![]() |
Tabi gelsinler ziyarete Antalya'yı görmüş olurlar.
|
Alıntı:
Hadi gözümüz aydın ablacım çok sevindim tohumları bulmana inşallah tahmin ettiğim şeyler vardır tohumların içinde amma velakin gönül isterdi ki limon sarısı olsun :p Valla ablacım yazın burda kalma planlarım var Allah nasip kısmet ederse iş bulup çalışırım diyorum ama belli de olmaz böle derim derim bakmışsınız bay tömürcek Sakarya'dan çıkar değişmedim yani ben gene aynı benim memleket özlemim, köy hasretim, Cevdet tutkum hala devam etmekte ;) Evet hint bülbülü alcaktım kararım kesindi ama dünden önceki gün doğum günümdü arkadaşlar bana süprüz yaptılar doğum günümü kutladık hediye olarak da mavi bi muhabbet kuşu almışlar evde yalnızım ses soluk olur diye adını da Celi koydum şimdi eğitme çabalarındayım :D sen merak etme ablacım her zaman ettiğim duaların içinde sen de varsın Rabbim feraha kavuştursun en kısa sürede |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Sellukalarım artık esas saksılarına alınacak hale geldiler :) Sanırım 2 ay kadar önce 7 tohum ektim 6 tanesi çimlendi ve büyüyorlar :)
Eklenti 471203 Eklenti 471204 Eklenti 471205 |
3 Eklenti(ler)
Melih gelirken kılıç getirdi demiştim geçen gün onu saksıladım 5 litrelik kovaya diktim inşallah kurumaz da tutar tekrardan çok teşekkür ederim melihcim ;)
Eklenti 471206 Eklenti 471207 Eklenti 471208 |
2 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Ve nergislerim :) Balkonda her sabah bunlara bakmak bana yaşama sevinci veriyor :p Sol taraftaki saksıda melihle beraber aldığımız bodur kokusuz cins var çok hoşuma gitti bodur nergisim yoktu hiç, son resimdekini de melih bana hediye olarak almış çok güzel bi kokusu var ;) Diğerleri benim geçen seneki nergislerimden :p
Eklenti 471211 Eklenti 471212 Eklenti 471213 Eklenti 471214 Eklenti 471215 |
O halde doğum günün kutlu olsun, Allah daha nice yaşlara sağlıkla sevdiklerinle ermeni nasip etsin - bilseydik vaktinde kutlardık.
Celi ne yav? Jelly mi? Jelly bean geldi aklıma, jelibon mu kuşun adı?:) Maviş olsun derdim ama klasik olur o da herhalde. O başlıkta resmini paylaş, bekliyoruz. Evden getirdiğin soğanlar nasıl böyle boy attı ve açtı? Maaşallah. Bizim 2 tane vardı, minnacık yeşil filiz verdi ama o kadar, öyle soğan cücüğü olarak duruyorlar. Niye ki? |
Çok sevindim feraha erdiğine canım, Allah gelmiş geçmiş etsin inşallah. Tömürcekcim senin hediyelerini gerektiğince yaşatamadım. Anneme bıraktığım menekşeler olsun Kırklareli'ne kadar taşıdığım gül sardunyam ve niceleri malesef öldüler :( Senin parlak mustafa ve karanfiller ne alemde? İnşallah seninkiler yaşıyordur ablacım. Sevgiler...
|
Alıntı:
Soğanlardan yana sorunum yok çok şükür abla geçen sene de soğan diktim çabucak büyüyüp açtılar. Bunlar da yine geçen senekiler söküp buraya getirmiştim diktim bu haldeler şimdi daha hepsi açmadı hepsi açsın ozaman da çekicem ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Doğum günün kutlu olsun Tömürcek'cuğum.Bana bir ara geri dönersen sevinirim ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Doğum günün kutlu olsun. Nice sağlıklı, mutlu ve bol çiçekli günlere.
|
Alıntı:
|
Dogum günün kutlu olsun kardeşim.. Saglıkla nice yıllara inşallah... Bu arada sellukaların muhteşem görünüyor...Çiçeklerinide görelim inşallah...
|
mutlu huzurlu saglikli bol bitkili ve bol çiçekli nice güzel senelere *** sevgili bay tomurcek.. ;)
|
Doğum günün kutlu olsun sevgili tömürcek, ailenle, sevdiklerinle nice mutlu , sağlıklı seneler... Sende merak salmışsın nergislere benim gibi hadi hayırlısı:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Biraz nostalji yapalım eskilerden ;) Ekim ayında Sakarya'ya gittiğimde çekmiştim bu menekşeleri :p
Eklenti 471552 Eklenti 471553 Eklenti 471554 Eklenti 471555 Eklenti 471556 |
2 Eklenti(ler)
Bunları da geçen sene dağdan getirmiştim yabani siklamen. Yumruları kaybetmiştim meğer bahçeye atmışlar baktım yeşermişler saksıya diktim açtılar ama pek ihtişamlı olamadılar seneye daha güzel olacaklarını umuyorum ;)
Eklenti 471562 Eklenti 471563 |
5 Eklenti(ler)
Bir ay kadar önce çekmiştim kalanchoelerimi tomurcuk vermiyolar diye söyleniyodum tomurcuklandılar daha açmamışlar ama telefonda soruyorum ara ara :D
Eklenti 471564 Eklenti 471565 Eklenti 471566 Eklenti 471567 Eklenti 471568 |
3 Eklenti(ler)
2 teneke ortancam vardı böldüm 4 tane yaptım bunları da bir ay önce çekmiştim yeşermeye başlamışlardı bile ;)
Eklenti 471569 Eklenti 471570 Eklenti 471571 |
2 Eklenti(ler)
Gökçe ablamın ananesinin karanfilinden Allah rahmet eylesin nur içinde yatırsın tuttu ikisi de uzayan tomurcuk vericek büyük ihtimalle ;)
Eklenti 471577 Eklenti 471578 |
3 Eklenti(ler)
Bugün menekşelerimi bardaklardan kalıcı saksılarına aldım ve budadım kilo kilo yaprak çıktı :D Benim de canım çıktı :D Arkadaşımı çağırdım sağolsun kırmadı beni geldi beraber hallettik ;)
Eklenti 471586 Eklenti 471587 Eklenti 471588 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:32. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025