![]() |
3 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 373537 Eklenti 373538 Eklenti 373539 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu minikler ne güzel böyle . Bayıldım sanki pasta üstüne koyulan şekerlemelere benziyorlar. Akşam akşam karnımda tok ama nerden aklıma geldiyse artık. :) resimleri görünce ilk aklıma gelen bu oldu.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Enescim neden benim bir sabriyem yok aceba????:)
|
Enescim benim evime bütün Sabriyeler çok yakışır :) Ticarete atıl dost :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Eeeemm sınavdan sonra bir de bana gelin gelsin isterim canım Tömürcek ;) Ama ben öyle ufak gelin istemem sen ek o büyüsün büyüsün koca gelin olsun tamam mı:D Menekşelerin nasıl canım :confused:
|
Alıntı:
Dimi Enes? :) Edit: Enes'in sayfa ne zaman izdivaç programına döndü merak ettim :D |
Alıntı:
Menekşelerim çiçeğini anca bitirdi ve diktiğim yapraklarım yvrulamaya başladı rana+miraç ablanın verdiği yavrular muthiş bir gelişme gösterdi ve saksılara aldım onları şuan herşey çok güzel gidiyor rukiye ablacım ;) Senin menekşeleri de bir ara görmek istiyorum rukiye abla :p |
Alıntı:
|
Günaydın kardeşim nasılsın en sonunda o dikenli kızdan benimde oldu. sevgilerimle.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sayfana güzel bir ziyaretçi gelsin bakalım ;) |
3 Eklenti(ler)
İşte:)
|
rukiye hanım ilk resimdeki menekşe harika gül gibi, bayıldım... 41 kere maşallah
|
Enes şanslısın ne güzel ziyaretçilerin var böyle :)
|
Alıntı:
Ablacım maşallahh ya kokulu ısparta gülüne benziyor bu menekşe :p Diğerinin de hakkını yememek lazım rüzgar gülü gibi ;) Ellerine sağlık rukiye abla bir ara menekşelerini toptan görmek isterim :p |
Alıntı:
|
Sizinkiler de çok güzel olacaktır gençler meraklanmayın biraz sabır..İki yıl önce menekşe yapraklarını bardaklara ektiğimde pek de hoş durmuyorlardı..Şimdi hepsi harika :))
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Gülşen Hanım'a canı gönülden katılıyorum. Allah gönlüne göre versin tömürcek kardeş.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Biraz fotoğraf ekleyelim ;) Bikaç fotoğraf çektim :p
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:22. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025