![]() |
[QUOTE=bay
tömürcek;1193319]Çingenenin hava atıcak bişeyi kalmayınca döner döner şalvarını gösterirmiş, benimki de o hesap çiçekler azalınca dönüp dolaşıp petunyalarımı gösteriyorum size :p çiçekler azalınca mı ? azalınca mıı? o petunyaların hali ne öyle,, maşallah diyorum maşallahh. hersey muhteşem. |
Alıntı:
|
Evet jojoba ablacım azalttım gidiyorum diye çiçeklerimi. Konu komşu seçip beğenip aldı, akrabalara götürdüm, forumdan bikaç kişiye verdim sadece belli başlı çiçeklerim kaldı :) Ayrıca beğenmene sevindim abla :)
|
2 Eklenti(ler)
Sen kedi mi istiyorsun Tömürceğim?
Biz hep geliriz ziyaretine... Fincan Hanım gelir... Eklenti 436487 Yetmezse bir de Mercan Hanım gelir. Hele ki Mercan Hanım, tam senin sevdiğinden. Uzun tüylü, melek gibi bir kız. Zorla yerleşti bize.... Eklenti 436486 |
Fincan Hanım tanıdık ama Mercan Hanımla ilk kez bu akşam karşılaştım ve çok beğendim bizim buralarda hiç böyle uzun tüylü kediler yok ;) Cevdeti okadar çok özlicem ki :( Galiba gideceğimi biliyor gelip gelip kucağıma atlıyor :( Onun yeri bambaşka okadar akıllı ki babannem kızıyor diye eve girmiyor kapı açıksa eşikte oturuyor ne zaman ki Cevdet gel desek ancak ozaman giriyor içeri insan gibi görmeyen inanmaz. :)
|
Çok güzeller maşallah sn loveforlife. Hayat bu işte çiçekler evimizin boncukları daha ne olsun. Darısı başına tömürcek.
|
Alıntı:
|
Olur olur daha kaç yaşındasın. Allahım arzu ettiğiniz her şeye sahip etsin sizin gibi gençleri.
|
kerdeşim bir sorum olacak küstüm çiçeği kışın kuruyormu yoksa yaza kadar büyümeye devam ediyormu ve arap şaçında çok hoş daha görmediğim bir sürü çiçeğin var yavaş yavaş bakıyorum
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Senin Cevdet de öyle tatlı ki! Ben sürekli özlüyorum bunları... Özlememek mümkün değil. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Denizli'ye değil de Bursa'ya gelseydim ablacım napar eder Mercan'ı sahiplenirdim çok sevdim ben onu ;) İnşallah çok mutlu olacağı bir yere verirsin abla. Nazar boncuklu tasma ne de yakışırdı Mercan'ın boynuna değil mi? ;) |
4 Eklenti(ler)
Balkondaki çiçeklerin bir kısmını aşağı indirdim. Göz önünde olunca yine sulamayı unutmazlar ;) Kalanchoelerimin maşallahı var, ufak saksıdaydılar iyice çimleri saksılarını sarınca değiştirdim bugün ve yeni yerlerine aldım, ah şu yoğurt kapları ne çok işe yarıyor;) kalanchoelerimin açacakları zamanı sabırsızlıkla bekliyorum ;) Bir gecelik gelinim açmasa da olur diyebileceğim cinsten maşallah yaprakları bile çok güzel duruyor saksıda ;)
Eklenti 436730 Eklenti 436731 Eklenti 436732 Eklenti 436733 |
3 Eklenti(ler)
Cevdet'imin oğlu Tacettin ;) Çiçeklerin başında bekliyor :p Valla bunlar varken bu çiçekler nasıl durucak burda bilmiyorum. Çiçekliği yapınca hemen keşfe çıkmış bile bu ne böyle diye, yakında çiçekleri de kırar bunlar :mad: Bahçede duran saksılarımın bi kısmını devirdiler zaten :mad:
Eklenti 436736 Eklenti 436737 Eklenti 436738 |
4 Eklenti(ler)
Timur abimin gönderdiği inci menekşem tomurcuklandı ;) Tomurcukları çok değişik kıvrış çevriş acaba huyu mu, yoksa durduğu yeri mi beğenmedi anlayamadım ;) Yakında açıcak açık mavi çiçeklerini :p Çiçek keselerinin içinde 3 adet çiçek tomurcuğu var :)
Eklenti 436745 Eklenti 436746 Eklenti 436747 Eklenti 436748 |
Sevgili tömürcek; maşallah çiçekliğin güzel olmuş Tacettin de aralarında çok güzel poz vermiş. Ellerine sağlık.
|
Alıntı:
|
kardeşim şu ilk sayfadaki aşk merdiveni ile difenbahyanın ortasındaki çiçek çok güzel
|
Alıntı:
|
Eyvaah tamam güzel durmuş orada, seviyoruz; amaa hadi devirmekten de vazgeçtim tuvaletleri büyük sorun bence sevgili tömürcek. Sanki bir yerde okumuştum sirke dökülürse kokusuna gelmezlermiş diye. Benim sokak köpeklerim olduğu için kedilerim yok ne kadar doğru onu da bilemiyorum.
|
Alıntı:
|
Yani sevgili tömürcek dediğim gibi öylesine bir duymuşluğum var ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum. Ama tabi sen de her saksıya dökme şöyle aralıklı aralıklı bir damlatıver bakalım. Yani saksıların alt kenar köşe kısımlarına tabi.
|
Alıntı:
|
:D Tamam işte bence de bir dene bakalım, sonuç ne olacak? Ben de merakla bekleyeceğim sonucu...
Yok saksılara değil, saksıların etrafına fısfısla. |
Allah iyiliğini versin cevdetin oğlu tacettin bayıldım sabah sabah güldürdün beni sen. Allahta seni hep güldürsün. Hahahahaha sevgiler
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Balkonumun genel görünümü terastan çekmeye çalıştım ;) Yıllardır yırtınmama rağmen hanım tırnağı yetiştiremiyorum :( Allah'ım ne beceriksizim milletin evinde görüyorum bahçede betonun çatlağında bitip deli gibi açıyor ben her sene ekiyorum saksılıyorum yok olmıcam ben diyo :( Bu senede petunyaların saksısına sokmuştum bitane o açmış cılız mılız bi çiçek :(
Eklenti 436859 Eklenti 436860 Eklenti 436861 |
5 Eklenti(ler)
Kalanchoe manginiilerim :) Sibel ablacım göndermişti şimdi forumda göremiyorum onu :( Canım ablam bir sürü çiçek gönderdi bana emanetlerine iyi bakıyorum ablam merak etme :) Ve Fatih sayfama uğrarsa şu manginiilerin saksısındaki yabancı cisme bir baksın onun hatırası çok büyük belki hatırlar ne olduğunu :p
Eklenti 436862 Eklenti 436863 Eklenti 436864 Eklenti 436865 Eklenti 436866 |
3 Eklenti(ler)
Çingene pembesi yılan kaktüsüm ;) Sağolsun Tacettin bunu da devirdi çıktı saksısından. Fatih istedi bunu çok beğenmiş bende götürücem nasıl olsa diye başka saksıya dikmedim de kılıçların dibine sokuverdim. 1 haftada müthiş bir gelişim gösterdi yavruları büyüdü rengi yemyeşil oldu ;) Çürütürüm korkusuyla çok az su veriyordum meğer suya açmış benim kaktüsüm çok hızlı büyümeye başladı :p Fatihcim çok iyi bakıyorum ona merak etme ;)
Eklenti 436867 Eklenti 436868 Eklenti 436869 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:58. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025