agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   bay tömürcek / Balkon, Ev (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/28624.htm)

jojoba 27-08-2013 15:37

[QUOTE=bay
tömürcek;1193319]Çingenenin hava atıcak
bişeyi kalmayınca döner döner şalvarını gösterirmiş, benimki de o hesap
çiçekler azalınca dönüp dolaşıp petunyalarımı gösteriyorum size :p

çiçekler azalınca mı ? azalınca mıı? o petunyaların hali ne öyle,,
maşallah diyorum maşallahh.

hersey muhteşem.

bay tömürcek 27-08-2013 15:38

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi SUDEM (Mesaj 1193527)
daha bana kaç ay öncesinden sözün vardı,onu gerçekleştirmedin..ama neyse :o üniversite olayına gerçekten sevindim...başarılar diliyorum.

Sude abla sana da mı kargo sözüm vardı benim ?:eek: Herşey birbirine karıştı:( Elimde kalan son çiçekleri de dağıttım kalanlar sadece petunyalarım ve sakızlarım, bikaçta eve bıraktıklarım var kusura bakma sude abla hakkını helal et :(

bay tömürcek 27-08-2013 15:42

Evet jojoba ablacım azalttım gidiyorum diye çiçeklerimi. Konu komşu seçip beğenip aldı, akrabalara götürdüm, forumdan bikaç kişiye verdim sadece belli başlı çiçeklerim kaldı :) Ayrıca beğenmene sevindim abla :)

loveforlife 27-08-2013 22:25

2 Eklenti(ler)
Sen kedi mi istiyorsun Tömürceğim?
Biz hep geliriz ziyaretine...
Fincan Hanım gelir...
Eklenti 436487

Yetmezse bir de Mercan Hanım gelir. Hele ki Mercan Hanım, tam senin sevdiğinden. Uzun tüylü, melek gibi bir kız. Zorla yerleşti bize....
Eklenti 436486

bay tömürcek 27-08-2013 23:19

Fincan Hanım tanıdık ama Mercan Hanımla ilk kez bu akşam karşılaştım ve çok beğendim bizim buralarda hiç böyle uzun tüylü kediler yok ;) Cevdeti okadar çok özlicem ki :( Galiba gideceğimi biliyor gelip gelip kucağıma atlıyor :( Onun yeri bambaşka okadar akıllı ki babannem kızıyor diye eve girmiyor kapı açıksa eşikte oturuyor ne zaman ki Cevdet gel desek ancak ozaman giriyor içeri insan gibi görmeyen inanmaz. :)

turkankaragoz 27-08-2013 23:36

Çok güzeller maşallah sn loveforlife. Hayat bu işte çiçekler evimizin boncukları daha ne olsun. Darısı başına tömürcek.

bay tömürcek 27-08-2013 23:38

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi turkankaragoz (Mesaj 1193677)
Çok güzeller maşallah sn loveforlife. Hayat bu işte çiçekler evimizin boncukları daha ne olsun. Darısı başına tömürcek.

Amin türkan ablacım darısı tüm isteyenlerin başına :)

turkankaragoz 27-08-2013 23:46

Olur olur daha kaç yaşındasın. Allahım arzu ettiğiniz her şeye sahip etsin sizin gibi gençleri.

muhammed3450 28-08-2013 00:08

kerdeşim bir sorum olacak küstüm çiçeği kışın kuruyormu yoksa yaza kadar büyümeye devam ediyormu ve arap şaçında çok hoş daha görmediğim bir sürü çiçeğin var yavaş yavaş bakıyorum

bay tömürcek 28-08-2013 00:13

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi muhammed3450 (Mesaj 1193694)
kerdeşim bir sorum olacak küstüm çiçeği kışın kuruyormu yoksa yaza kadar büyümeye devam ediyormu ve arap şaçında çok hoş daha görmediğim bir sürü çiçeğin var yavaş yavaş bakıyorum

Küstüm çiçeğini ilk defa bu sene tohumdan ektim. Kışın ne olur bilmiyorum ama içeri alırsam kurumaz heralde, ama kurusa bile tohumdan çok kolay yetişiyor. Arap saçım çok güzel oldu saksısı gözükmüyor hemen hemen ;) Bak bütün sayfalara kardeşim hoşuna gidecek bir sürü şey bulacaksın eminim :)

loveforlife 28-08-2013 11:44

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1193674)
Fincan Hanım tanıdık ama Mercan Hanımla ilk kez bu akşam karşılaştım ve çok beğendim bizim buralarda hiç böyle uzun tüylü kediler yok ;) Cevdeti okadar çok özlicem ki :( Galiba gideceğimi biliyor gelip gelip kucağıma atlıyor :( Onun yeri bambaşka okadar akıllı ki babannem kızıyor diye eve girmiyor kapı açıksa eşikte oturuyor ne zaman ki Cevdet gel desek ancak ozaman giriyor içeri insan gibi görmeyen inanmaz. :)

Fincan sitede meşhur, malum! Mercan'a gelince... Geçtiğimiz günlerde bahçeye indiğimde birden bana doğru koşan bu güzelliği gördüm. Geldi, ayaklarıma sarıldı, "sev beni" dedi. Sonra açık olan kapıdan benden önce çıktı eve. Fincan'ın mamasından yedi, suyundan içti. Tabii Fincan kıskançlık krizlerinde bu arada... Geçti baş köşeye kuruldu bu küçük hanım. Fincan'a uysun diye Mercan ismini koydum. Annem ikinci bir kediyi istemiyor ama Mercan'ın Fincan'dan günde 5 posta dayak yeme pahasına, evden gitmeye hiç mi hiç niyeti yok. Ben de bizim buralarda hiç böyle güzel kedi görmemiştim. Üstelik sevgi manyağı. Yuva arıyorum ama şimdilik mecburen bizimle...

Senin Cevdet de öyle tatlı ki! Ben sürekli özlüyorum bunları... Özlememek mümkün değil.

SUDEM 28-08-2013 12:25

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1193563)
Sude abla sana da mı kargo sözüm vardı benim ?:eek: Herşey birbirine karıştı:( Elimde kalan son çiçekleri de dağıttım kalanlar sadece petunyalarım ve sakızlarım, bikaçta eve bıraktıklarım var kusura bakma sude abla hakkını helal et :(

hem de taaa ne zamandan...zaten istediğim bi kaç tane renkli sardunyaydı..ama neyse.öyle olsun bakalım...helal olsun...;)

bay tömürcek 28-08-2013 13:46

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife (Mesaj 1193811)
Fincan sitede meşhur, malum! Mercan'a gelince... Geçtiğimiz günlerde bahçeye indiğimde birden bana doğru koşan bu güzelliği gördüm. Geldi, ayaklarıma sarıldı, "sev beni" dedi. Sonra açık olan kapıdan benden önce çıktı eve. Fincan'ın mamasından yedi, suyundan içti. Tabii Fincan kıskançlık krizlerinde bu arada... Geçti baş köşeye kuruldu bu küçük hanım. Fincan'a uysun diye Mercan ismini koydum. Annem ikinci bir kediyi istemiyor ama Mercan'ın Fincan'dan günde 5 posta dayak yeme pahasına, evden gitmeye hiç mi hiç niyeti yok. Ben de bizim buralarda hiç böyle güzel kedi görmemiştim. Üstelik sevgi manyağı. Yuva arıyorum ama şimdilik mecburen bizimle...

Senin Cevdet de öyle tatlı ki! Ben sürekli özlüyorum bunları... Özlememek mümkün değil.

Kışın bir kedi geldi bize de ablacım böyle siyah beyaz tatlı mı tatlı bir erkek kedi ve kocaman şişman bişey aynı senin anlattığın gibi ayaklarıma dolandı. Yabancı olduğu belli daha önce hiç görmemiştim bizim burda. Sonra yemek verdim bahçeye getirdim tabi, Nevzat koydum adını dedim Cevdet bak bu senin abin artık, Cevdet önce bi baktı baktı baktı... Ablacım inanır mısın sonra eliyle bir tokat attı Nevzat'a şaşırdım valla. Cevdet'ten böyle bir tepki beklemiyordum istemedi Nevzat'ı, döve döve kaçırdı kediyi bidaha da gelmedi kediler çok sahipleniyorlar evi :p

Denizli'ye değil de Bursa'ya gelseydim ablacım napar eder Mercan'ı sahiplenirdim çok sevdim ben onu ;) İnşallah çok mutlu olacağı bir yere verirsin abla. Nazar boncuklu tasma ne de yakışırdı Mercan'ın boynuna değil mi? ;)

bay tömürcek 28-08-2013 22:04

4 Eklenti(ler)
Balkondaki çiçeklerin bir kısmını aşağı indirdim. Göz önünde olunca yine sulamayı unutmazlar ;) Kalanchoelerimin maşallahı var, ufak saksıdaydılar iyice çimleri saksılarını sarınca değiştirdim bugün ve yeni yerlerine aldım, ah şu yoğurt kapları ne çok işe yarıyor;) kalanchoelerimin açacakları zamanı sabırsızlıkla bekliyorum ;) Bir gecelik gelinim açmasa da olur diyebileceğim cinsten maşallah yaprakları bile çok güzel duruyor saksıda ;)

Eklenti 436730

Eklenti 436731

Eklenti 436732

Eklenti 436733

bay tömürcek 28-08-2013 22:09

3 Eklenti(ler)
Cevdet'imin oğlu Tacettin ;) Çiçeklerin başında bekliyor :p Valla bunlar varken bu çiçekler nasıl durucak burda bilmiyorum. Çiçekliği yapınca hemen keşfe çıkmış bile bu ne böyle diye, yakında çiçekleri de kırar bunlar :mad: Bahçede duran saksılarımın bi kısmını devirdiler zaten :mad:

Eklenti 436736

Eklenti 436737

Eklenti 436738

bay tömürcek 28-08-2013 22:14

4 Eklenti(ler)
Timur abimin gönderdiği inci menekşem tomurcuklandı ;) Tomurcukları çok değişik kıvrış çevriş acaba huyu mu, yoksa durduğu yeri mi beğenmedi anlayamadım ;) Yakında açıcak açık mavi çiçeklerini :p Çiçek keselerinin içinde 3 adet çiçek tomurcuğu var :)

Eklenti 436745

Eklenti 436746

Eklenti 436747

Eklenti 436748

YeniGine 28-08-2013 23:21

Sevgili tömürcek; maşallah çiçekliğin güzel olmuş Tacettin de aralarında çok güzel poz vermiş. Ellerine sağlık.

bay tömürcek 28-08-2013 23:34

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine (Mesaj 1194010)
Sevgili tömürcek; maşallah çiçekliğin güzel olmuş Tacettin de aralarında çok güzel poz vermiş. Ellerine sağlık.

Beğenmene sevindim ablacım ;) Tacettin orda güzel durdu ama yakındır bi zararlık yapması :) Saksılarımı deviriyorlar çok kızıyorum, büyük saksılarımıda tuvalet olarak kullanıyorlar bazen çiçeklerimi kurutcaklar :)

muhammed3450 28-08-2013 23:38

kardeşim şu ilk sayfadaki aşk merdiveni ile difenbahyanın ortasındaki çiçek çok güzel

bay tömürcek 28-08-2013 23:40

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi muhammed3450 (Mesaj 1194024)
kardeşim şu ilk sayfadaki aşk merdiveni ile difenbahyanın ortasındaki çiçek çok güzel

Sabriye onlar ;) Benim Sabriyelerim meşurdur ilerki sayfalarda bak görürsün büyümüş halleri de var onların :p

YeniGine 28-08-2013 23:44

Eyvaah tamam güzel durmuş orada, seviyoruz; amaa hadi devirmekten de vazgeçtim tuvaletleri büyük sorun bence sevgili tömürcek. Sanki bir yerde okumuştum sirke dökülürse kokusuna gelmezlermiş diye. Benim sokak köpeklerim olduğu için kedilerim yok ne kadar doğru onu da bilemiyorum.

bay tömürcek 28-08-2013 23:54

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine (Mesaj 1194028)
Eyvaah tamam güzel durmuş orada, seviyoruz; amaa hadi devirmekten de vazgeçtim tuvaletleri büyük sorun bence sevgili tömürcek. Sanki bir yerde okumuştum sirke dökülürse kokusuna gelmezlermiş diye. Benim sokak köpeklerim olduğu için kedilerim yok ne kadar doğru onu da bilemiyorum.

Sanırım sirke fabrikasıyla anlaşma yapmam gerek ;) Bunca saksıya epey bi sirke gider heralde :p Aslında tuvaletlerini bahçeye belirli bir yere yapıyorlar ama bazen de gelip büyük saksılarıma yapıyorlar oyüzden çok kızdırıyorlar beni. Ama sevince katlanılıyor ablacım gerçekten ;)

YeniGine 29-08-2013 00:09

Yani sevgili tömürcek dediğim gibi öylesine bir duymuşluğum var ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum. Ama tabi sen de her saksıya dökme şöyle aralıklı aralıklı bir damlatıver bakalım. Yani saksıların alt kenar köşe kısımlarına tabi.

bay tömürcek 29-08-2013 00:17

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine (Mesaj 1194042)
Yani sevgili tömürcek dediğim gibi öylesine bir duymuşluğum var ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum. Ama tabi sen de her saksıya dökme şöyle aralıklı aralıklı bir damlatıver bakalım. Yani saksıların alt kenar köşe kısımlarına tabi.

Verdiğin bilgi için çok teşekkürler ablacım :) Camsil şişesine koyup saksılara fısfıslamayı düşünüyorum :)

YeniGine 29-08-2013 01:15

:D Tamam işte bence de bir dene bakalım, sonuç ne olacak? Ben de merakla bekleyeceğim sonucu...
Yok saksılara değil, saksıların etrafına fısfısla.

serkan_istanbul 29-08-2013 08:29

Allah iyiliğini versin cevdetin oğlu tacettin bayıldım sabah sabah güldürdün beni sen. Allahta seni hep güldürsün. Hahahahaha sevgiler

bay tömürcek 29-08-2013 10:51

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi serkan_istanbul (Mesaj 1194129)
Allah iyiliğini versin cevdetin oğlu tacettin bayıldım sabah sabah güldürdün beni sen. Allahta seni hep güldürsün. Hahahahaha sevgiler

Yüzünden gülmek hiç eksik olmasın Serkan abicim ;)

bay tömürcek 29-08-2013 11:12

3 Eklenti(ler)
Balkonumun genel görünümü terastan çekmeye çalıştım ;) Yıllardır yırtınmama rağmen hanım tırnağı yetiştiremiyorum :( Allah'ım ne beceriksizim milletin evinde görüyorum bahçede betonun çatlağında bitip deli gibi açıyor ben her sene ekiyorum saksılıyorum yok olmıcam ben diyo :( Bu senede petunyaların saksısına sokmuştum bitane o açmış cılız mılız bi çiçek :(

Eklenti 436859

Eklenti 436860

Eklenti 436861

bay tömürcek 29-08-2013 11:18

5 Eklenti(ler)
Kalanchoe manginiilerim :) Sibel ablacım göndermişti şimdi forumda göremiyorum onu :( Canım ablam bir sürü çiçek gönderdi bana emanetlerine iyi bakıyorum ablam merak etme :) Ve Fatih sayfama uğrarsa şu manginiilerin saksısındaki yabancı cisme bir baksın onun hatırası çok büyük belki hatırlar ne olduğunu :p

Eklenti 436862

Eklenti 436863

Eklenti 436864

Eklenti 436865

Eklenti 436866

bay tömürcek 29-08-2013 11:24

3 Eklenti(ler)
Çingene pembesi yılan kaktüsüm ;) Sağolsun Tacettin bunu da devirdi çıktı saksısından. Fatih istedi bunu çok beğenmiş bende götürücem nasıl olsa diye başka saksıya dikmedim de kılıçların dibine sokuverdim. 1 haftada müthiş bir gelişim gösterdi yavruları büyüdü rengi yemyeşil oldu ;) Çürütürüm korkusuyla çok az su veriyordum meğer suya açmış benim kaktüsüm çok hızlı büyümeye başladı :p Fatihcim çok iyi bakıyorum ona merak etme ;)

Eklenti 436867

Eklenti 436868

Eklenti 436869

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:58.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025