![]() |
4 Eklenti(ler)
Bunlar da büyük yapraklı Sabriyemin saksı değiştirirken ayırdığım yavruları ;) Biri Fatih'in biri benim :p Giderken baya yüklü gidicem anlayacağınız :p
Anneleri içerde güneye bakan pencere önünde duruyor gelişimi ve açması gayet güzel bu yavrular da sabah güneşi alan pencerede dışarda duruyorlar (foto çekmek için içeriye alındılar) bunların da sağlıkları oldukça yerinde maşallah yani tek isteği bol güneş ve su içersi dışarsı farketmiyor ;) Eklenti 436870 Eklenti 436871 Eklenti 436872 Eklenti 436873 |
sabriyeler güzel olmuşlar
|
Benim sabriyeler tembel çıktı. Sizinkiler maşallah. Bu arada Denizli eklenmiş kartımıza hayırlı olsun.
|
Alıntı:
|
Bugün yeni bir bitki aldım. Hoya zannettim. Stephanotis floribunda (Madagaskar yasemini) adı buymuş. Çok güzel mum çiçeği gibi çiçekleri var. Çelik aldım kök yapsın artık gelir senin yanına denizliye bir tanesi Allah zihin açıklığı versin diye. İncele sayfasına resmini koydum.
|
Alıntı:
|
Köklenir merak etme. Besinli suya koydum. Sizin gibi bitki seven gençler bulmuşum düşünmem mi? Bunları köklendireyim ben kuşa çeviririm zaten o bitkiyi.
|
Nerden başlasam bilemedim. Ama şöyle girsem konuya çok iyi olacak,
1- Tacettin'e talibim. Çok tatlı ya patilere bak yerim ben bunu severken. Tamam cani değilim severken dedim :p 2- O minik dalın ismi Senecio stapeliformis :) Baktıkça beni hatırla kardeşim. :D Nasılda kıyıp göndermişim onu :p Neyse sızlanmaya gerek yok. Şakaydı tabi ki de.Paylaşmayı severim. :) 3-Benim sabriyem küçük mü ne? Heheh gene kendine torpil yaptın sennnn. :p Sana cevaplarım bu kadar kardeşim her şey için şimdiden teşekkürler. Atladım sanma atlamadım o pembe kaktüsüme iyi bak :P |
[QUOTE=Fatih;1194403]Nerden başlasam bilemedim. Ama şöyle girsem konuya çok iyi olacak,
... Fatihcim keşke Tacettin'i getirebilsem okadar sevimli ki yumuşacık tüyleri var ;) O gönderdiğin küçük dal yavaş yavaş büyüyor ayrıca çok pişman olduysan geri getireyim :D Sabriyelerin de büyük olanı senin olsun lafı bile olmaz :p Kaktüsün emin ellerde diyerek konuyu kapatıyorum Fatihcim ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Dün sabah küstümüm çiçeğini açmış ;) Çok ömrü yok çiçeğin bugün söndü çünkü :p Diğer tomurcukları bekliyorum şimdi ;)
Eklenti 437257 Eklenti 437258 Eklenti 437259 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bay tömürcek kargomu aldım.Biraz hırpalanmışlar ama milii sağlam.Sanırım ıtır varmış.Oxalis soğancıkları da iyi durumda.Hepsi dikildi.Eline sağlık.Hakkını helal et.Görüşürüz.
|
Alıntı:
|
Anaaam bay tömürcek Egeli oluveedi gaari.Bakıyom da gendini de Denizli'ye gargolayıveemişin...Allah zihin açıklğı veesin..
|
Alıntı:
|
Bay tömürcek gönderdiğin tohumlar ne tohumu?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Denizli'ye gettin mi gari, gari deyivercen gari :) Tömürcek yeni eğitim öğretim hayatın hayırlı olsun ablacım. Şehri sevdiğine sevindim Denizlimiz sevilmicek şehir değildir zaten, güzel günlerinin geçmesini dilerim. Denizli'ye geldiğimde bir toplanıverelim gari agaclar.net üyeleri olarak :)
|
Bay tömürcek bende de 4 adet menkşe ve çeşitli çiçeklerim var menekşelerimde 1i beyaz çiçekli diğerleri mor pembe mavi ama beyaz dışında diğerlerinde çiçek yok ne yapmalıyım saksılarını yeni değiştirdim menekşe saksılarında yaprakları az çiçekleri yok gübrede veriyorum başka ne yapmalıyım 555 358 95 38 iletişime geçersen sevinirim
|
Numaranı verirsen bende ararım
|
Serhatnazlıgul iletişime özel mesajla geçerseniz ve numaranızı özel mesajdan iletirseniz daha iyi olur sizin açınızdan. Forumumuz kapalı bir forum olmadığı için üye olmayanlarda mesajlarımızı okuyabiliyorlar. Numaranın bulunduğu mesajı düzenlerseniz sizin açınızdan iyi olur. Hem bilgi kolay kazanılmıyor değil mi forumda Afrika menekşesi başlığına göz atın bütün sorularınızın cevabı orada mevcut. Araştırmaktan ve okumaktan çekinmeyin. Bütün gereken bilgiler o bölümde birçok üye tarafından açıklanmış.
|
Alıntı:
|
Egeli ni demiş:İstanbul'a geldik gaari,gaari dimiyeem gaari :D
Denizli'de -buyu-,-hinci- deniyor mu? |
Alıntı:
|
Hindi/Hincik/Hindik höleee ediverek mi gari? Gah da deniyor bazı ilçelerinde mesela. Acıpayam yöresi farklı, Tavas farklı Babadağlılar apayrı konuşur Tömürcekcim. Ben 20 yıl bir fiil yaşadığım memleketimin şivesini halen çözemedim ablacım, uğraşma bence :) Ha bide biz macurlar varız ki biz de apayrı konuşuruz :P Naparsın be ya gelse de otursak ascık, kupayı verse evladım, pödyeni ütüle gızanım gibi...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:52. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025