![]() |
3 Eklenti(ler)
Menekşelerim yavruladı koyacak yer yok diye masanın üzerini tekrardan düzenledim baya yer açıldı gözüm ne zaman doyacak merakla bekliyorum ;)
Eklenti 472273 Eklenti 472274 Eklenti 472275 |
4 Eklenti(ler)
Masada baya yer açıldı ;) Kulakları çınlasın nilgün ablamın yarı minyatür menekşesinden :p Sürekli açar demişti haklıymış da durup dinlenip açıyor içi tomurcuk dolu yine bi fırsat bulup saksıya alamadım bardakta kalakaldı garibim ama gayet memnun gibi yerinden ;)
Eklenti 472276 Eklenti 472277 Eklenti 472278 Eklenti 472279 |
3 Eklenti(ler)
Yan apartmandaki teyzeyle dün 2 dk balkondan balkona muhabbet ettik çiçeklerimi görünce baya bi şaşırdı annemle falan kalıyorum sanmış canı gönülden tebrik etti ve evine çağırıp bi saksı kohlera hediye etti tabi bende elim boş gitmedim bi saksı çingene şalvarı götürdüm :p
Eklenti 472290 Eklenti 472291 Eklenti 472292 |
3 Eklenti(ler)
Mor sümbülüm de açtı buda cılız seneye sümbül mümbül dikmem :D Nergislerimin bu saksısı komple açtı bu cins çok güzel ;)
Eklenti 472313 Eklenti 472314 Eklenti 472315 |
3 Eklenti(ler)
Bu da aynı cins içi beyaz ;) Bodur olan da açtı çok sevdim ben bunu :p 2 çiçek sapı daha var açıcak üzerinde ;)
Eklenti 472318 Eklenti 472319 Eklenti 472320 |
Ne tatli komsularınizla hediyelesmeniz ;)
Benim komsum bana bir saksı çiçekle gelse sevinçten çaldırırdım heralde..maşallah size.. |
Alıntı:
|
sevgili tömürcek maşşalah nergislerin coşkulu açmışlar.
seninde balkonun mis gibi kokuyordur şimdi.. nazarlardan uzak elinden ne kaçarki. menekşe masana hiç diyeceğim yok gümbür gümbür geliyorlar.. benim minişlerimde büyüyorlar inşallah bahara çiçeklerini göreceğim. öyle komşu teyze herkesin başına. |
Alıntı:
|
Ne güzel hediyeleşme olmuş.
|
Alıntı:
|
Bu sene bende sümbüllerden verim alamadım. Sanırım havaların erken ısınması sümbüllerin yalancı bahara kanmalarına neden oldu. :(
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
Ne kadar güzel çiceklenmiş..Darısı diğerlerinin başına...Her zamanki gibi çiceklerin harika...
|
Alıntı:
|
sayfanız hayırlı olsun.gerçekten muhteşem bitkiler.bence büyümelerinin ve böyle görkemli olmalarının altında karşılıksız sevginiz olsa gerek.onlarda bu sevginizi boşa çıkartmamışlar..maşallahhh
|
Sevgili tömürcek,
Özellikle sen ve tabi diğer menekşe severlerin bu çiçeklere gösterdiğiniz ilgiyi anlayamıyordum. Yani bana öyle pek çekici gelmiyorlardı (orkide ve hoya da sevmem :D ). Sonra dün koçtaş'ta gördüm, çeşidini bilmiyorum ama tül gibi incecik çiçekler, çok hoşmuş yakından görünce meğer. Belki ilerde menekşe bakmayı bende denerim . |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Seni menekşe uzmanı ilan etmek istiyorum. :)
|
Alıntı:
|
Sevgili tömürcek bakıyorum da köyü aratmayacaksın, evi üretimhaneye çevirmişsin maşallah.Hele o paşa kılıcı üç ayda nasıl o hale geldi püf noktayı söyle de bendeki de faydalansın:), iki sene oldu geçen sene bir sürgün verdi bıraktı son kontrolde iki minik sürgün çıksam mı çıkmasam mı beklemede:) Birde negislerin kaç yıllık merak ettim...
Yine çok başarılısın sevgili tömürcek sevgiler... |
Alıntı:
|
Keşke o çiçek pazarlarından bizim buralara da kurulsa:), bir kaç sera ve bir tane yapı marketle idare ediyoruz:(... Hangimizin gözü doyuyor ki, yeni bir bitki görünce içimizdeki canavarı kim durdurabilir:)
Yani benim paşa kılıcının gelişi mi normal mi? :) |
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Pet şişedeki yaseminim çiçek açtı ;) Kapağı açınca mis gibi kokuyor. Ama hala tutup tutmadığından emin değilim :(
Eklenti 477912 Eklenti 477913 Eklenti 477914 |
1 Eklenti(ler)
Siteden beyaz papatya ablanın hediyesi çiçeğim önce yaprak çıkarıyor zannettim ama çiçek açıcak ;)
Eklenti 477915 |
Maşallah ne kadar güzel olmuş o yasemin öyle:) Tömürcekcim bence kök yapmıştır. Çünkü epeyce zaman geçti dikeli.
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:56. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025