![]() |
Tömürcek burayı görmüş müydün? Hepsine bakmalısın, senin de beğeneceğini düşünüyorum:)
|
Teşekkür ederim cymbelina abla beni yönlendirdiğin için bayıldım ben oraya ;) İlerde böyle bi uygulamam olmasını çok isterim :p
|
Tömürcekciğim, nerelerdesin bakalım?;) Derslerin, çalışmaların yoğunlaştı sanıyorum, Allah yardımcınız olsun.
Nedir evdeki güzelliklerin son durumu? |
Sn Cymbelina,kısacık özet geçeciyim size. Her şeyin gayet yolunda olduğunu bilin. :)
Sizinde dedeğiniz gibi şu aralarda sınava yükleniyoruz kardeşimle. Bundan dolayı biraz mazur görün bizi. Böyle boşlamalar olacak sayfaları biraz ama sonunda herkes sevinecek ya o bize yetecek. :) Tekrardan iyi dilekleriniz için teşekkürler kardeşim adına. :) |
Siz de hazırlanıyorsunuz demek, Allah hepinizin yardımcısı olsun, hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun. Mazur görmek ne demek, sizler yeter ki iyi olun, emeklerinizin karşılığını alın:) Ben de kısaca böyle diyorum:)
Tömürcek ya da sizler gibi ufaklıklar başka bir şehri kazanıp giderseniz, çiçeklerinizin hepsini götüremezsiniz sanırım, onları da özlersiniz. Tömürcek duvarlara menekşelerinin ve Cevdet'in fotoğraflarını asıp hasret çekebilir;) Olsun o kadarı da, hakkınızda hayırlısı artık. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ve dediğin gibi ablacım cevdet !!! En çok ta ona üzülüyorum hadi çiçek burdan götüremezsem ordan çiçekçilerden alırım ama cevdet burda kalcak ben nasıl onsuz durcam hiç bir fikrim yok :( |
Sen bir kazan da canım Tömürcek bir bakmışsın yıllar geçivermiş okul bitmiş meraklanma hiç..Cevdet de bekler seni :))
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Insan isteyince herşeyi başarır inşallah güzel ve istediğin bir bölümü okursun kardeşim. Yıllarda yollarda çiçeklerde hepsi seni bekler. Sevgiyle kal.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hayırlı kandiller Tömürcek ne okumak istiyorsun ? Merak ettim canım ..
|
Tömürcek kardeş bu azmin çok hoşuma gitti. Arkadaşın da seni yüreklendirmiş ne güzel. İnşallah Allah gönlünüzdekini nasip etsin. Hayalini kurduğun şeylere ulaşmak için bu sıkıntıları aşman gerekiyor maalesef. Sıkıldığında bunu düşün. Az kaldı sık dişini. Herşey tatlıya bağlanır Cevdet vefalıdır bekler seni.
|
Sevgili Tömürcek,sen ve senin gibi gençlerin doğayla,hayvanlarla ilgilendiğinizi görmek hem sevindiriyor hemde bizlerin umudunun devamını sağlıyor.Seni canı gönülden kutluyorum,çaban azmin beni gerçekten duygulandırdı,bitkilerinin hepside birbirinden güzel, verilen emekleri boş çevirmemişler maşallah...Herşey gönlünce olsun İnşallah sevgiler...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ahh yazık kıyamam Cevdetciğime :D demek kovuluyor . Sen ona Cymbelina nın kürekle ağzına ağızına vurma dersi 1. Bölümü bir oku bence. Onlar kim oluyorlarmışta bizim Cevdet'e şiddet uyguluyorlarmış. :mad: koruma ekiplerimizi toplatmasınlar bana. Terliğimin tadına bakmak istiyorlar galiba.:mad:
:cool::p :D |
Alıntı:
|
Çoktur sayfaya uğrameyom okuyup geçiyorumm hayırlı işler :D Babaannene hürmetler :D
|
4 Eklenti(ler)
Sayfaya bayadır uğramıyorum heryer tozlanmış bi dip köşe sileyim bari :D Anca fırsat bulabildim ilk önce nergislerimi yüklemek istiyorum bu fotolar 01.02.2013 te çekildi ;) Kokuları harika tam 2 hafta koklama şansım oldu ;)
Eklenti 372011 Eklenti 372012 Eklenti 372013 Eklenti 372014 |
3 Eklenti(ler)
Sümbüllerimin önceki ve şimdiki halleri :) İlk açan bu diğerleri de yakında açarlar :)
Eklenti 372015 Eklenti 372016 Eklenti 372017 |
Ne dönüş ama :D nergislerin karaburun nergisi mi oluyor dostum? :)
|
3 Eklenti(ler)
Şimdi sayfamın güncellendiğini görünce cymbelina ablam kesin uğrar buraya ;) Aramızda bi karanfil mevzusu vardı ablacım şimdi kaşınayım biraz ben bayadır da terliğini yememiştim cymbelina abla bu sana ithafen mi desem nispeten mi desem bilemedim karanfilimin resmini yüklüyorum :D Seninkilere göster kessinler nazlanmayı bu karda kışta o camın önündeydi dışarda ve koku harika :D İlk iki resim bi kaç hafta öncesinden son resim bir saat öncesi :p
Eklenti 372018 Eklenti 372019 Eklenti 372020 |
3 Eklenti(ler)
Bunlar da onbir ay çiçeklerim ;) İLk resimdekini elma kurdu (Can) aldı bana hediye olarak saksısını değiştirince bir atağa geçti maşallah içinde tomurcuk dolu ;) İkinci resimdekiler de benim kendi tohumdan yetiştirdiklerim bunlar çingene pembesi :p Üçüncü resimde hepsi birlikte :)
Eklenti 372021 Eklenti 372022 Eklenti 372023 |
3 Eklenti(ler)
Bu yoncamı çok seviyorum bonus oldu kendisi :p Çiçek açması bitti şimdi kalpli kalpli yaprak güzelliğini sergiliyor ;) Bunlar da baharda suda çimlendirip diktiğim çilli begonyalarım sağdakinde tomurcuk var en uçta :)
Eklenti 372026 Eklenti 372027 Eklenti 372028 |
Ooo gözlerime inanamıyorum Enes :) Benim aldığımı kuruttun sonra da ayıp olmasın diye onbir ay ormanı aldın demi? :D
|
4 Eklenti(ler)
Meğer benim atlasım varmış :D Evet haberim yoktu bunu sibelim (sibel ablam) son kargosunda göndermişti bende bunu hep süt ağacı sanıyodum sonradan anladım ki atlas bu ucundan hızlıca yeşermeye başladı ;) Ablacım sana nasıl teşekkür etsem azdır inşallah görürsün güzelini bak büyüyor artık ;) Ruj çiçeğime bakın çiçek açıyorrrrr :p
Eklenti 372030 Eklenti 372031 Eklenti 372032 Eklenti 372033 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:39. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025