agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   bay tömürcek / Balkon, Ev (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/28624.htm)

Cymbelina 12-01-2013 17:25

Tömürcek burayı görmüş müydün? Hepsine bakmalısın, senin de beğeneceğini düşünüyorum:)

bay tömürcek 12-01-2013 21:33

Teşekkür ederim cymbelina abla beni yönlendirdiğin için bayıldım ben oraya ;) İlerde böyle bi uygulamam olmasını çok isterim :p

Cymbelina 20-01-2013 16:25

Tömürcekciğim, nerelerdesin bakalım?;) Derslerin, çalışmaların yoğunlaştı sanıyorum, Allah yardımcınız olsun.

Nedir evdeki güzelliklerin son durumu?

Fatih 21-01-2013 06:43

Sn Cymbelina,kısacık özet geçeciyim size. Her şeyin gayet yolunda olduğunu bilin. :)
Sizinde dedeğiniz gibi şu aralarda sınava yükleniyoruz kardeşimle. Bundan dolayı biraz mazur görün bizi. Böyle boşlamalar olacak sayfaları biraz ama sonunda herkes sevinecek ya o bize yetecek. :)
Tekrardan iyi dilekleriniz için teşekkürler kardeşim adına. :)

Cymbelina 21-01-2013 07:18

Siz de hazırlanıyorsunuz demek, Allah hepinizin yardımcısı olsun, hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun. Mazur görmek ne demek, sizler yeter ki iyi olun, emeklerinizin karşılığını alın:) Ben de kısaca böyle diyorum:)

Tömürcek ya da sizler gibi ufaklıklar başka bir şehri kazanıp giderseniz, çiçeklerinizin hepsini götüremezsiniz sanırım, onları da özlersiniz. Tömürcek duvarlara menekşelerinin ve Cevdet'in fotoğraflarını asıp hasret çekebilir;)

Olsun o kadarı da, hakkınızda hayırlısı artık.

bay tömürcek 21-01-2013 13:26

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Fatih (Mesaj 1088617)
Sn Cymbelina,kısacık özet geçeciyim size. Her şeyin gayet yolunda olduğunu bilin. :)
Sizinde dedeğiniz gibi şu aralarda sınava yükleniyoruz kardeşimle. Bundan dolayı biraz mazur görün bizi. Böyle boşlamalar olacak sayfaları biraz ama sonunda herkes sevinecek ya o bize yetecek. :)
Tekrardan iyi dilekleriniz için teşekkürler kardeşim adına. :)

Kardeşim teşekkür ederim cymbelina ablaya cevap verdiğin için dün akşam kısa bi süreliğine girdim mesaj yazamadım şimdi yazıcaktım sen yazmışsın gerek kalmadı tekrar teşekkür ederim kardeşim :) İnşallah herkesin gönlüne göre olur :)

bay tömürcek 21-01-2013 13:33

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Cymbelina (Mesaj 1088622)
Siz de hazırlanıyorsunuz demek, Allah hepinizin yardımcısı olsun, hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun. Mazur görmek ne demek, sizler yeter ki iyi olun, emeklerinizin karşılığını alın Ben de kısaca böyle diyorum:)

Tömürcek ya da sizler gibi ufaklıklar başka bir şehri kazanıp giderseniz, çiçeklerinizin hepsini götüremezsiniz sanırım, onları da özlersiniz. Tömürcek duvarlara menekşelerinin ve Cevdet'in fotoğraflarını asıp hasret çekebilir;)

Olsun o kadarı da, hakkınızda hayırlısı artık.

İnşallah ablacım emeklerin karsılığı alınır :) Cymbelina abla ben ve çiçeksiz bir üniversite hayatı cümle içinde bile kullanınca anlatım bozukluğu oluyor :D Hepsini belki götüremem ama tekerlekli bavuluma sığdırabildiğim kadar menekse yaprağı doldurup götürcem orda bol bol yavrulatırım :p Bana kalsa ilk seneden eve çıkıcam diyorum ama şimdi yok yabancı yer yok ilk sene beni yurda kakalarlar artık yurdumun odasının camı aldığınca menekşe yetiştirirm oda yeter bana :D

Ve dediğin gibi ablacım cevdet !!! En çok ta ona üzülüyorum hadi çiçek burdan götüremezsem ordan çiçekçilerden alırım ama cevdet burda kalcak ben nasıl onsuz durcam hiç bir fikrim yok :(

rukiyeözgür 21-01-2013 19:11

Sen bir kazan da canım Tömürcek bir bakmışsın yıllar geçivermiş okul bitmiş meraklanma hiç..Cevdet de bekler seni :))

bay tömürcek 21-01-2013 22:56

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi rukiyeözgür (Mesaj 1088975)
Sen bir kazan da canım Tömürcek bir bakmışsın yıllar geçivermiş okul bitmiş meraklanma hiç..Cevdet de bekler seni :))

İnşallah rukiye ablacım kazanıp gitmek tek isteğim zaten :) Olmadı cevdeti de götürürüm, yeter ki gideyim gerisi kolay diyorum ben :) Bu aralar motivasyonum ve ders çalışma isteğim arttı arkadaşım saolsun çok yardımcı oldu manevi desteğini esirgemedi bi gaz gidiyoruz bakalım ;) İnşallah gaz bitmez de beni Sakarya'dan taa başka şehire götürmeye yeter :p

Fatih 23-01-2013 10:13

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1089098)
... İnşallah gaz bitmez de beni Sakarya'dan taa başka şehire götürmeye yeter :p

Gaz değil o gaz değil. Güven ve azmin sonundaki başarıya işaret o. Sadece bunu açıkça görmek gerekti bizde bunu başardık kardeşim. Gerisi de zaten gelecek. Bu azim, çalışma ve bu motivasyon olduğu sürece gayet güzel yerlerde görebiliyorum seni kardeşim. :D

serkan_istanbul 23-01-2013 14:58

Insan isteyince herşeyi başarır inşallah güzel ve istediğin bir bölümü okursun kardeşim. Yıllarda yollarda çiçeklerde hepsi seni bekler. Sevgiyle kal.

bay tömürcek 23-01-2013 18:01

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Fatih (Mesaj 1089856)
Gaz değil o gaz değil. Güven ve azmin sonundaki başarıya işaret o. Sadece bunu açıkça görmek gerekti bizde bunu başardık kardeşim. Gerisi de zaten gelecek. Bu azim, çalışma ve bu motivasyon olduğu sürece gayet güzel yerlerde görebiliyorum seni kardeşim. :D

Gaz derken bende motivasyonu kast etmiştim fatih kardeşim ;) İnşallah herşey gönlümüzce olur şu matematiğim biraz iyi olsaydı herşey daha iyi olurdu emme... :D Yılmak yok gari üstüne üstüne gidiyorum birazcık kokuttum mu ne matematiği? :D Kardeşim senin üniversite hakkında ne hayallerin var bilmiyorum ama inşallah herşey dilediğin gibi olur :p Hakkımızda hayırlısının, gönlümüzden geçenin kabul olması dileğiyle ;)

bay tömürcek 23-01-2013 18:04

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi serkan_istanbul (Mesaj 1090042)
Insan isteyince herşeyi başarır inşallah güzel ve istediğin bir bölümü okursun kardeşim. Yıllarda yollarda çiçeklerde hepsi seni bekler. Sevgiyle kal.

Doğru söylüyosun serkan abicim istedikten sonra çalışabiliyor insan başarabiliyor :) Serkan abi inşallah dediğin gibi gönlümden geçenler olur da hayırlı bir yerlerde üniversite okurum ;)

rukiyeözgür 23-01-2013 22:05

Hayırlı kandiller Tömürcek ne okumak istiyorsun ? Merak ettim canım ..

dağçiçeği 26-01-2013 16:41

Tömürcek kardeş bu azmin çok hoşuma gitti. Arkadaşın da seni yüreklendirmiş ne güzel. İnşallah Allah gönlünüzdekini nasip etsin. Hayalini kurduğun şeylere ulaşmak için bu sıkıntıları aşman gerekiyor maalesef. Sıkıldığında bunu düşün. Az kaldı sık dişini. Herşey tatlıya bağlanır Cevdet vefalıdır bekler seni.

berçin 26-01-2013 22:50

Sevgili Tömürcek,sen ve senin gibi gençlerin doğayla,hayvanlarla ilgilendiğinizi görmek hem sevindiriyor hemde bizlerin umudunun devamını sağlıyor.Seni canı gönülden kutluyorum,çaban azmin beni gerçekten duygulandırdı,bitkilerinin hepside birbirinden güzel, verilen emekleri boş çevirmemişler maşallah...Herşey gönlünce olsun İnşallah sevgiler...

bay tömürcek 26-01-2013 23:11

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi rukiyeözgür (Mesaj 1090431)
Hayırlı kandiller Tömürcek ne okumak istiyorsun ? Merak ettim canım ..

Rukiye abla kusura bakma anca cevap yazabiliyorum :) Aklımda gastronomi var ablacım şuan fikrim değişmezse ozamana kadar :)

bay tömürcek 26-01-2013 23:17

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi dağçiçeği (Mesaj 1091992)
Tömürcek kardeş bu azmin çok hoşuma gitti. Arkadaşın da seni yüreklendirmiş ne güzel. İnşallah Allah gönlünüzdekini nasip etsin. Hayalini kurduğun şeylere ulaşmak için bu sıkıntıları aşman gerekiyor maalesef. Sıkıldığında bunu düşün. Az kaldı sık dişini. Herşey tatlıya bağlanır Cevdet vefalıdır bekler seni.

Teşekkür ederim dağçiçeği ablacım :) Amin inşallah gönlümüzdekiler olur da uğraştığımıza değer ;) Bu ders çalısmak gercekten çok zor bilmiyorum herkese de mi öyle geliyor yoksa sadece bana mı :D Cevdetime de yazık mart buralara erken geldi havalar çok güzel gidior kedigillerimiz aktifler baya ama cevdeti dövüyolar yanlarına gidince :D Çekil bakıyım büyükler bişey konuşcak ayak altında dolaşma git dışarda kum oyna diyolar cevdete :D Baya üzgün bu aralar sizin anlayacağınız :D

bay tömürcek 26-01-2013 23:21

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi berçin (Mesaj 1092207)
Sevgili Tömürcek,sen ve senin gibi gençlerin doğayla,hayvanlarla ilgilendiğinizi görmek hem sevindiriyor hemde bizlerin umudunun devamını sağlıyor.Seni canı gönülden kutluyorum,çaban azmin beni gerçekten duygulandırdı,bitkilerinin hepside birbirinden güzel, verilen emekleri boş çevirmemişler maşallah...Herşey gönlünce olsun İnşallah sevgiler...

Teşekkür ederim sayın berçin güzel yorumunuz mutlu etti beni ;) Doğa sevgisi hayvan sevgisi bambaşka birşey gerçekten ;) 1 bardak su ve 1 avuç toprağın bize verdiği güzellikler onlar hayat onlarla güzel benim için :p

dağçiçeği 27-01-2013 13:19

Ahh yazık kıyamam Cevdetciğime :D demek kovuluyor . Sen ona Cymbelina nın kürekle ağzına ağızına vurma dersi 1. Bölümü bir oku bence. Onlar kim oluyorlarmışta bizim Cevdet'e şiddet uyguluyorlarmış. :mad: koruma ekiplerimizi toplatmasınlar bana. Terliğimin tadına bakmak istiyorlar galiba.:mad:
:cool::p :D

bay tömürcek 28-01-2013 10:21

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi dağçiçeği (Mesaj 1092434)
Ahh yazık kıyamam Cevdetciğime :D demek kovuluyor . Sen ona Cymbelina nın kürekle ağzına ağızına vurma dersi 1. Bölümü bir oku bence. Onlar kim oluyorlarmışta bizim Cevdet'e şiddet uyguluyorlarmış. :mad: koruma ekiplerimizi toplatmasınlar bana. Terliğimin tadına bakmak istiyorlar galiba.:mad:
:p :D

Ablacım dün akşam suları mahallenin kötü ve paspal kedileri cevdeti bahçe giriş kapısının önünde sıkıştırmışlar bi o ısırıyor bi öteki vuruyor olay yerinden geçmekte olan babannem elindeki kızılcık ağacından olma el emeği göz nuru kendi elleriyle yaptığı değneğiyle iki tanesini halı silkeler gibi dövüp bir tanesini kıl payı ıskalamıştır hiç endişeniz olmasın cevdet emin ellerde koruma ekibi babannem başlı başına bir çete kimseye göz açtırmıyor :D:D

Lazuti 28-01-2013 12:45

Çoktur sayfaya uğrameyom okuyup geçiyorumm hayırlı işler :D Babaannene hürmetler :D

bay tömürcek 22-02-2013 15:58

4 Eklenti(ler)
Sayfaya bayadır uğramıyorum heryer tozlanmış bi dip köşe sileyim bari :D Anca fırsat bulabildim ilk önce nergislerimi yüklemek istiyorum bu fotolar 01.02.2013 te çekildi ;) Kokuları harika tam 2 hafta koklama şansım oldu ;)

Eklenti 372011

Eklenti 372012

Eklenti 372013

Eklenti 372014

bay tömürcek 22-02-2013 16:01

3 Eklenti(ler)
Sümbüllerimin önceki ve şimdiki halleri :) İlk açan bu diğerleri de yakında açarlar :)

Eklenti 372015

Eklenti 372016

Eklenti 372017

Elma Kurdu 22-02-2013 16:06

Ne dönüş ama :D nergislerin karaburun nergisi mi oluyor dostum? :)

bay tömürcek 22-02-2013 16:07

3 Eklenti(ler)
Şimdi sayfamın güncellendiğini görünce cymbelina ablam kesin uğrar buraya ;) Aramızda bi karanfil mevzusu vardı ablacım şimdi kaşınayım biraz ben bayadır da terliğini yememiştim cymbelina abla bu sana ithafen mi desem nispeten mi desem bilemedim karanfilimin resmini yüklüyorum :D Seninkilere göster kessinler nazlanmayı bu karda kışta o camın önündeydi dışarda ve koku harika :D İlk iki resim bi kaç hafta öncesinden son resim bir saat öncesi :p

Eklenti 372018

Eklenti 372019

Eklenti 372020

bay tömürcek 22-02-2013 16:12

3 Eklenti(ler)
Bunlar da onbir ay çiçeklerim ;) İLk resimdekini elma kurdu (Can) aldı bana hediye olarak saksısını değiştirince bir atağa geçti maşallah içinde tomurcuk dolu ;) İkinci resimdekiler de benim kendi tohumdan yetiştirdiklerim bunlar çingene pembesi :p Üçüncü resimde hepsi birlikte :)

Eklenti 372021

Eklenti 372022

Eklenti 372023

bay tömürcek 22-02-2013 16:17

3 Eklenti(ler)
Bu yoncamı çok seviyorum bonus oldu kendisi :p Çiçek açması bitti şimdi kalpli kalpli yaprak güzelliğini sergiliyor ;) Bunlar da baharda suda çimlendirip diktiğim çilli begonyalarım sağdakinde tomurcuk var en uçta :)

Eklenti 372026

Eklenti 372027

Eklenti 372028

Elma Kurdu 22-02-2013 16:18

Ooo gözlerime inanamıyorum Enes :) Benim aldığımı kuruttun sonra da ayıp olmasın diye onbir ay ormanı aldın demi? :D

bay tömürcek 22-02-2013 16:23

4 Eklenti(ler)
Meğer benim atlasım varmış :D Evet haberim yoktu bunu sibelim (sibel ablam) son kargosunda göndermişti bende bunu hep süt ağacı sanıyodum sonradan anladım ki atlas bu ucundan hızlıca yeşermeye başladı ;) Ablacım sana nasıl teşekkür etsem azdır inşallah görürsün güzelini bak büyüyor artık ;) Ruj çiçeğime bakın çiçek açıyorrrrr :p

Eklenti 372030

Eklenti 372031

Eklenti 372032

Eklenti 372033

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:39.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025