![]() |
1 Eklenti(ler)
buda benim kırmızı sabriyem bir yıldan fazladır bende güneşi görünce çiçeklendi
Eklenti 553961 |
Merhaba tömürcek yeni üyeyim ama uzun zamandır siteyi takip ediyorum senin ciceklere olan sevginle gurur duyuyorum her sey gönlünce olsun
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Bu sözler beni çok mutlu etti çok teşekkür ederim, sayfama hoş geldiniz :) Köyümden uzaktayım gurbetteyim burda çiçeklerimle hayvanlarımla eski ortamımı yaratmaya çalışıyorum ve gayet mutluyum onlarla ;) Sabriyeniz çok sağlıklı maşallah ama saksısı küçük gelmiş artık toprağını dağıtmadan orta boy bi saksıya güzel gübreli toprak karışımına dikin ve evinizin en güneşli penceresine iç tarafa yerleştirin yaz kış o muhteşem çiçekleriyle sizi mutlu edicek emin olun :p İçersini dışardan daha çok seviyor ama bol güneş ihtiyacı var. Tabi yakmamak şartıyla ;) İsmimi beğendiğiniz için de ayrıca teşekkürler hoşçakalın :) |
İstanbul Eminönünde bir çiçekçide 30 lira imiş.Gidebilen arkadaşlar belki rastlarlar.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Teşekkür ederim bay tömürcek. Bende saksısını değiştirmek konusunda kararsızdım. En kısa zamanda değiştiricem. Cam balkonda masa üzerine alınca çok mutlu olduğunu bende farkettim.
|
1 Eklenti(ler)
işte bu farklımı bilmiyorum.
Eklenti 553976 |
Çelik falan bana bunlar yabancı :D kendimi geliştiriyorum suan :) geçen hafta toprak ve saksı değiştirmeyi, dün şaşırtmanın ne demek olduğunu, bugün de çelik işini öğreneceğim. Biraz önce kaktüs ameliyatından çıktım :(
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Sonunda pembe yılan kaktüsüm açtı ;) Çiçek boyu sigara kadar var beklediğimden uzun çıktı çiçeği ilk defa canlısını gördüm de :p
Eklenti 553978 Eklenti 553979 Eklenti 553980 Eklenti 553981 Eklenti 553982 |
Çok güzel açmış. Çiçekler şahane.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Fırsatını bulmuşken yazayım, senin şu meşhur "Sabriye"lere de bayıldım yani, bir yerde bulursam (Bulamam da:o ) kesin bir çelik falan almalıyım artık :rolleyes:;) |
Alıntı:
|
ben sabırla sabrişlerin büyümesini bekliyorum Tömürcük bey... :D
|
Düşünmen yeterli Bay tömürcek ağabeyim, hiç rahatız etme canım sabriyeleri, boş ver ;)
Artık başka bir yerde denk gelirsem bu sabriyelere affetmem ama :D :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sardunyamdan çelik aldım. Soda şişesinde suyun içinde bekliyor. Ben onu odamda nereye koyabilirim. Fotosenteze katılmamak için camımı hep aralık bırakıyorum :)
|
Tömürcek senin bu pembe yılan kaktüs aslında bir aporpcactus. :D Ben bunu ne zamandan beri arıyordum meğerse sendeymiş :D güle güle büyüt kardeşim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ben hoyaları merak ettim :cool: Bize bir hoya havası aldır :o
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:11. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025