık dıkıcen dıye derslerı ıhmal etme olurmu...Selamlar....
|
Alıntı:
|
sabriyelerin harika bir sabriyede benim eve yakışır
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:39. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025